hahahaaayyyyy ilahi terram koca adamı nassı devirdin kıııı yere
deli kuvveti oldu bir anda sırnaştı asabım bozuldu bir anda anam bir itiş ittim adamı pat yere düştü
sonra başka odaya gitti
bereket sakindi.yoksam hapı yuttuydum
deli kuvveti oldu bir anda sırnaştı asabım bozuldu bir anda anam bir itiş ittim adamı pat yere düştü
sonra başka odaya gitti
bereket sakindi.yoksam hapı yuttuydum
hemm tırsıyon hem yapacağından geri kalmıon
kız naptın sen koca yataktan atılırmı günahdır
tüüüü sanaaabinkere uyardım uyurken rahatsız etme asabi oluyorum diye
anlamıyor gece geç vakit gelip sırnaşıyor
bende ittim gitti
kız naptın sen koca yataktan atılırmı günahdır
bezelye pilav cacık var
şimdi konun başını okudum okudum baya bi okudum 50. sayfayı falan geçtim ama sonuç olarak o koca yılbaşında ne yaptı bulamadım :) baktım konu 900 küsür sayfa sorayım bari dedim :) yoksa işimden olcam
bende de tarhana çorbası kurufasülye kocam makarna istedi pilavada çevirebilirim bide havuçlu mor lahanalı salata ohh yeter daha ne olsun
nutellayı boğdum geldim
bacım ben özetliyim o koca yılbaşını terrakotam ve çocuğuyla geçirmiştir..
aman işinden olma bacım zira burada terra kadınının hayatında action bol ... bizi takip et bacım ara ara yaz olur muhoşgeldin...
heh tam bızlık bır hatun dustu elımıze eheh:)hahah yok yok ama 900 küsür sayfayı bu sorunun cevabını bulmak için okusaydım iş konusunda sıkıntılarım oluşabilirdi :) Takdir ettim şimdi o kocayı :) bu arada hoşbuldum :) siteye de yeni üyeyim zaten :) kocişi ve kaynanası ile problemli olan yeni bi eşim :) ama yapcak bişi yok takılıyorum kendi çapımda valla hayatım çok güllük gülistanlık denemez action'un kralını yaşıyom kaynanatörle :)
bendede nohut var çok severimde zaten
heh tam bızlık bır hatun dustu elımıze eheh
:)
hosgeldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?