dünyam o benim...onsuz nefes alamam ben..
arasıra çemkirsemde o biliyor nasıl sevdiğimi onu..
ama biraz daha sabırlı olmam gerektiğini farkındayım..
bende zor günler geçiriyorum,ister istemez ruh halime yansıyor..
ya ewlılık cok guzel hıc pısman degılım ama hele o ılk aylareflenmesem mi kıııı
bazen dyorum ki onun için onun için dha ii şartlarda büyüsün dye..sonra dyrmki ya annem yanımda olmadıktan snra ben o şartları napim(kendmi onn yerine koyyrm)
sonra dyrm ilerde 4-5 yıl snra çalışmam hep yanınnda olurum.......o zamnda o bizi beğenmez yanında eteğnde istemez heraldeeee off yaaa keyfim fena halde kaçtı
koynumda yatıyor gece kedi gibi
kıvrılıyor göğsüme
demıstım
tek cozumu var o zaman ayrıl kurtul bnden dedı
Ay durduramıyorum kendimi biri bana sus desin
derin'im yarın öbür gün istekleri çoğalacak bunların bende düşünüyorum ama şunu al bunu al dicekler neyle alcaz cnm o zamanda nasıl annesin keşke çalışsaydın dicekler off off
rabbim olmayanlara isteyenlere versin inşallahh
amiiin....
oku oku bitiremedim amma yazmışınız bende sonunda bıraktım okumayı yoksa akşama kadar bitmez işim gücüm var ama merakda ediyorum ...
selam olsun herkese nasılsınız seksü hatunlar
kıyamam ya sıze
analık nasıl bı duygu bole sızı anlamıorm ama cok degısık gelıo bna cok tatlı
şimdi yanında olamadıktan sonra zaten yarın öbür gün bana hiç ihtiyac duymıcak kendi başının çaresine bakacak...
darma duman
aglamaklı
sen nasılsın
Canım dünyada sahip olabileceğin en güzel duygu..
Acısıyla tatlısıyla oğlumla yaşadığım bir dkyı eşimle geçirdiğim bir ömre değişmem ..Düşün evladın ne demek olduğunu..
Bazen diyorum ki aceba annemde bunları benim için söylüyo mu o da diyo ki küçükken daha farklı oluyo büyüdüğünde gideceğine alıştırmaya başlıyosun kendini ama ben seni bir gün görmesem ölcem zannediyorum diyo
Biliyo musun Terra işten çıktığım gibi koşarak eve gidiyorum bild,iğin koşuyorum ama çoğu zaman taksiye biniyorum hemen gidim eve diye o merdivenlerden tırmanıyorum oğluma ya halimi görsen var ya eve gittiğimde oğlumla birbirimize dalıyoruz resmen..
Ben oğluma hiç kıyamıyorum bende nefes alamıyorum onsuz canımın canı dedikleri var ya o o işte benim CANIMIN CANI meleğim
benimde tek istediğim en azından okula gidene kadar yanında kalıp ona bakabilseydim..
aynen bende öleee
cok garıp ya ınsan esınden bıle cok sewıo demekkı he
işe nasıl konsantre oluyon ben bazen adapte olamıyorum
aynen bende öleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?