" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

senin annen mecburiyetten yokmuş
benimki yanımdaydı ama yoktu
sadece bedduaları aklımda
aynen şöyle
arabanın altındakalıp geberesin:26:

küstüm ben oynamıyorum yaaaaaaaa

Yaaaa kızlar bi silkinin bi kendinize gelin gözünüzü seveyim burda kendimden geçtimm yawwww anammm dertli garularım benimm su akar yatağını bulur demişler siz güçlü olun yeterki sağlam durun allah elbet yürü ya kulum dicek hepimize

insan evladını sevmez mii ne derdi ne kadar sorumluluğu vardı kimbilir..

Böyle deme tabi anne var annecik var orası ayrı ama problemleri vardı senin bilmediğin belkide?????????????

nasıl ya nıe ole rahatszmı

yoooo sadece ben fazla geldim ona

o içten sölememişdir yawrum yaaa yapma sinrle sölemişdir sen evladına bişe diyebilirmisin kadının canına ne tak etti ne derdi ardı kimbile.

kanlar içinde kalasın cenazen gelir bu eve gibi laflar demesi için okula daha gitmeyen bir çocuk ne hata yapmış olabilir..

insan evladını sevmez mii ne derdi ne kadar sorumluluğu vardı kimbilir..

Böyle deme tabi anne var annecik var orası ayrı ama problemleri vardı senin bilmediğin belkide?????????????

canım inanamıyorsunuz anlıyorum sizi

ancak çözülemiyecek bir derdi yoktu

babamın ne dayağı var ne küfürü sorunlarını konuşarak çözen bir adam...

neyse ben atlattım artık.kabullendim...canı sağolsun genede emeği var..

ama anne var annecik var

ben anne görmedim annecik gördüm..

peki şimdi soruomusun ona neden böle davrandığını?

Ve su an nasıl davranıyor?

Son düzenleme:
yoooo sadece ben fazla geldim ona

kanlar içinde kalasın cenazen gelir bu eve gibi laflar demesi için okula daha gitmeyen bir çocuk ne hata yapmış olabilir..

:26: tamam tatlım sen çok haklısın ama bide onun omuzlarındaki yüke bakmak lazım gücü sana yetiyodu belki de nebilim belki anneliğin bilincinde değildi belki cahildi herşey herşey olabilir.

köpeklerde doğuruyo marifet o olsa...

çok eksik bir yanım

belkide eşimden bu eksikli kapamasını bekledim

bir darbede ondan yedim..

şimdi oğluma bel bağladım inş beni çoook sever

ah yawrummm kocan ıyı olsa keske onada anlattın m gecmısı blkı kafasına dank eder
oglun sewer elbt ama ewlnıp gdıcek oda

cok garıp ya ınsan esınden bıle cok sewıo demekkı he

işe nasıl konsantre oluyon ben bazen adapte olamıyorum

Canım kötü düşünme gene de ya bak sen bile ne dedin biraz önce sıkıntıların olduğunda bunu bebeğine yansıtıyosun o da belki çok kötü şeyler yaşamıştır.
Yoksa sende bir annesin söyle bana hangi anne çocuğuna kıyabilir

köpeklerde doğuruyo marifet o olsa...

çok eksik bir yanım

belkide eşimden bu eksikli kapamasını bekledim

bir darbede ondan yedim..

şimdi oğluma bel bağladım inş beni çoook sever

inşallah bitanem inşallah 2 saattir konuşuyoruz hiç bişey dokunmadı da bu dokundu işte bana içimi acıttı canımı yaktı işte:85:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…