" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

anmle konustum sımdı kaynanama gtmıorz aramıorz arıyınca acmıorz bu ara bıraz garıp bı tıp cnku bı kere ewıne al gdın bı kere onun ahı tutuodr dıo
allahım ya ben naptım sankı gdelım dıorm esım ugrasamam dıo
bn napım zaten sewmıorm

takma kafana cnm ya, bilemezsim kimin nazarının değdiğini

en azından ara tatlım halini hatrını sor de eşimin işleri çok yoğun bu ara gelemiyoz annecim ama siz buyrun gelinde ara sor yani senin üstünden sorumluluk kalksın bu sefer kabahati sana bulurlar bence:44:

en azından ara tatlım halini hatrını sor de eşimin işleri çok yoğun bu ara gelemiyoz annecim ama siz buyrun gelinde ara sor yani senin üstünden sorumluluk kalksın bu sefer kabahati sana bulurlar bence:44:
kız ole normal deılkı bu
üüüüüü yapıo bole gelmıosnz bılmem ne sınırlı sınırlı laf soler bnde katlanama en son bayramda grsmustuk
gıdelım dıorm esıme ıstemıo ygun cnku
gel dıorm gelemem dıo bız gdıp alıcakmısz ewıne bırakcakmısz dedım okadar taksıye bın bana ver telı
ısıne gelmıo
hava atcak ya mahalleye aman valla hıc sewıorm o kadınıda ıste gtmek lazm

terramm bende aynıyım yaa bazen benimki ne zamn çıkarız dyo 5-10 dk dyrm en az 1 saati buluo senin zaman kavramın yok dyo bana:)))))

benimde eşimin zaman kavramı yokk....geliyom der bekle Allah bekle....

şimdi bi taktik bulmuş çağrı atıyo ;

iş çıkışı iniyom yok

meğer daha gelmeden atıyoki onu bekletmeyim

ki ben çok tezcanlıyımdır...bekletmem..

nebilim kız kaynanaların hepsi aynı hemen hemen işte oğlumu aldıda daha bak yanıma bile uğramıyolarda unuttularda adama kim bilir neler diyodurda bilirsin klasik kaynana işte :26:sende haklısın tabi bu durumda kimse aramak istemez ama napcan kulaklarını tıkıcan içinden şarkı söle kız o konuşurken :118: söyle oynak bişiler umruna gelmesin söledikleri he heee de geç

o çağrı attıktan beş dk sonra git kız sende sende tatik yokmu alala alalla a

Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz her hafta gelmemizi bekliyorlar

o kadar yol parası yorgunluk olucak iş değil yani

bizde 2 haftada bir gidiyoruz

annemlerde aynı semtte kaynanamla

cumartesiden anneme gidip aksam kaynanamda kalıyoruz

böyle bi yöntem bulduk

zaten ona gdınce kendımı mutfaga kapıyorm sureklı cay falan servıs edıorm tv ızlıorm yuzune bakmıormkı bnle konusmasın dıe ama o yınede ıtına ıle laf sokar
sımdı kım bılır neler dıcek
ogluna hıc bısı demez bana nıe benı cagrmıosn nıe bana gelmıosn der dedı de cnku bnde napım annecım oglun yogun dıorm heeee hee yapıo:)
onun derdı onun yanında otrmamız
he bıde torun yapıp ona bırakcakmısm

güzel bi yöntem bulmuşsunuz tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…