" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Biliyo musun Terra işten çıktığım gibi koşarak eve gidiyorum bild,iğin koşuyorum ama çoğu zaman taksiye biniyorum hemen gidim eve diye o merdivenlerden tırmanıyorum oğluma ya halimi görsen var ya eve gittiğimde oğlumla birbirimize dalıyoruz resmen..
Ben oğluma hiç kıyamıyorum bende nefes alamıyorum onsuz canımın canı dedikleri var ya o o işte benim CANIMIN CANI meleğim

koynumda yatıyor gece kedi gibi

kıvrılıyor göğsüme

demıstım
tek cozumu var o zaman ayrıl kurtul bnden dedı

Derin'im yarın öbür gün istekleri çoğalacak bunların bende düşünüyorum ama şunu al bunu al dicekler neyle alcaz cnm o zamanda nasıl annesin keşke çalışsaydın dicekler off off

Terram benimkide öyle ya o an öldüğüm bittiğim an oluyo..

off 7511 seninki de ne öyle kendine güveni çok allahım ya çözümde var yani he boşa git o zaman diyo resmen ya

Son düzenleme:
derin'im yarın öbür gün istekleri çoğalacak bunların bende düşünüyorum ama şunu al bunu al dicekler neyle alcaz cnm o zamanda nasıl annesin keşke çalışsaydın dicekler off off

şimdi yanında olamadıktan sonra zaten yarın öbür gün bana hiç ihtiyac duymıcak kendi başının çaresine bakacak...

kıyamam ya sıze
analık nasıl bı duygu bole sızı anlamıorm ama cok degısık gelıo bna cok tatlı

Canım dünyada sahip olabileceğin en güzel duygu..
Acısıyla tatlısıyla oğlumla yaşadığım bir dkyı eşimle geçirdiğim bir ömre değişmem ..Düşün evladın ne demek olduğunu..
Bazen diyorum ki aceba annemde bunları benim için söylüyo mu o da diyo ki küçükken daha farklı oluyo büyüdüğünde gideceğine alıştırmaya başlıyosun kendini ama ben seni bir gün görmesem ölcem zannediyorum diyo

darma duman
aglamaklı

sen nasılsın

ne oldu be hepsinide okuyamadımki geçmişin inşallah geçici bişeydir
benimde işim dolu ben burdayım misafirim vardı 1 haftadır bugün gitti iş güç beni bekliyo ama iyiyim şükür

cok garıp ya ınsan esınden bıle cok sewıo demekkı he

işe nasıl konsantre oluyon ben bazen adapte olamıyorum

aynen bende öleee

okul zamanı asıl
yanında olun bnce
arkadaslarım hep annelerıyle gelırdı okula bn tek gderdım
çok uzuluyodm
aksama kadar annemı dusunuyodm
okula baslamadan oncede anm benı bırakıp ıse gderdı
bende arkasından aglardım onun beyaz bı hırkası vardı anne kokardı
ona sarılır aglardım ole uyurdum

anam ağlatcaksınız benide amma duygusal konular anne olmadım ama öyle içten öyle dokunaklıki yazdıklarınız

cok garıp ya ınsan esınden bıle cok sewıo demekkı he

işe nasıl konsantre oluyon ben bazen adapte olamıyorum

aynen bende öleee

Eşinin pek bi anlamı kalmıyo özellikle başlarda

Terra zorundayım güzelim adapte olmak zorundayım çünkü bi yanlışta çok büyük zararlar verebilirim şirkete..
Bazen böyle boşluklarda işte kendimden geçiyorum sonra bir iş geliyo önüme algılamak yapmak derken mesai saatlerimin dışına çıkıyorum

İnşallah derin canım bizde gelecekte evlatlarımızın başarılarıyla karşılığını alıcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…