gecemavisi iiiii bu akşam sana evlenme teklifi ve tektaş gelio hazır ol bence öle... bu kadar sezsizliğin ardından ya öle bi süprz yada harbi bi öküzlük bekliodur seni ama ilk şık bence
iyiki dışarda deilim elinde çiçek buketli adamlar sinirimi bozuyodu her sene of beee
yok yaaaa en azından insan bi arar demi önce yalandan bi kutlar
bir mesaj at üç tanede soru işareti koy
Kızlar sizler neler aldınız bakım eşlerinize ben 2 çift ayakkabı almıştım ama öyle sinir oldum ki vermicem ayakkabılarını falan.
Sadece bi aradı bide msj attı
ben kocama msj attım karısından bi demet çiçeği esirgeyen öküz kocalar var dyee.msjımın içindeki mjı almıştır herhal....:)
ben kocama msj attım karısından bi demet çiçeği esirgeyen öküz kocalar var dyee.msjımın içindeki mjı almıştır herhal....:)
Kızlar sizler neler aldınız bakım eşlerinize ben 2 çift ayakkabı almıştım ama öyle sinir oldum ki vermicem ayakkabılarını falan.
dün akşam yaptığım nohutun keşkede sarı suyunu süzmeseydim
bu akşama lazım olacadı
dün akşam yaptığım nohutun keşkede sarı suyunu süzmeseydim
bu akşama lazım olacadı
ben napımmm teraaa sen söle benim çıtır çıtır kesmem lazım gelmezmi?
:102: arıyor açmıcimmmmm
:102: Arıyor açmıcimmmmm
derin şu kremin adını bi daha versene bacım ya
off eczaneler hep tanıdık gidemiyom krem alamaya
gebericem kaşıntıdan
napsam en ücra eczaneye gidim akşama bari..
Hem nasıl denir ki şimdi nasıl ifade edilir
hem aradı hem mesaj attı bu sana yetmedi öle mi
anam almasa ayıp olur mesajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?