" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

yok sanmıyorum tatlım tektaş falan alcağını daaa işte dün dediki yarın napalımm bilmemki dedimm bugün cıt yok

Kızlar sizler neler aldınız bakım eşlerinize ben 2 çift ayakkabı almıştım ama öyle sinir oldum ki vermicem ayakkabılarını falan.
Sadece bi aradı bide msj attı

Kızlar sizler neler aldınız bakım eşlerinize ben 2 çift ayakkabı almıştım ama öyle sinir oldum ki vermicem ayakkabılarını falan.

hem aradı hem mesaj attı bu sana yetmedi öle mi

ben kocama msj attım karısından bi demet çiçeği esirgeyen öküz kocalar var dyee.msjımın içindeki mjı almıştır herhal....:)

anam almasa ayıp olur mesajı

bizde daha oda yok bacımmm

ben kocama msj attım karısından bi demet çiçeği esirgeyen öküz kocalar var dyee.msjımın içindeki mjı almıştır herhal....:)

ahahahhahaha

derin şu kremin adını bi daha versene bacım ya

off eczaneler hep tanıdık gidemiyom krem alamaya

gebericem kaşıntıdan

napsam en ücra eczaneye gidim akşama bari..

hem nasıl denir ki şimdi nasıl ifade edilir

hem aradı hem mesaj attı bu sana yetmedi öle mi

anam almasa ayıp olur mesajı

Canım ben böyle sürpriz falan bekliyodum çok değil ya iş yerime bi çiçek gönderseydi millet böyle laf çarpıtıyo bide ..
Aradı dedim niye bana çiçek almadın sen aşkım sen çiçek mi istiyosun ben akşam alırım sana diyo istemiyorum dedim ben söyledikten sonra düşünüyo bazı şeyleri .İş yerinde bi benim kocam sevmiyomuş beni sanki öyle hissettiriyolar insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…