kızlar bana da yardımcı olsanız. halim hal değil kafam çorba gibi. konu evlilik. benim 4.5 yıl önce tanıştığım ve aşık olduğum biri vardı. ikimizde öğretmeniz. baya ayrıl barış bir ilişki yaşadık. sebep hep aynıydı aslında evlilik için adım atmıyordu. bizim mezheplerimiz farklı biraz bu sorundu birazda geçmişte gerçekten ciddi bir hatam oldu. bunu sorun ettiğini söyleyip asla incitmedi beni ama bununda sorun olduğunu tahmin ediyordum. en son geçtiğimiz yaz başı ayrıldık.
sonra karşıma yeni biri çıktı. ben görünce beğendim ama diğerine olduğu gibi aşk yoktu hatta onunla olduğum dönemde bile diğeri için üzüldüğüm zamanlar oldu ama yinede onunla çok iyi anlaştık ve mutluydumda sanırım. bu ara bahsettiğim kişi ilk okul mezunu ve bir çocuğu var boşanmış 11 sene önce. 1 yıl süren bi evliliği olmuş 11 yaşında ananesinde kalan bir kızı var.kızın maddi ihtiyaçlarını karşılıyor kıza anane ve teyze bakıyor ve kesinlikle vermek istemiyorlar. onlar versede babaanne ben bakarım ona diyor yani çok ekstra bir durum olmadıkça evlendiğimiz takdirde bizde kalmayacak. bizde kalmaması benimle alakalı değil bu arada kesinlikle. ben bakmam almam falan demedim ki asla bi çocuğa kıyamam ama o başkasıya evlensede onunla kalması çok olanaklı değil. zaten kızıda ananeden ayrılmak istemiyor. evlenmeye karar verdik. hem yanında mutluydum anlaşıyorduk hem de sevildiğime inanıyorum
İşte ben bu kararı aldıktan sonra eskisi tekrar çıktı karşıma aşık olduğum kişi yani. asla kabul etmedm ama o kadar çok uğraştı ki bir aydır. sürekli okulumun evimn kapısında. artık ona kayıtsız kaldığım için kendime kızıyorum üzülüyorum çünkü. bu karlı soğuk havalarda saatlerce bekliyordu. çıkmasamda asla vazgeçmedi. benim yüzümden soğukta okul önünde beklemekten hasta oldu hastaneye yattı. bunu akrabasından duydum. kayıtsız kalamadım görüştüm. herkesi seferber etmiş aile arkadaşlar. bu defa çok niyetli evet dediğim an evlenmeye hazır ki şimdi kabul et hemen ailem gelsin sözlenelim diyor. sadece şans ver söz yapana kadar görüşme güvenmezsen diyor
Benim duygularım düşüncelerim herşey karıştı allak bullak oldu. ne yapacağımı şaşırdım. ikisiylede görüştüm son bir haftadır ama yok yok yok karar veremiyorum. ve artık karar vermeliyim. bana biraz akıl verin ihtiyacım var buna
suprız ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
1 ekmekl tost yapıp yedım ayımıyım neyım
hala uyuor gbıyım
bı raz takılıp ewı temzlıyım
iyiceyim çok şükür terracım,sen hasta mısın yoksa?nasılsın canım???:2:
ehehe hep bıda yapmıcam dıorm sınırıme denk gelıogül böreğim hoş geldinnnnnnnnnnnn...
aman deyim artık bizden habersiz kıpırdayamazsın bir yere haberin ola
us dur bakem sen
ee nasılsın tatlım
iyiceyim çok şükür terracım,sen hasta mısın yoksa?
ehehe hep bıda yapmıcam dıorm sınırıme denk gelıo
nasıl olsun ıyım esnıyorum ew berbat bı toplansam
sen nasılsın
geçmiş olsun..ben de bazen bi başlarım hapşurmaya,10 u bulur...alerji mi var nedir..çok hapşırıyom yaaa:2:
geçmiş olsun..ben de bazen bi başlarım hapşurmaya,10 u bulur...alerji mi var nedir..
ıhtıyavcın yoksa bı sure ara veriyiyim 75 im 11 im yaa
dün evdeydik oğlumla uyuduk beraber
bugün işe gelmek çok zor oldu ..
off şeytan diyo çık otur evinde gez toz ne bilim ya
naber şekerim
ıhtıyavcın yoksa bı sure ara ver
sonra baslarsın ıstersen tatıl yaparsın
goncanla durumlar nasıl
iyi canım bir ara çıldırdı ama çabuk toparladı sizde durumlar nedir?iii bacımmmmsenden naberr??kocişin ne edyoo nası aranız???:)
Günaydın hanımlar nasılasınız güzel bir hafta olur ins. Hepimiz icinKız tera çık isten evde KPSS çalış benim gibi bir süre ev hanımı ol
şeytan bu dürtüyo bu ara işte
goncam akşam çıldırır gibi oldu ama toparladı sonradan
iyi canım bir ara çıldırdı ama çabuk toparladı sizde durumlar nedir?
Valla ya ne bilim 2 yaşında bıraktım oğlumu çalışcam diye...iyi mi yaptım bilemiyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?