" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kı hakket ya sen ki hala sevgili bir kızsın

nassı bu saat ruhun okşanmaz yaaaaaaa

ölee deme kız terrammmm..şimcik unutmuş hatırlamıo felan süsü verioo belliki adam akşamleyin iş çıkışına gelirr ha bu karıyı çiçeklerle karşılar yemeğe neyim götürür kesin hedayeler falanda cabası tabiiii

olsun insan iki satır kelam eder dimi ama bu saat olmuş

bacım valla al hesabını dür defterini anlasınnn

hee valla adama öküz dedim sevmio dedim bilmem ne dedim ama benimki şimdilik sizinklerden ii çıktı:)))))))))))

ama eminim akşam herşey hepiniz için çokkk güzell ve farklı olacakkk

adamın günahını alıyon sankim bana öyle geliyo gibi

bacım valla al hesabını dür defterini anlasınnn

Adamın günahını alıyon sankim bana öyle geliyo gibi

bu gecemavisy varyaa o işte sevgulusunu koluna takmış yemeğe giderken iş çıkışında....bizde totomuzaa baka baka salına salına yalnız ve üşüyerek durgun ve üzgünn evimize doğruu yol alacağız((((((((((((((((

akşamı bekliyodur kızzzzzz

söyle anammm çekinme bizden

söle söle kııı

tavuk döner yerken, hatta dönerleri çiğnerken bana

sevgililer günün kutlu olsun dedi(mayonezler,ketçaplarla karışık)

ormantikim,ayum,oküzüm

yaaa benimki düşüncesiz değildir sabah kutladıda
adamı ben köreltmiş olabilirim
hersene çiçek alana adama artık boşa çiçek alma koycak yer yok demiştim birkaç ay önce şimdi ses seda beklremem yanlışşşş
olsun belkim hediyem sürprizi akşama gelirrr

hee tabi bu arada yolda otobüste minibüste serviste vs.... Ellerinde güller çiçekler hediyeler olan kızlarr kızancıklarr hatunlarr ve birçok canlı çşiti ve çiftlerde göreceğiz aynı zamanda:)

75 imi 11 imi özledim napıyo acaba hatunum ya
bizim içinde ye o yaptıklarını olurmu bacımmmm

kı zaten ;

bizimle yeterince moda giirdi

elinde ne olursa olsun bu saatten sonra kafasına ineceği kesin

bende gittimm ona spor ayakkabı aldımmm ayakkabılarla dövicim onu yetmedi kendi topuklularımıda çıkarcammm
geçen senede zehir olmuşdu zaten bunun işleri yüzünden bi saat yolun ortasında bekledim 2 gün konuşmadım 2 gün sonra verebildim hediyesini

hee tabi bu arada yolda otobüste minibüste serviste vs.... Ellerinde güller çiçekler hediyeler olan kızlarr kızancıklarr hatunlarr ve birçok canlı çşiti ve çiftlerde göreceğiz aynı zamanda:)

valla geçen sene ben totişime baka baka gittiydimm enem yolda bide yaşlı böle 65-70 yaşında bi amca gördüm ellerinde çiçekler ayyy ben bi ağla bi ağla ilk sevgililer günümüz dü de bilmem ne de diyeeee elin yaşlı amcalarının ellerinde çiçekler diye diyeee

gecemavisi iiiii bu akşam sana evlenme teklifi ve tektaş gelio hazır ol bence öle... bu kadar sezsizliğin ardından ya öle bi süprz yada harbi bi öküzlük bekliodur seni ama ilk şık bence

iyiki dışarda deilim elinde çiçek buketli adamlar sinirimi bozuyodu her sene of beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…