" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Gençler nereye gidiyor ürkütücü gercekten bizimde cocuklarımızı olucak tüylerim diken diken oldu allah korusun

bizim zamanımızda bu kadar değildi şimdi 13 yasında ki kız sevgilim var diyip her haltı yapıyor yazık valla

hoşgeldin esencan;
evet dediğin gibi çocuk bunlar daha yaa....

cinsellik malesef çok küçük yaşlara düştü sapkınlıklar da çabası

Allah yavrularımızı korusun..herşeyi zamanında yaşasınlar..:26:

dua et te fotolamışlar video olsa yani iş üstnde ıyyy ne iğrençç

bereket bizim elimize geçti, ya başka karakterde birilerinin eline geçse valla internete bilem yükler, şantaj bile yapar,
ay ama ya analar babalar yetiştirsin daha çocuk diye baktığı evladı kız için söylüyorum
bir başka çocuğun koynunda abuk subuk fotorafları, sen kıyamazken eller neler ediyo amaninnnn

eeee her sır birgün yeryüzüne çıkıcakdır demişler çıka çıka sizin önünüze çıkıvermiş

he valla ya teknoloji bu yönden iyi olmadı, hiç bir sır kalmıyo hepsi bir yerlerde kayıtlı

allah esirgesin ya rabgbim hepimizin evlatları var.allahım doğru insanlarla karşılastrsın bizi ve evlatlarımızı

amin derinim

inan kanım çekildi

kızı görsen bebek gibi su gibi çocukda öle

ama fotolar hiç masum değil:26:

yazık ya gencecikler dahaaa

kız hiç masum değil poz vermiş resmen bile bile

heyerleri morarık ısırık izlerini bile çekmişler

Şunu da anlayabilmiş değilim daha el kadar çocuklar bunlar evlenirken napcaklar aceba hiç mi utanmayacaklar eşlerinden onu da geçtim ya ailelerinin suratına nasıl bakıyolar ben resmi nikahlı eşimle ilk geceden sonra annemn babamn suratına bakamamıştım utanmaktan

gün geçtikçe adetlerimizden uzaklaşıyrz ne yazıkkiher geçen gün daha da kötüye giden bi yeni nesilimiz var tabiki herşey nasıl annelermzn zamnndaki gbi değldi biz evlendgmzde onların zamannda da bizimki gbi olmcak ama.namus anlayışı bence hiç bir zaman değişmemeli....

Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum zaten insanlar yeterince özgür ama bu nedir ki ya namus bu başka bişeye benzemez.Bu konuda hiç bir zaman ileri kafalı olamıcam sanırım

bu konuda sana kesinlikle katılıyorum zaten insanlar yeterince özgür ama bu nedir ki ya namus bu başka bişeye benzemez.bu konuda hiç bir zaman ileri kafalı olamıcam sanırım

bence biz geri kafalı felan değiliz olması gereken bizim bildiklerimiz yaptıklarımız tıpkı annelerimiz anneannelerimizn yaptığı gbi yani.şimdikilerin görüşleri mideleri kafaları large ....

günaydın güzel gadınlarıııımm özledim sizii gııı

ay sabah yorgunluktan eşimi yolculayamadım 11 de zor uyandım yaa iki gündür oturmadım doğru düzgün seyrek misafir gelince insan alışıyo rahata herhalde...

sizler napıyonuz bebişler

7511 ime mail bile yazamadım kıı ayıp oldu gadınıma ilgilenemedim yokluğu çok belli bi gelsin başka topiclerre yazmasını yasaklayalım terram sayfanın başkanı gadınım sen bu topiğin cumhurbaşkanısın bu gadın zaten sebi topik topk dolaşıyo çok gezen tavuk gibi ayağına bulaştırıyo ayda bir 3 yada 5 gün yok bu işe bir el at diktatör gadınım yaa bu arada smileye tıklıyom çıkmıyo

kızlar ben bi duşa gireyim geleyim siz kaynatın pc açık çıkmıom gelince yazacam

hoşgeldin buduşum;
7511 gelsin bak ben ona neler edicem
onu topiğin nöbetçi başı yapıcam
artık bu topicten ayrılamayacak
kuş uçsa sinek konsa ondan bilecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…