" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

aynen bu konuda ileri kafalı olup öle yaşıcağıma geri kafalı olur böyle yaşarım daha iyi....

bence biz geri kafalı felan değiliz olması gereken bizim bildiklerimiz yaptıklarımız tıpkı annelerimiz anneannelerimizn yaptığı gbi yani.şimdikilerin görüşleri mideleri kafaları large ....

Bizimde var onlarda büyücek ama ben oğluma hep ayıpları öğreticem erkek bile olsa bilsin ehrşeyi.Babası gibi olsun o da

bizimde var onlarda büyücek ama ben oğluma hep ayıpları öğreticem erkek bile olsa bilsin ehrşeyi.babası gibi olsun o da

bende eski kafalıyım, modrn olmak adına ahlak anlayışımı değiştirenem bu saatten sonra

elbette 2 kişinin yaşadığı kendilerini ilgilendirir ama herşeyin normal olanı varken..

Yok anam yok

Oğlum herşeyimle kabulm Terra herşeyini affederim ama bana bir gün hamile bir kızı getirirse o zaman naparım bilmiyorum kendimden nefret ederim sanırım böyle bir evlat yetiştirdiğim için

oğlum herşeyimle kabulm terra herşeyini affederim ama bana bir gün hamile bir kızı getirirse o zaman naparım bilmiyorum kendimden nefret ederim sanırım böyle bir evlat yetiştirdiğim için

tabi büyük konuşmamak lazım canım hayatta herşey insanlar için

sadece inançlı ve merhametli olsunlar....

Kız sus düşünme böle şeyler:18:

bizde gidelim istiyoz

cumartesi çalışacammmmmmmmmmmm
Pazarda evde çalışacaaaaaaaaaaam

Ayy çemkiresim geldi

bende bu akşam temizliğimi yapcam yarın yarım gn calışcam snra anneme gderim zten koçişim ve kuzucmla.pazarda böle kocamla başbaşa sevgili gbi bişiler yapmak istyrm hatta evden brlkte çıkmayıp byerlerde buluşalm istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…