ne haber olsun,haberler aynı işte,bi değişiklik yok..iyiyim şükür..sen ve oğluşun nasılsınız?bi bakem
Günaydın naber???
ne haber olsun,haberler aynı işte,bi değişiklik yok..iyiyim şükür..sen ve oğluşun nasılsınız?
bu sakin döneminiz ne kadar sürüyor,maşallah nazar değmesin inşallah..iyiyiz biz sessiz ve sakin dönemimize girdik işte..
kavga neyim yok
ben geldim güzel gadınlarım günaydın
bu sakin döneminiz ne kadar sürüyor,maşallah nazar değmesin inşallah..
ben geldim güzel gadınlarım günaydın
hoşgeldin,günaydın..ben geldim güzel gadınlarım günaydın
abuu o kadar klasikleşmişki,artık ne kadar sürebileceğini bile tahmin ediyon..dur hemen felaket senaryoları yazma,ağızdan çıkan olurmuş bazen..huylu huyundan vazgeçmez doğruda,olsun yinede herzaman umut vardır..1 hafta daha gider böle ,sonra benimki gene olur olmaz herşeye dellenir, kavga çıkarır, benim suratım asılır
gece geç gelip bana sataşır, anama yollar gene kapı orda der...
alıştım nasılsa
tamam benimki abi o zaman,2008 ağustos..
abuu o kadar klasikleşmişki,artık ne kadar sürebileceğini bile tahmin ediyon..dur hemen felaket senaryoları yazma,ağızdan çıkan olurmuş bazen..huylu huyundan vazgeçmez doğruda,olsun yinede herzaman umut vardır..
tamam benimki abi o zaman,2008 ağustos..
benmkide abla o zaman 2007 kasım:)))))))))))))
bir hafta sonra bu dediklerin olmaz ise,adam senin yüzünü kara çıkartır,utandırır..kız ne seneryosu birebir yaşıyom bu dediklerimi eksiği var fazlası yok bacım
artık üzüntülerimle dalga geçiyorum napam
hehehehehe
Düzeldi demi kı prenses
evett o ayda ben hamile kalmıştım..9 ay abla seninki..benmkide abla o zaman 2007 kasım:)))))))))))))
günaydın canımcımmmm
günaydın ay çöreğim nasılsın??
hoşgeldin,günaydın..
hastamıydı kızçen?hehehehehe
düzeldi demi kı prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?