" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

hemm tırsıyon hem yapacağından geri kalmıon

evet bu benim en karakteristlik özelliğim

cidden tirsıyom ama içimdeki asi kadında yapacağından geri kalmıyo bacım...

belkide eşim beni tamamen sindiremediği için hırçınlaşıyo

herşeyi yaptım ama bu kadın hala isyankar..

bedenimi teslim alabilir ama ruhumu asla

haaaaaa terraam güçlü gadınıma bak yaaa

kız deliler hiç gülceem yoktu
reçel gelmiş terram gı ne reçeli ?

evli mi bekar mı ?

kocası sinirli mi ? ne zaman sorcan :26:

şimdi konun başını okudum okudum baya bi okudum 50. sayfayı falan geçtim ama sonuç olarak o koca yılbaşında ne yaptı bulamadım :) baktım konu 900 küsür sayfa sorayım bari dedim :) yoksa işimden olcam

şimdi konun başını okudum okudum baya bi okudum 50. sayfayı falan geçtim ama sonuç olarak o koca yılbaşında ne yaptı bulamadım :) baktım konu 900 küsür sayfa sorayım bari dedim :) yoksa işimden olcam

bacım ben özetliyim o koca yılbaşını terrakotam ve çocuğuyla geçirmiştir..
aman işinden olma bacım zira burada terra kadınının hayatında action bol ... bizi takip et bacım ara ara yaz olur mu hoşgeldin...

bende de tarhana çorbası kurufasülye kocam makarna istedi pilavada çevirebilirim bide havuçlu mor lahanalı salata ohh yeter daha ne olsun

nutellayı boğdum geldim

:)hahah yok yok ama 900 küsür sayfayı bu sorunun cevabını bulmak için okusaydım iş konusunda sıkıntılarım oluşabilirdi :) Takdir ettim şimdi o kocayı :) bu arada hoşbuldum :) siteye de yeni üyeyim zaten :) kocişi ve kaynanası ile problemli olan yeni bi eşim :) ama yapcak bişi yok takılıyorum kendi çapımda valla hayatım çok güllük gülistanlık denemez action'un kralını yaşıyom kaynanatörle :)

heh tam bızlık bır hatun dustu elımıze eheh
:)
hosgeldın

heh tam bızlık bır hatun dustu elımıze eheh
:)
hosgeldın

:) hoşbuldum :) valla sabah işe ağlaya ağlaya geldim kaynana ile aynı evde yaşadığımdan sabah sabah ağlattı beni ii valla moral oldu yüzüm düşüktü ii geldi :) teşekkürler yani:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…