7511 im rodi kafasını sehpaya vurdu ağlayarak geldi kucağıma onun kafasını seviyorum bırakmıyo yazayım
1 yıl 3 ay :d ah bacım ah anlatsam roman olur :d aşk işte kör olasıca eşimle aramda bide 15 yaş var eşimin 14 yaşında bi kızı var beim ilk evliliğim.. Valla bi başlarsam susmam :) annasından ayrı kızından ayrı kendinden ayrı çekiyorum bakma ayrılmanın eşiğindeyim de gırgıra vuruyorum böle yoksa sinir hastası olacağım
eşim en baştan beri aranızda halledin tavrında artık bu sabah işe varır varmaz aradım yoldaydı anlattım ağlıyordum zaten.. Bide sakin sakin tamam ben konuşurum diyip kapadı hepten zıvanadan çıktım :)
bastan sen hata yapmıssn asla otrmam dıcektın benm de90 yasında babannem yalnız kalıo
gayette kalırdı
keske ıstemeseydın ne kadar ıyı olursa olsun yabancı bı kadın yanı ne kadar rahat edebılırsınkı
vayy anammm pek dertliymişsin sen bacım bde kızı var demişsin sizinle mi o neler edyo sana..kocamdan ayrı demişsin o damı eziyet ediyoo kıı sana kıyamam bennn
kızlar bana bir özet geçin
kim kime ne demiş
kimin eli kimin cebinde
reçel kimdir gocesi sinirl midir?
he bi anlatıverin bana
evet kirli bi kızım var tekir.. eşimle yolda çarpıyorduk nerdeyse annesini kaybetmişti yavruydu bende aldım attım arabaya götürdüm eve :) şimdi 10 aylık oldu emeksiz avladım o benim
ay yerım onu allahım yarabbım
nasıl aglıo bole üüü üüü üüü garıp bı ses cıkarıo dımı amam salak sey ne sekerdır sımdı
kız yenı fotsu yokmu
tarcın napıyo kac aylık oldular
merhaba bacım konu sahibi olarak iznini almadan pat diye girdim hayatımı yazdım çıktım amakusura kalmazsın sanırım :) benim koca ilgisiz kaynana değil kaynanatör sahibiyim :)
vayy anammm pek dertliymişsin sen bacım bde kızı var demişsin sizinle mi o neler edyo sana..kocamdan ayrı demişsin o damı eziyet ediyoo kıı sana kıyamam bennn
hoşgeldin canım sefalar getirdin
anam dertliysen bizdensin zati
gocen ilgisiz mi
peki siniri var mı siniri
gaynanan ne ediyo sana derdi ne
gocen savunmaz mı seni
anammmmm anlat bacım
ağlama gıııııııııı
Benide ağlatacan
yok ne siniri benim adam yerine oduna kazak giydir koy karşıma derdimi anlatayım o bile dile gelir bizimki dinlerrr dinleeeer bakar bakar iki bişey söler konu biter ben hırsımdan çatlarım...
kaynana desen dominant hep onun dediği olacak o yapacak o edecek en iyiyi o bilir her şeyi bilmek ister bi gece arkadaşlarda kalırız surat yapar benim iç çamaşır dolabimi benden iyi bilir yapma dediğim halde dolabımı kafası esince düzenler yıkar falan öle bişi işte kötü niyetli değil tamam ama rahatsız oluyorum.. ki artık iyi niyetine de inanmıyorum yaa yediğim yemekten tut yaptığım alışverişe aldığım kiloya kadar laf söler eve alışveriş yaparım müsrif der sanki oğlunun parasını harcıyorum kendi paramı harcıyorum ya :)
ayyy ne güzel hayvan beslemek iidir negatifi alıyo di mi
ay aynen öle ağlıyo yazdırmıyo bide şuan cebelleşiyoruz kıız tarçını verdikya çifliğehayvan kocaman oldu sığdıramadık eve
anam sende dertler derya olmuş be bacım
eşin hep tepkisiz mi
anam konuşsalar bir dert konuşamasalar gene dert
ne edecez bilmem
atı atıver yataktan kaktır
dünn ii geldi herhall ağlamaya yer arıyon yne
çıldır çıldır çıldırrrr çıldırcccimmmmmmmmmmm:111:
atmasamda bişi fark etmiyor bacım adama bi haller oldu elini sürdüğü yok sırt sırta yatıyorum 1 aydırbenim niyetim onu hayatımdan atmakda dur bakalım :)
kardeş gibinen mi yatıyonuz ya anlayamıyorum bu adamları ben ya
solduracaklar çiçekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?