eşin baktığını sölemmesin anlarlarsada o onların ayıbı eşinn suçu ne?
allahım sen gençlerimizi koru akıl fikir ver doğruyu göster
kız hiç masum değil poz vermiş resmen bile bile
heyerleri morarık ısırık izlerini bile çekmişler
evet müşterisini kaybeder sadece
bence atsın çöpe haydi anılar güle güle
aminnnnn
Yuhh birbirlerini parçalamışlar herhalde töbe estağfurullah:26:
ne yaşarsalar yaşasınlar da
fotoraflandırmaya ne gerek var ya
ahanda böle geçer birilerinin eline
Gençler nereye gidiyor ürkütücü gercekten bizimde cocuklarımızı olucak tüylerim diken diken oldu allah korusun
bizim zamanımızda bu kadar değildi şimdi 13 yasında ki kız sevgilim var diyip her haltı yapıyor yazık valla
dua et te fotolamışlar video olsa yani iş üstnde ıyyy ne iğrençç
eeee her sır birgün yeryüzüne çıkıcakdır demişler çıka çıka sizin önünüze çıkıvermiş
allah esirgesin ya rabgbim hepimizin evlatları var.allahım doğru insanlarla karşılastrsın bizi ve evlatlarımızı
inan kanım çekildi
kızı görsen bebek gibi su gibi çocukda öle
ama fotolar hiç masum değil:26:
kız hiç masum değil poz vermiş resmen bile bile
heyerleri morarık ısırık izlerini bile çekmişler
şunu da anlayabilmiş değilim daha el kadar çocuklar bunlar evlenirken napcaklar aceba hiç mi utanmayacaklar eşlerinden onu da geçtim ya ailelerinin suratına nasıl bakıyolar ben resmi nikahlı eşimle ilk geceden sonra annemn babamn suratına bakamamıştım utanmaktan
gün geçtikçe adetlerimizden uzaklaşıyrz ne yazıkkiher geçen gün daha da kötüye giden bi yeni nesilimiz var tabiki herşey nasıl annelermzn zamnndaki gbi değldi biz evlendgmzde onların zamannda da bizimki gbi olmcak ama.namus anlayışı bence hiç bir zaman değişmemeli....
Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum zaten insanlar yeterince özgür ama bu nedir ki ya namus bu başka bişeye benzemez.Bu konuda hiç bir zaman ileri kafalı olamıcam sanırım
bu konuda sana kesinlikle katılıyorum zaten insanlar yeterince özgür ama bu nedir ki ya namus bu başka bişeye benzemez.bu konuda hiç bir zaman ileri kafalı olamıcam sanırım
günaydın güzel gadınlarıııımm özledim sizii gııı
ay sabah yorgunluktan eşimi yolculayamadım 11 de zor uyandım yaa iki gündür oturmadım doğru düzgün seyrek misafir gelince insan alışıyo rahata herhalde...
sizler napıyonuz bebişler
7511 ime mail bile yazamadım kıı ayıp oldu gadınıma ilgilenemedim yokluğu çok belli bi gelsin başka topiclerre yazmasını yasaklayalım terram sayfanın başkanı gadınım sen bu topiğin cumhurbaşkanısın bu gadın zaten sebi topik topk dolaşıyo çok gezen tavuk gibi ayağına bulaştırıyo ayda bir 3 yada 5 gün yok bu işe bir el at diktatör gadınım yaa bu arada smileye tıklıyom çıkmıyo
kızlar ben bi duşa gireyim geleyim siz kaynatın pc açık çıkmıom gelince yazacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?