" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

bunların hepsi gel,p geçici şeyler yeterki sevginiz olsun herşeyi beraber aşarsınız evelallah

hayat bu ne olacağımız belli değil

iyi günde kötü günde dedik bir kere

sabır insana çok eyler kazandırırmış..

Tatlım sabırlı ve şefkatli ol ona karşı her zaman.
Bak babaannesi bakıyo ona hep bi hafta sonu sende adam gibi bide seninki tam kişilik oturma döneminde şuanda kıyamam onlara ya ..

İkinci çocuğu allah isteyenlere versin çalıştığın sürece doğurma

evet haklısın canım...
ama benim sinirlerde çok normal değil..
aramızda güzel bir iletişim var ,
sorun çıkaran herşeye zırlayan bir çocukda değil uyumludur

yavrum benim ya..

ıs olayı ımkanszı kesınlıkle ıstemıo
cocuk zaten ıstemıorz hıc yapmıcaz sanırım hep bole yalnızım yanı ıslerı bı duzelse belkı hersey eskı hhalıne doner esım ole dıo

evet haklısın canım...
ama benim sinirlerde çok normal değil..
aramızda güzel bir iletişim var ,
sorun çıkaran herşeye zırlayan bir çocukda değil uyumludur

yavrum benim ya..

Kıymetini bil o zaman oğlunun..Ne olursa olsun cnm ona hissettirmeden hallet senin sorunların onu ilgilendirmez yansıtmamalısın ..

ıs olayı ımkanszı kesınlıkle ıstemıo
cocuk zaten ıstemıorz hıc yapmıcaz sanırım hep bole yalnızım yanı ıslerı bı duzelse belkı hersey eskı hhalıne doner esım ole dıo

O zaman bana iyi hayat şartları sunmalısın de..
Ben öyle söylemiştim her istediğimi al hatta fazlasını bile yap ondan sonra şu söylediğini yaparım dedim kaldı ki ben çok saçma buluyorum güzelim kendini böyle konularda ezdirme neden çalışmayacaksın ki istediklerimi alamıyorum zoruma gidiyo alışık değilim falan de

Kıymetini bil o zaman oğlunun..Ne olursa olsun cnm ona hissettirmeden hallet senin sorunların onu ilgilendirmez yansıtmamalısın ..

dünyam o benim...onsuz nefes alamam ben..

arasıra çemkirsemde o biliyor nasıl sevdiğimi onu..

ama biraz daha sabırlı olmam gerektiğini farkındayım..

bende zor günler geçiriyorum,ister istemez ruh halime yansıyor..

demıstım
tek cozumu var o zaman ayrıl kurtul bnden dedı

bende her dk durum vahim cnm benim... çok ağladım ben öyle yavrum kıymetlim evde off off

bazen dyorum ki onun için onun için dha ii şartlarda büyüsün dye..sonra dyrmki ya annem yanımda olmadıktan snra ben o şartları napim(kendmi onn yerine koyyrm)

sonra dyrm ilerde 4-5 yıl snra çalışmam hep yanınnda olurum.......o zamnda o bizi beğenmez yanında eteğnde istemez heraldeeee off yaaa keyfim fena halde kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…