lenn garular karnım acuktu benim yemeğe hiç bişeniz yokmu ?
Sizee diyooom akıl verin fikir verinn haydeee
hangi gonudaa
lenn garular karnım acuktu benim yemeğe hiç bişeniz yokmu ?
bknz.902 sayfa......:)))))))))
leynn ben 902 yi geçeli çok oldu içeriği hakkında yazmamışın garı
yazdıııııım en altta 902 en alt iyii bak iyi bakk kafanı buraya ver bana ver
bu istediğimi, koceme nasıl dym nasıl açıklayım ne dymm nerden grş yapım nasıl gaz verym
hııı anladım sen gezip tozmak istiyon goncenlen
kekim var limonluu evde yaptiydim mis kimin vereymm sağaa çayla ii gder
peynirli çubuk krekerim vardı ama şu an midemde kendüleriii
eee hadi bişiler deyiverin gariii yoksa cok fena gözlerimi deviri deviri veriyom biliosunuz:))))
yemiş yemiş şişmiş dibini bile bırakmamış aç garuuuu seni
derin'cim yerinde olsam aşkım sana ihtiyacım var şöyle beraber hamburger yemeğe ardından sinemaya gidelim mi de sevdiği bi filmide söyle :44:kocam beni böyle kandırıyo burger king dediği anda akan sular duruyo benm için
ben şimdi napım kılar bana bi akın verin neolur :85: şimdi sefgilimle konuşdum diyoki kendimi tuhaf hissediyorum nie aşkım dedim
bilmem diyo bi kaç gündür tuhafım:26: vardır bi sebebi dedim zorladım geçen günkü yaşadığımız olaydan dolayı galiba dedi :26: napim ben şimdi yaaa
bu hafta sonu için sinema planımız var zaten selinim ama ben buna bi ekşın:) katmak istyrm değişik olsun farklı olsun byerlerde buluşalım önce gdelm 1 er cay içelm istyrm başbaşa sonra sinemaya gdelm ordan çıkalm galataya göprünün altına balık yiyelm ordan çıkabl biraz kafaları çekelm evmze gelelim o kaaa yani tek istedgm bu bukaaacık:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?