heee işini doğru yapmayanı bırakır giderim taktiğihiç böle düşünmemişdim kııı
anmle konustum sımdı kaynanama gtmıorz aramıorz arıyınca acmıorz bu ara bıraz garıp bı tıp cnku bı kere ewıne al gdın bı kere onun ahı tutuodr dıo
allahım ya ben naptım sankı gdelım dıorm esım ugrasamam dıo
bn napım zaten sewmıorm
bekletilmeyi hiç sevmem diyeverseydin
ay eşim beni çok bekletir ya
anmle konustum sımdı kaynanama gtmıorz aramıorz arıyınca acmıorz bu ara bıraz garıp bı tıp cnku bı kere ewıne al gdın bı kere onun ahı tutuodr dıo
allahım ya ben naptım sankı gdelım dıorm esım ugrasamam dıo
bn napım zaten sewmıorm
bende bizimkini hazırlanıyorum birazdan evden çıkıcam derim tamm 2 saat geçer
az değilsin gadınnnnnnnnn
sür sefanııııııııııııı
az değilsin gadınnnnnnnnn
sür sefanııııııııııııı
terramm bende aynıyım yaa bazen benimki ne zamn çıkarız dyo 5-10 dk dyrm en az 1 saati buluo senin zaman kavramın yok dyo bana:)))))
kızlar ben yemeğe çıkaceeeem...görüşürük..
kız ole normal deılkı buen azından ara tatlım halini hatrını sor de eşimin işleri çok yoğun bu ara gelemiyoz annecim ama siz buyrun gelinde ara sor yani senin üstünden sorumluluk kalksın bu sefer kabahati sana bulurlar bence:44:
terramm bende aynıyım yaa bazen benimki ne zamn çıkarız dyo 5-10 dk dyrm en az 1 saati buluo senin zaman kavramın yok dyo bana:)))))
afiyet bal şker olsun gaymammm
afiyet bal şeker olsun...kızlar ben yemeğe çıkaceeeem...görüşürük..
kız ole normal deılkı bu
üüüüüü yapıo bole gelmıosnz bılmem ne sınırlı sınırlı laf soler bnde katlanama en son bayramda grsmustuk
gıdelım dıorm esıme ıstemıo ygun cnku
gel dıorm gelemem dıo bız gdıp alıcakmısz ewıne bırakcakmısz dedım okadar taksıye bın bana ver telı
ısıne gelmıo
hava atcak ya mahalleye aman valla hıc sewıorm o kadınıda ıste gtmek lazm
benimde eşimin zaman kavramı yokk....geliyom der bekle Allah bekle....
şimdi bi taktik bulmuş çağrı atıyo ;
iş çıkışı iniyom yok
meğer daha gelmeden atıyoki onu bekletmeyim
ki ben çok tezcanlıyımdır...bekletmem..
zaten ona gdınce kendımı mutfaga kapıyorm sureklı cay falan servıs edıorm tv ızlıorm yuzune bakmıormkı bnle konusmasın dıe ama o yınede ıtına ıle laf sokarnebilim kız kaynanaların hepsi aynı hemen hemen işte oğlumu aldıda daha bak yanıma bile uğramıyolarda unuttularda adama kim bilir neler diyodurda bilirsin klasik kaynana işte :26:sende haklısın tabi bu durumda kimse aramak istemez ama napcan kulaklarını tıkıcan içinden şarkı söle kız o konuşurken :118: söyle oynak bişiler umruna gelmesin söledikleri he heee de geç
Aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz her hafta gelmemizi bekliyorlar
o kadar yol parası yorgunluk olucak iş değil yani
bizde 2 haftada bir gidiyoruz
annemlerde aynı semtte kaynanamla
cumartesiden anneme gidip aksam kaynanamda kalıyoruz
böyle bi yöntem bulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?