bir hafta sonra bu dediklerin olmaz ise,adam senin yüzünü kara çıkartır,utandırır..
amaan boşverr,bu mutlu günlerinde kötü günleri anıpda moralini bozma...bu güzel günlerin tadını çıkar canım..
amannn dym amannn maşallah dün başladı okula bgnde gtcek inşallahh:)))
nasılsın derinim
iyim çok iyim terram sen nasılsın
günaydın nursena nasılsın
bulutolsam iyiyim hamdolsun,sen nasılsın?nasılsın derinim
iyim çok iyim terram sen nasılsın
günaydın nursena nasılsın
benim goncamın anı anına uymaz..bi gül olur,bi diken,bir sever,bir kızar..alıştık bu hallerine,katlanıyoz..öle nasılsa kısa sürüyorr
senin goncanın sinir katsayısı ne durumda bacım
ohh aman deyim onlar iyi olsunda
benim goncamın anı anına uymaz..bi gül olur,bi diken,bir sever,bir kızar..alıştık bu hallerine,katlanıyoz..
amaan kocaların hepsi mi böyle bee..adı üzerinde koca,kocatmak için varlar...tıpkı benim herif:)
amaan kocaların hepsi mi böyle bee..adı üzerinde koca,kocatmak için varlar...
eskilerin her söylediğinde bir hikmet var..babannem hep öle derr kocanın koca koca derdi olurmuş.....
iyiyikk baccımm ne edek ben yne dün gece kocamlan kavga ettm :)))))))))))) artık gülüyorum zatii baksana delirdim mi ne:)))))))))
benim goncamın anı anına uymaz..bi gül olur,bi diken,bir sever,bir kızar..alıştık bu hallerine,katlanıyoz..
gül gül nasılsa ilk ve son olmayacak ahanda aynı biz gibiDabikide gülecez
ne kadanda benzeşiyolar huyları kuruyasıcalar
iyiyikk baccımm ne edek ben yne dün gece kocamlan kavga ettm :)))))))))))) artık gülüyorum zatii baksana delirdim mi ne:)))))))))
üzüll üzüll ağla ağla nereye kadar sonuç hep aynı ne bi adım ileri ne geri...... Güzel canımı üzdüğüme değse bari......
noldu kız yine neden kavga ettiniz...
üzüldüğünle kalıyosun..en iyisi hiç takmamak,boşver deyip kendi kendini sakinleştirmek..üzüll üzüll ağla ağla nereye kadar sonuç hep aynı ne bi adım ileri ne geri...... Güzel canımı üzdüğüme değse bari......
ben kzınca ona gözlerimi deviri deviri veriomuşum surat yapıomuşumm...onlar kendiliğinden sinirden börtleyiveriooo be ne edyim yaneee küstü saydı saydı yattııı amannn cokta tın yane napimmm
onlarda gözlerini böörttletim böğürüyolar yaaaa ii yapmışsın dönüp poponu sende yatsaydın..
Tarram iş güç olayını naptın bacımmmm heeee hala aynımısın
ben kzınca ona gözlerimi deviri deviri veriomuşum surat yapıomuşumm...onlar kendiliğinden sinirden börtleyiveriooo be ne edyim yaneee küstü saydı saydı yattııı amannn cokta tın yane napimmm
onlarda gözlerini böörttletim böğürüyolar yaaaa ii yapmışsın dönüp poponu sende yatsaydın..
tarram iş güç olayını naptın bacımmmm heeee hala aynımısın
surat yapıyomuşun;
bizimde en büyük sıkıntımız bu benim suratımmış
herşeyi yalayıp yutacam ama asla surat etmicem...
Kural bu...
Gözlerini nassı börtletiyon kı çok mu gocaman gocaman oluyolar adamın aklını alıyon belkimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?