" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

öle nasılsa kısa sürüyorr
senin goncanın sinir katsayısı ne durumda bacım

amannn dym amannn maşallah dün başladı okula bgnde gtcek inşallahh:)))

ohh aman deyim onlar iyi olsunda

iyiyikk baccımm ne edek ben yne dün gece kocamlan kavga ettm :)))))))))))) artık gülüyorum zatii baksana delirdim mi ne:)))))))))

gül gül nasılsa ilk ve son olmayacak ahanda aynı biz gibi dabikide gülecez

benim goncamın anı anına uymaz..bi gül olur,bi diken,bir sever,bir kızar..alıştık bu hallerine,katlanıyoz..

ne kadanda benzeşiyolar huyları kuruyasıcalar

Son düzenleme:
ben kzınca ona gözlerimi deviri deviri veriomuşum surat yapıomuşumm...onlar kendiliğinden sinirden börtleyiveriooo be ne edyim yaneee küstü saydı saydı yattııı amannn cokta tın yane napimmm

onlarda gözlerini böörttletim böğürüyolar yaaaa ii yapmışsın dönüp poponu sende yatsaydın..

tarram iş güç olayını naptın bacımmmm heeee hala aynımısın

ben kzınca ona gözlerimi deviri deviri veriomuşum surat yapıomuşumm...onlar kendiliğinden sinirden börtleyiveriooo be ne edyim yaneee küstü saydı saydı yattııı amannn cokta tın yane napimmm

surat yapıyomuşun;

bizimde en büyük sıkıntımız bu benim suratımmış

herşeyi yalayıp yutacam ama asla surat etmicem...

kural bu...

gözlerini nassı börtletiyon kı çok mu gocaman gocaman oluyolar adamın aklını alıyon belkimde

onlarda gözlerini böörttletim böğürüyolar yaaaa ii yapmışsın dönüp poponu sende yatsaydın..

tarram iş güç olayını naptın bacımmmm heeee hala aynımısın

bu sabah yatakta kendimle mücadele ettim,

gitmek istemedim hiç, hastayım mı desem dedim

sonrada vicdanım el vermedi

ama bulutum sanırım ben gene depresyona giriyom bu araya asıl sorun bu:26:

börtletmiom kııı deviriveriyomuşum gözlerimiii...adamın aklını alırım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…