" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

benimkide hemen sesini yükseltir

belimde koca kemer kafam topuz

elim karnımda başım eğikkk

beyimmm ne ister acepppp

bundan böyle öyle sınırsız itaaat

Sustum söyleyecek sözüm kalmadı
Küstüm kaderime küstüm
Neler umdum neler bekliyordum
Kalbim anıların sessiz rıhtımı oldu

Yağmur inat etti yine kuraklık
Güneş batıp gitti yine karanlık

Beklemek boş yere umut yok artık
Sevdim umutsuzca sevdim en yazık

Gittin dönüşünden umut kalmadı
Düştüm ateşine düştüm
Bitmez o aşk bitmez sanıyordum
Artık yarınlarım sensiz olacak

off cnm sıkılıooo yaaa uyumak istyrm kuzuşuma sarılıp günlerce ytktan ckmym istyrm

Bulutum çocuğum olmasa 1 dk durmam bilio musun

bende çocuk yok derinim ben niye duruyorum biliyomusun. 3 sene evlilik onun öncesinde uzun bir flört dönemi beraber geçirilen üniversite yılları
herşeyi kendimiz yaptık biz çok emek verdik.
öğrencilikte paramızı paylaştık güzel günlerimiz geçti
kıyamıyorum o kadar emeği kestirip atamıyorum.

tabi belki bnmde cocuğum olmasa bnde bunları düşüncem ama ne blym böle ite kaka nereye kadr be bulutum nereya kadar?

tünaydın güzel gadınlarım

herkes dertli ben de... hala kırgınlığım geçmedi eşime biliyo musunuz..... ona göre ben annesine her gittiğimizde sürekli alınacak bişeyler buluyomuşum ve annesnin bana bağırdığına inanmıyo annesinin normal konuşmasıymış o orda değilmiş yanımızda olsa ne olur ki suçlu gene ben olurdum... sanki ben sakinlikle bağırılarak konuşmayı anlayamayacak kadar salağım ....çok gücüme gidiyo ama çaktırmıyorum geçen kaynımla bişeyler yollamış ben sordum telde anne biz ne gönderelim sana sizin orda daha bağınız bahçeniz yok dedi tamam dedim ... eşime söledim anneme bişeyler yollayalım böyle böyle dedi ama olsun zeytin alalım istersen ..

bana gece eve dönerken anneme alındın mı dedi şaşırdım neye dedim bu lafına yoo aşkım ne varki onda alınacak kadın bağınız yok ne yollıcan demek istedi niye alınayım hem ben annenin her dediğine alınmıyorum ki aşkım dedim bana öyle bi bakış attı ki hadi canım der gibi unutamıyorum...

hepsi aynı işte hepsiii

tabi belki bnmde cocuğum olmasa bnde bunları düşüncem ama ne blym böle ite kaka nereye kadr be bulutum nereya kadar?

onlarda böyle düşünce meklere acısa kıyamasa herşey daha kolay olurdu
yıkmak onlar için çok kolay
oysaki tek bi güzel söyle bi içten sarılmayla gönlümüzü almak o kadar kolayki

hepsi aynı işte hepsiii

hepsimi aynı be budummmm...

hepsi aynı bulutum derinim terram...

7511 imi özledim ... kahvaltı yapmadım midem bulanıyo kızlar ben bişiler yiyim gelcem

off cnm sıkılıooo yaaa uyumak istyrm kuzuşuma sarılıp günlerce ytktan ckmym istyrm

uyku benimde ilacım

elbette canım evlilik sabır ve özveri ister,
unutma elin iyisi elindekisi

gittiği yere kadar,bu seçim bizimdi..

merhaba canım;
eşinin gözünde sen olayları abartıyorsun
maden öle sende hiç olumsuz bişi aksettirme
nasılsa sana abartıyorsun diyecek
aslında kurnaz olmamız lazım ama beceremiyoruz..
duygularımızla hareket ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…