kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyecen yani..o hengamenin içinde nasıl olacaksa..surat yapıyomuşun;
bizimde en büyük sıkıntımız bu benim suratımmış
herşeyi yalayıp yutacam ama asla surat etmicem...
kural bu...
gözlerini nassı börtletiyon kı çok mu gocaman gocaman oluyolar adamın aklını alıyon belkimde
bu sabah yatakta kendimle mücadele ettim,
gitmek istemedim hiç, hastayım mı desem dedim
sonrada vicdanım el vermedi
ama bulutum sanırım ben gene depresyona giriyom bu araya asıl sorun bu:26:
nasıl deviriveriyon...börtletmiom kııı deviriveriyomuşum gözlerimiii...adamın aklını alırım valla
aman depresyon bizden uzak olsun..bi girildimi zor çıkılıyo..gül geç herşeye..gez eğlen..ama depresif olma sakın..bu sabah yatakta kendimle mücadele ettim,
gitmek istemedim hiç, hastayım mı desem dedim
sonrada vicdanım el vermedi
ama bulutum sanırım ben gene depresyona giriyom bu araya asıl sorun bu:26:
börtletmiom kııı deviriveriyomuşum gözlerimiii...adamın aklını alırım valla
kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyecen yani..o hengamenin içinde nasıl olacaksa..
sakın girme terram dirennnn gez oğlunla arkadaşlarınla ama girme olurmu????
:26:
nasıl deviriveriyon...
aman depresyon bizden uzak olsun..bi girildimi zor çıkılıyo..gül geç herşeye..gez eğlen..ama depresif olma sakın..
hey yaaa bizi kim sakinleştirecek acep..hep kadın alttan almalı,sakinleştirmeli,sevmeli,saymalı,kadınlık yapmalı...bu liste uzaar giderrr..göz senin anam bacım ister devirirsin ister börtletirsn..
olmalıymış, ben onu sevmeli sakinleştirmeliymişim, kendi kanuni bende hürrem tabi ya...
nigar kalfa gibi masaj yapmıyomuşum....
direniyorum çok fazla...ama inan çok zor ben her sene 2-3 defa girer çıkarım depresyona...
buna bilem alıştım yaaaaaaaa
töbe töbee alışmadığım bişi kaldımı ki acep:26:
aslında birazda farkındayım bu ara cok yapıom ama sanki gözlerimle dövü dövü veriyom kıı onuuu hoşuma gidio:))) bende kaşınıom yane
ama neden dövü dövüveriyosun,seni kızdırdığında dimi..oda seni kızdırmasın..aslında birazda farkındayım bu ara cok yapıom ama sanki gözlerimle dövü dövü veriyom kıı onuuu hoşuma gidio:))) bende kaşınıom yane
bir bakış attın kalbimi yaktın.................................
Bir bakış attın kafama çaktın
misafirine hiç iyi bakma sende,hatta hiç bakma,o bir odadaysa sen öbür odaya geç..ikram yapma,güleryüz,tatlı dil yok..bakgör çok kalamaz sende,bidahada gelmek istemez,çok arsızsa ayrı tabiii...bu bende genetik bir rahatsızlık ,
grip gibi her sene gelir gider..
e bende iyi ağırlarım kendülerini
ama neden dövü dövüveriyosun,seni kızdırdığında dimi..oda seni kızdırmasın..
gecem hoşgeldin cnm
terram bacım geyşa ol deyo adam sana
olmuştun ya sende nası gidiyooooo
teheyyy teheyyyyy heyyyyy:))))
misafirine hiç iyi bakma sende,hatta hiç bakma,o bir odadaysa sen öbür odaya geç..ikram yapma,güleryüz,tatlı dil yok..bakgör çok kalamaz sende,bidahada gelmek istemez,çok arsızsa ayrı tabiii...
kesin geleceğinden eminsin yani..:44:
bakışlarınla yi gocanii dövme kııı
dur bu defa yüz vermeyim bakem gidi gidi versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?