" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ahahahahahhahaa
Gittiniz mi biryerlere

ablaların gülüsü ne ediyon

ya ctesi annemlere gttk sonrada kuzenime gittik ordan gece 1 de kalktık annemlerle 2-3 apt var aralarında ordan annemlere gectk orda kaldk pazar sabah kahveltı yaptk eve geldk ben yemek yaptm h.içi için.. Sonra dışarı çıktık derinde tabii öle gezdk bişiler yedk geldk eve.bişey sölemedm o istedgm seylerle ilgili bu akşam sölcem hasonu yaparz kesin:)

epey gezmişiniz gııı daha ne ossun bacım

günaydın hatunlar keyifler nasıl?

7511 mm hoş geldin bebiş özlettin kendini bidaa uslu dur olurmu yoksa biz seni bağlıciz biyere kıpraşamıcaksın

7511 geldinmi canım hg nasılsın özledik seni
hosbuldum valla bnde ozledım acayıp sıkıldım sız olmadan :)
sımdıde ewı temzlıorm bıraz bu ara bnde bısı war ılk kez yemek yaktım ctesı pazarda pısmemıs kanlıydı tavuk
ctesı yıne halımı lekeledım elımden dustu bardak
sımdıde ustume c suyu damlattım hemde esımın yenı esfotmanını gymıstım ısınmak ıcın noldu bana ya 9 aydr ılk kez basıma gelıo bunlar

nazardır nazar

nazar olabilir..

ya nazrlık bıseyım de yokkı kımsede gormuyo bı anmler geldı gecen hafta annemlerınde ne nazarı degsın
bılmıormkı ben boyle bı sey grmedım neye el atsam batrıyorum
neyse ıns gecer bugun halıları sılım dıorm neyle sılım kızlar

hoşgeldin çılgın türk

naptın haftasonu

Hoşbuldum tatlımm haftasonu karşıda cevahire gittik aşkımla alışveriş yapalım dedik sayesinde ben kendime hiç bişey alamadım ona bişey beğendirmekden akşam ettik sonra yemek yemek için biyere girdik benim canım ekmek arası döner istedi o yemek yedi bende döner söyledim bizimki yemeğini bitirdi benim döner gelmedi açlıktan yorgunluktan zaten beynim dönmüş dedim kalk kalk hadi gidiyoz kalktım gittim kasaya kardeş dedim biz iki saat oldu bi ekmek arası döner bekliyoruz okadar söyledik gelemedi ücretini alım geri
7 tl ama olsun yani bırakmadım aldımm gittim başka yere orda yedimm aşkımda diyoki sen nekaaa delisin 2 dk daha beklesen adamlar getircekler beklemem efendim beklemem zamanında getirsinler dedimm herkes işini doğru yapcek

hmm taktik güzel

bir nevi adama göz dağı verdin

kuzum netten nazar duası falan indr yazdır as evine kendinede oku :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…