böle ben bişi dyrm mesele öööööööö hemen böğürüo ulan ne dedim yanii şahsına hakaret mi ettim anana küfür mü ettim ne yani bu kadar böğürecek anlamıyrm yanii mala bağladım ödüm kopuo yaa akşam eve gderken bu akşam neden kavga cıkacak acaba dye...insan evine gitmek istemez mi yaa ben istemiyorum((((
belimde koca kemer kafam topuz
elim karnımda başım eğikkk
beyimmm ne ister acepppp
[sıze=2]boyu devrilesiceler[/sıze]
Konuşsanıza garularrrrrr
Sustum söyleyecek sözüm kalmadı
Küstüm kaderime küstüm
Neler umdum neler bekliyordum
Kalbim anıların sessiz rıhtımı oldu
Yağmur inat etti yine kuraklık
Güneş batıp gitti yine karanlık
Beklemek boş yere umut yok artık
Sevdim umutsuzca sevdim en yazık
Gittin dönüşünden umut kalmadı
Düştüm ateşine düştüm
Bitmez o aşk bitmez sanıyordum
Artık yarınlarım sensiz olacak
Bulutum çocuğum olmasa 1 dk durmam bilio musun
bende çocuk yok derinim ben niye duruyorum biliyomusun. 3 sene evlilik onun öncesinde uzun bir flört dönemi beraber geçirilen üniversite yılları
herşeyi kendimiz yaptık biz çok emek verdik.
öğrencilikte paramızı paylaştık güzel günlerimiz geçti
kıyamıyorum o kadar emeği kestirip atamıyorum.
tünaydın güzel gadınlarım
herkes dertli ben de... Hala kırgınlığım geçmedi eşime biliyo musunuz..... Ona göre ben annesine her gittiğimizde sürekli alınacak bişeyler buluyomuşum ve annesnin bana bağırdığına inanmıyo annesinin normal konuşmasıymış o orda değilmiş yanımızda olsa ne olur ki suçlu gene ben olurdum... Sanki ben sakinlikle bağırılarak konuşmayı anlayamayacak kadar salağım ....çok gücüme gidiyo ama çaktırmıyorum geçen kaynımla bişeyler yollamış ben sordum telde anne biz ne gönderelim sana sizin orda daha bağınız bahçeniz yok dedi tamam dedim ... Eşime söledim anneme bişeyler yollayalım böyle böyle dedi ama olsun zeytin alalım istersen ..
Bana gece eve dönerken anneme alındın mı dedi şaşırdım neye dedim bu lafına yoo aşkım ne varki onda alınacak kadın bağınız yok ne yollıcan demek istedi niye alınayım hem ben annenin her dediğine alınmıyorum ki aşkım dedim bana öyle bi bakış attı ki hadi canım der gibi unutamıyorum...
tabi belki bnmde cocuğum olmasa bnde bunları düşüncem ama ne blym böle ite kaka nereye kadr be bulutum nereya kadar?
herkes dertli ben de... hala kırgınlığım geçmedi eşime biliyo musunuz..... ona göre ben annesine her gittiğimizde sürekli alınacak bişeyler buluyomuşum ve annesnin bana bağırdığına inanmıyo annesinin normal konuşmasıymış o orda değilmiş yanımızda olsa ne olur ki suçlu gene ben olurdum... sanki ben sakinlikle bağırılarak konuşmayı anlayamayacak kadar salağım ....çok gücüme gidiyo ama çaktırmıyorum geçen kaynımla bişeyler yollamış ben sordum telde anne biz ne gönderelim sana sizin orda daha bağınız bahçeniz yok dedi tamam dedim ... eşime söledim anneme bişeyler yollayalım böyle böyle dedi ama olsun zeytin alalım istersen ..
bana gece eve dönerken anneme alındın mı dedi şaşırdım neye dedim bu lafına yoo aşkım ne varki onda alınacak kadın bağınız yok ne yollıcan demek istedi niye alınayım hem ben annenin her dediğine alınmıyorum ki aşkım dedim bana öyle bi bakış attı ki hadi canım der gibi unutamıyorum...
hepsi aynı işte hepsiii
off cnm sıkılıooo yaaa uyumak istyrm kuzuşuma sarılıp günlerce ytktan ckmym istyrm
elbette canım evlilik sabır ve özveri ister,bende çocuk yok derinim ben niye duruyorum biliyomusun. 3 sene evlilik onun öncesinde uzun bir flört dönemi beraber geçirilen üniversite yılları
herşeyi kendimiz yaptık biz çok emek verdik.
öğrencilikte paramızı paylaştık güzel günlerimiz geçti
kıyamıyorum o kadar emeği kestirip atamıyorum.
gittiği yere kadar,bu seçim bizimdi..tabi belki bnmde cocuğum olmasa bnde bunları düşüncem ama ne blym böle ite kaka nereye kadr be bulutum nereya kadar?
herkes dertli ben de... hala kırgınlığım geçmedi eşime biliyo musunuz..... ona göre ben annesine her gittiğimizde sürekli alınacak bişeyler buluyomuşum ve annesnin bana bağırdığına inanmıyo annesinin normal konuşmasıymış o orda değilmiş yanımızda olsa ne olur ki suçlu gene ben olurdum... sanki ben sakinlikle bağırılarak konuşmayı anlayamayacak kadar salağım ....çok gücüme gidiyo ama çaktırmıyorum geçen kaynımla bişeyler yollamış ben sordum telde anne biz ne gönderelim sana sizin orda daha bağınız bahçeniz yok dedi tamam dedim ... eşime söledim anneme bişeyler yollayalım böyle böyle dedi ama olsun zeytin alalım istersen ..
bana gece eve dönerken anneme alındın mı dedi şaşırdım neye dedim bu lafına yoo aşkım ne varki onda alınacak kadın bağınız yok ne yollıcan demek istedi niye alınayım hem ben annenin her dediğine alınmıyorum ki aşkım dedim bana öyle bi bakış attı ki hadi canım der gibi unutamıyorum...
Beeenn geldimm bacılar cıkcm brazdan da sze bi bkm dedim:)
BULUTUM NE EDİYON YARALI CEYLANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?