zaten ona gdınce kendımı mutfaga kapıyorm sureklı cay falan servıs edıorm tv ızlıorm yuzune bakmıormkı bnle konusmasın dıe ama o yınede ıtına ıle laf sokar
sımdı kım bılır neler dıcek
ogluna hıc bısı demez bana nıe benı cagrmıosn nıe bana gelmıosn der dedı de cnku bnde napım annecım oglun yogun dıorm heeee hee yapıo:)
onun derdı onun yanında otrmamız
he bıde torun yapıp ona bırakcakmısm
herkesın elınde bı bebek varmıs mahallede oda elıne alıp gezcekmıs hava atcak galba bebekle tobe tobeyokyaaa avcunu yalasın he bide çocuğumu bırakcem çok istiyosa evlatlık aslın kendine bitane baksın büyütsün sevaba da girer senin çocuğunun annesi var yani başında hadi çalışsan bakamasan neyse dicemde zaten evdesin çocuğuna bakabilcek kapasitedesin fikre bak
herkesın elınde bı bebek varmıs mahallede oda elıne alıp gezcekmıs hava atcak galba bebekle tobe tobe
allah muhtac etmesınvalla benim yengem çalıştığı için 2 tane yiğne baktı benim annem büyüttü ama kadın kendinden geçti mecburiyetten yani hanfendi tabi o yaşta bunun nekadar zor olduğunun bilincide değil sanırım. annem şimdi ki aklım olsa az yesinler çocuklarının başında dursunnlar derdim çalışdırmazdım diyor. o derece yani ooo uzakdan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş
demıorm valla ne yalan solı m hıc alıskanlıgım yok7511 İM GELMİİŞ yaşasııııınn kadın bak burdan ayrılma bağlarım seni heee
günaydın güzel gadınlarıııııımm
7511 im bismillah diyonmu gı demen gerekiyo belkide iş yaparken yemek yaparken vs..
bulutum nerde
ay dün akşama kadar uyudum bugünde 11,30 da kalktım gözümü açamıyom bi türlü ya bi uyku bi uyku
demıorm valla ne yalan solı m hıc alıskanlıgım yok
kız o uyku deıl depresyon belırtısıymıs cok uyumak ve uykulu hhıssetmek
benı ozledın demııııııııııııııııı
allah muhtac etmesın
kımsede bana bırakmasın mumkunse colugubnu cocugunu derım bn de olsam
ben mola werdım temzlıge sıklıdım :)özledim piiis seniii bi daha rahat dur ya bebişim
kız bulutum yok :26: ay benim ev de dandini daha kahvaltı yapmadım da üff
kndı anene bırak sendeBenim k.validemde toplayın kendinizi herkes kendi çocuğuna kendi baksın dyo:) görümceme de bana güvenp sakın doğurma derinden başka çocuk bakamam dyo:)haklı kadın tam rahat edecekleri zamn zor bişi sorumluluk alıo sonuçta:)
kndı anene bırak sende
heeebenmki bakmamak için sölemiyo sekerim cocuğu düşündüğü için sölüyo ki...haklı da
annem uzak canım anneme bırakamam hem zaten annemde artık bbannem var yatalak imkansız artık..
heee
dgruda yanı kocan ızın verıosa calısmak en guzelı banada ızın wersede calıssam keske
Ben olsam bende öyle derim tatlımm...
budumm hoş geldin yawru kuş bu ne uykusu böle uyucende büyücenmi sen
akşamdan bişemi içip yatıyon kııı
ben mola werdım temzlıge sıklıdım :)
al tostune gel anam
Benim k.validemde toplayın kendinizi herkes kendi çocuğuna kendi baksın dyo:) görümceme de bana güvenp sakın doğurma derinden başka çocuk bakamam dyo:)haklı kadın tam rahat edecekleri zamn zor bişi sorumluluk alıo sonuçta:)
heee
dgruda yanı kocan ızın verıosa calısmak en guzelı banada ızın wersede calıssam keske
budum bugun bende cırkınlık kompleksı basladıyok bacım gı valla en son içtiğim çaydı ona da dayanamorruum niye uyyom ben bunalım deprasyon olabiler :)
he gelim mnnoşum gı üf evde p.tesi sendromu yaşıyorum
kız çocuk bakmak çok zor benim anamda baktı çöktü kadın yaa
bendeeeee
budum bugun bende cırkınlık kompleksı basladı
aynaya bakıp uzuluyorm halıme saclar baslar cıldım de berbat yıne sıyah noktalar lekelrer burnumu zaten hıc sewmıorm yamuk
gobek olmus fıcı gbı selulıtlerde masallah
okadar cırkınımkı
dun gece esımle kadın muhabbetı gectı konu nerden acıldysa ruslar guzel deıl japon kızları hınt kızları ıngılız kızları kore kızları falan varken ruslar ırı cok dedı
kadın dedıgın narın olur dedı
japon kızları da cıltlerı tertemız ıncecıkler burunları ufacık bnle alakaları yok ıyıce kotu hıssedıorm bole hıssedınce cıkolata yıorm suankı gbı
sen bi de beni gör acayip kilo aldım kendimi çok kötü hissediyom :26:
Bişey diyim mi sana sen kocandan çok daha güzelsin bnu iltifat için sölemiyorum kocan senin yanında çok sönük kalıyo sen de konu açılınca deki bende italyan erkeklerine bayılıyorum de azcıkta o kötü hissetsin
dedım de aman nelerı var duymussunz bı ıtalyan erkek aynı turk onlar dıosen bi de beni gör acayip kilo aldım kendimi çok kötü hissediyom :26:
bişey diyim mi sana sen kocandan çok daha güzelsin bnu iltifat için sölemiyorum kocan senin yanında çok sönük kalıyo sen de konu açılınca deki bende italyan erkeklerine bayılıyorum de azcıkta o kötü hissetsin
ilahii budu alemsin valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?