" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

nefret damarlarım kabardı gene ya

senın onu sewmedgını dusunıyor olabılırmı
bak bı fıkrım var
ıyı oldgunuz bı aksam
otr karsına senı dınlermı bılmıorm bnmkı dınlemez ama dınlerse konus
onu cok sewdgını o ne ısterse yapacagını hayatını sadce ona adayacagını vs vs vs
gaz ver yanı
belkıde calısmanı ıstemıo
belkıde ewınde yemek ıstıo
annesınde falan deıl
senle basbasa olmak ıstıo ne bılıyım tam hayatınızı gprmedgım ıcın cıkarabılıııcegım bunlar

çok sevdiğim söylenemez zaten 75 im 11 im onca şeyiden sonra çocuğumun babası olarak görüyorum onu..

o kadar itici ki hareketleri anlatamam..

bazen gebertesim geliyor o kadar yani..

ben bu adamı sevmiş olamam diyorum..

ah terram kndınden nasıl sgutuyo ıste
nıye nıyeyı bı ı bulsak
ben gelıorm markete ıncem sıgara yufka falan alcam

onun tribine başlarım haaaaaaaaaaaa

cidden bıktım

yawrum benim eski nişanlımın davranışlarıda aynen böleydi biyere gidim dedim varya alllaaa git naparsan yap işte ben sana karışmıyorum bundan sonra bişey diyenin taa a. koy falan kavgayı çıkarıcakkı sen gideme öbür türlü sen haklı olucan cünkü gitmek istediğim yere beni göndermiyosun kendin heryere gidebiliyosun diyeceksin.

bu adam seni seviyo ve seni kaybetmek istemiyo seni acayip aşrı derecede kıskanıyo ama erkekliğe şey sürdürmüyo ayrıca senin gözün açılacak falan feşman diye korkuyor. zaten çocuğu sana vermek istememesinin en büyük sebebi de senin onu bırakıp gitmemen işi sağlama alıyo bilemem anlatabildimmi

anladımda bende asi ruhluyum işte bu kadar sinebildim, içimde fırtına kopuyor illa birşeyler diyom ama

geyşa olayım diyom olamıyom:26:

Yillar yili dert yolunda
Ne ilk nede sonuncuyum
Kahrediyor hayat beni
Acilarin kadiniyim
-Yillar Yili dert yolunda
Ne ilk nede sonuncuyum
Kahrediyor hayat beni
Ben acilar kadiniyim

Söylemiyor kimse derman
Öyle zorki mutlu olmak
Yüreginde büyük ferman
Acilarin kadiniyim
Ben acilar kadiniyim

Sevdalardan darbe yedim
Su gönlüme sevme dedim
Ömrü yare kul eyledim
Acilarin kadiniyim
-Sevdalardan darbe yedim
su gönlüme sevme dedim
Ömrü yare kul eyledim
Ben acilar kadiniyim

Cektip gitti sevilenler
Gariplerdi ezilenler
Dünya sizin sevmeyenler
Acilarin kadiniyim
Ben acilarin kadiniyim

anladımda bende asi ruhluyum işte bu kadar sinebildim, içimde fırtına kopuyor illa birşeyler diyom ama

geyşa olayım diyom olamıyom:26:

Hayatım bide şöyle bi durum var seni seviyo kaybetmek istemiyo ve senin de onu bırakıp gidemiyeceğinin bilincinde bu adam senin onu bırakamıcağını onsuz olamıcağını düşünüyo olabilir. yaaa valla bak benim eskisi beni evden çıkarmazdı biyere gidim desem kendi anası babası yaaa benim annem ya yanımda göndermek istemezdi. gerizkaglı benim ondann vazgeçemiceğimi bilirdi kendi gezer dolaşırdı ya bana vakit ayırmazdı biyere alıp götürmezdı evde kukuman kuşu gibi otururdum sonunda bi bıraktımm az daha akıl hastanesine kapatıyolardı biz köleyizya seviyoruzya kenndilerinden soğuttuklarının farkında bile değiller oysaki...

bide bütün gece tıkınması yok mu hominigırtlak yiyoooo

göresi gözüm yokkkk da ne edem çaresizlik mi nedir bilmiyorum

sevgim bitiyor kırıntılarıda süpürüyo şapşal

bide bütün gece tıkınması yok mu hominigırtlak yiyoooo

göresi gözüm yokkkk da ne edem çaresizlik mi nedir bilmiyorum

sevgim bitiyor kırıntılarıda süpürüyo şapşal

hepsi aynı nasıl bi anlayışları nasıl bir bakış açıları var bir günlüğüne dünyayı ve bizleri onların gözünden görmek istyorum....

öylesine ona karşı içim doluki okadar nefret doluyumki yaptıklarını anlattıkça içim içime sığmıyooo

inan boşansam asla evlenmem....

evlilik hayatımın hatasıymış benim.tek güzel şey oğlum..onun için pişmanım diyemiyorum, iyiki var..

ama asla bir erkeğin kahrını çekmek istemem...ama artık geç tabi..

bu deveyi güdecez..

hepsi aynı nasıl bi anlayışları nasıl bir bakış açıları var bir günlüğüne dünyayı ve bizleri onların gözünden görmek istyorum....

derinim ilgisiz olsa bir nebze..

resmen dengesiz ya , kafadan kontak , tedavilik..
geçen akşam camı kapattım diye

öküz dedi bana hıyar ya...düzgün konuş dedim...

camı kapattın dye sana öküz mü dediiiiii Oahaa bee ne alaka yani körle yatan sası kalkar deseydin.....

evet o kadar terbiyesiz yani.

elle tutulur tarafı yokki

siz kocalarınızdan şikayet ediyorsunuz ama bence görmezden gelin bazı şeyleri

ben hakarette duyuyrum,evdende kovuluyorum,resmen dengesiz,ruh hastası bir adamla yaşıyorum

vah halime:26:

bn geldım yıne abur cuburu topladım
hava ne guze ınsanlar cıvıl cıvıl
bn gunesı gormk ıstemıorm
esoftmanlarla ınıorm mıllet starbaksta otrmus dostlarıyla kavesını ıcıo sıkır sıkır
bıde bana bak yalnızlıgıma bak hıc bısı ıstemıorm
keske bı yere gtsem ıssız bır ada
ve orda kalsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…