" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

7511 im rodi kafasını sehpaya vurdu ağlayarak geldi kucağıma onun kafasını seviyorum bırakmıyo yazayım

ay yerım onu allahım yarabbım
nasıl aglıo bole üüü üüü üüü garıp bı ses cıkarıo dımı amam salak sey ne sekerdır sımdı
kız yenı fotsu yokmu
tarcın napıyo kac aylık oldular

vayy anammm pek dertliymişsin sen bacım bde kızı var demişsin sizinle mi o neler edyo sana..kocamdan ayrı demişsin o damı eziyet ediyoo kıı sana kıyamam bennn

hatayı baştan yaptım bacım hep iyi niyetimden işte hala daha iyi davransın unutveriyorum her yaptığını ooof off hiç kinlenemiyorum insanlara

vayy anammm pek dertliymişsin sen bacım bde kızı var demişsin sizinle mi o neler edyo sana..kocamdan ayrı demişsin o damı eziyet ediyoo kıı sana kıyamam bennn

hafta içi annede hafta sonu bizde... Adamda bi ilgisize bağladı sormayın bütün gece bilgisayar kucağında top patlatma oyunu oynuyor biraz motosiklet hastasıyız oda bi forumda takılıyor gece 2-3 lere kadar ben gidyorum yatıyorum herif ne zaman geldi hiç duymuyom bile :) anlıyacağınız yemekten yemeğe muhattap oluyoruz :)

kızlar bana bir özet geçin

kim kime ne demiş

kimin eli kimin cebinde

reçel kimdir gocesi sinirl midir?

he bi anlatıverin bana

merhaba bacım konu sahibi olarak iznini almadan pat diye girdim hayatımı yazdım çıktım ama kusura kalmazsın sanırım :) benim koca ilgisiz kaynana değil kaynanatör sahibiyim :)

evet kirli bi kızım var tekir.. eşimle yolda çarpıyorduk nerdeyse annesini kaybetmişti yavruydu bende aldım attım arabaya götürdüm eve :) şimdi 10 aylık oldu emeksiz avladım o benim

ayyy ne güzel hayvan beslemek iidir negatifi alıyo di mi

ay aynen öle ağlıyo yazdırmıyo bide şuan cebelleşiyoruz kıız tarçını verdikya çifliğe hayvan kocaman oldu sığdıramadık eve

merhaba bacım konu sahibi olarak iznini almadan pat diye girdim hayatımı yazdım çıktım ama kusura kalmazsın sanırım :) benim koca ilgisiz kaynana değil kaynanatör sahibiyim :)

hoşgeldin canım sefalar getirdin
anam dertliysen bizdensin zati
gocen ilgisiz mi
peki siniri var mı siniri
gaynanan ne ediyo sana derdi ne
gocen savunmaz mı seni
anammmmm anlat bacım

hoşgeldin canım sefalar getirdin
anam dertliysen bizdensin zati
gocen ilgisiz mi
peki siniri var mı siniri
gaynanan ne ediyo sana derdi ne
gocen savunmaz mı seni
anammmmm anlat bacım

yok ne siniri benim adam yerine oduna kazak giydir koy karşıma derdimi anlatayım o bile dile gelir bizimki dinlerrr dinleeeer bakar bakar iki bişey söler konu biter ben hırsımdan çatlarım...
kaynana desen dominant hep onun dediği olacak o yapacak o edecek en iyiyi o bilir her şeyi bilmek ister bi gece arkadaşlarda kalırız surat yapar benim iç çamaşır dolabimi benden iyi bilir yapma dediğim halde dolabımı kafası esince düzenler yıkar falan öle bişi işte kötü niyetli değil tamam ama rahatsız oluyorum.. ki artık iyi niyetine de inanmıyorum yaa yediğim yemekten tut yaptığım alışverişe aldığım kiloya kadar laf söler eve alışveriş yaparım müsrif der sanki oğlunun parasını harcıyorum kendi paramı harcıyorum ya :)

anam sende dertler derya olmuş be bacım

eşin hep tepkisiz mi

anam konuşsalar bir dert konuşamasalar gene dert

ne edecez bilmem

atı atıver yataktan kaktır

anam sende dertler derya olmuş be bacım

eşin hep tepkisiz mi

anam konuşsalar bir dert konuşamasalar gene dert

ne edecez bilmem

atı atıver yataktan kaktır

atmasamda bişi fark etmiyor bacım adama bi haller oldu elini sürdüğü yok sırt sırta yatıyorum 1 aydır benim niyetim onu hayatımdan atmakda dur bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…