" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

:) hoşbuldum :) valla sabah işe ağlaya ağlaya geldim kaynana ile aynı evde yaşadığımdan sabah sabah ağlattı beni ii valla moral oldu yüzüm düşüktü ii geldi :) teşekkürler yani:)

burda bırlıkte aglıorz sonra bırlıkte cıldrıorz takıl bıze hayatını yasa:)
noldu anlatt bıze

burda bırlıkte aglıorz sonra bırlıkte cıldrıorz takıl bıze hayatını yasa:)
noldu anlatt bıze

ya aslında iyi bi kadın yemek temizlik falan bana bırakmaz sağ olsun ama başıma kakmadan da edemez yemek yapar yemezsek bi daha yapmıcam der anncim bırak ben gelince yaparım derim o saate yemek mi kalırmış der temizlik yapar 3 gün oram ağrıyor buram ağrıyor der annecim derim hafta sonu yaparım ben derim yok der duramam ben öle gören de evi afadersink b*k gtürüyor sanacak :) benim iç çamaşırı dolabımı dahı benden iyi bilen bir kaynanam var varın gerisini siz düşünün.. dün iş yerimden bi arkadaşım kedime mama kabı almış hediye eve götürdüm sabah bu görmüş sabahın 8 inde daha yeni uyanmışım bu ne dedei dedim iş yerinden hediye lmışlar kirliye bu kadar mama kabını bi yerimize mi sokcaz dedi dedim anne hediye atayımmı tabi biraz sinirlendim daha yeni uyanmışım dedi hep bölesin hem cevap veriyorsun dedim cevap vermek değil derdimi anlatıyorum dedi ben seni böle bilmezdim terbiyesizmişsin dedi dedim anne ne diyorun sana kötü bi lafımmı mı oldu? yok dedi hemen kızınca gözünü deviriyorsun offluyorsun dedim anne sabah sabah üstüme gelme kaçıncıya söyledim bi iştenm gelince birda sabahları gergin oluyorum diye dedi ben gergin olmuyorum sanki uyanınca tamam anne dedim haklısın bide tamam diyip ağzıma lafı tıkıyorsun dedi dedim anne ne diyeyim kavga mı edeyim afferin bide kavga etcen yani diyor anne tamam diyorum bak uzatmıyorum dedim o arada anahtarım düştü kafama atsaydın bari diyor ağlaya ağlaya çıktım evden yeminle boğucam birgün suusam kaale almıyor oluyorum susmasam saygısız konuşsam cevap veriyor oluyorum delirmemek elde değil kızlar anlıyacağınızzz ooof ne çok dert yandım bi an yaaa

hoşgeldin alya bacııım

reçel bacım sen de hoşgeldn aramıza tam yerine düştün vaktin oldukça takıl bize kah ağlıyoruz kah gülüyoruz burda sıcak kanlı gadınlarız uyarayım bu konuda hassasum

nap bılıonmu
ne kadarsa yetcek kadar yufka al
yemegın suyunu dok

nohutları ez borek yap ondan
saol tatlım da ben nohut almiYAYIM 1 ay falan
ben bi yemeği 2 günden fazla yemem kötü oluyom
hergün taze yemek yapmaya çalışıyom
ama aklımda bulunsun

hoşbuldumm tatlışım

Son düzenleme:

hoş buldum bacım fark ettim zaten buranın hatunları hoşuma gitti :) vaktin oldukça mı? sabah 08:30 akşam 6 pc başındayım vakitten bol ne var bende? :)

allah kolaylık wersın cingene gbı bısı
pekı bısı dıcem nıe bır kalıosnz

biraz herşeye maydanoz olmayı seven bir kaynanan var sanırım bacım allah sabır versin ki ben daha maydanoz olmayanını görmedim

neden beraber yaşıyonuz sanırım eşi vefat etmiştir sizinle kalıyodur zor bacım be karşı dairede oturaydı ama aynı evde yaşamasaydınız keşke

derinim biz ona bacı demiyelim kurban diyelim en iyisi bu topiğe gelen yapışıyo kalıyı terramın gazabına uğruyo çünkü yani gelişin oluyo gidişin olamıyo malesef

ahh ahh reçel bacııım ne sen sor ne ben diyim ben de bi zamanlar böyle geldim bu topiğe

kız deriiinn o fıstığın resmini koyma nazar deycek kızzzz

bu arada reçel bacım senin kedişin mi vaarrr ne güzeeel benimde köpüşmmmm vaa r

esı yoksa yalnız kalamıomu cocuk mu ayol
bnmkıde yalnız baslarda pek agladı korkuyomus mus
uuuu benı gece arayın dıodu korkuyomus

Son düzenleyen: Moderatör:
allah kolaylık wersın cingene gbı bısı
pekı bısı dıcem nıe bır kalıosnz

aslında bide görmüş geçirmiş bir kadındır bilgili eğitimli ona rağmen bunu yapıyor :S eşim tek oğlu dul ve 80 yaşında.. başka bi çarem yok artık bende rahatsız olmaya başladım ama en başından kabul eden bendim bi zararı olmaz dediydim ama nerdeeee

bastan sen hata yapmıssn asla otrmam dıcektın benm de90 yasında babannem yalnız kalıo
gayette kalırdı
keske ıstemeseydın ne kadar ıyı olursa olsun yabancı bı kadın yanı ne kadar rahat edebılırsınkı

7511 im rodi kafasını sehpaya vurdu ağlayarak geldi kucağıma onun kafasını seviyorum bırakmıyo yazayım

evet neden aynı evdesiniz ki? Yeni evliyim dedin hem nekadarlık evlisin?bu olanlara kocan ne diyo seni korumuyo mu? Terra sen sormadan ben sorayım bacım

1 yıl 3 ay ah bacım ah anlatsam roman olur aşk işte kör olasıca eşimle aramda bide 15 yaş var eşimin 14 yaşında bi kızı var beim ilk evliliğim.. valla bi başlarsam susmam :) annasından ayrı kızından ayrı kendinden ayrı çekiyorum bakma ayrılmanın eşiğindeyim de gırgıra vuruyorum böle yoksa sinir hastası olacağım

Eşim en baştan beri aranızda halledin tavrında artık bu sabah işe varır varmaz aradım yoldaydı anlattım ağlıyordum zaten.. bide sakin sakin tamam ben konuşurum diyip kapadı hepten zıvanadan çıktım :)

evet kirli bi kızım var tekir.. eşimle yolda çarpıyorduk nerdeyse annesini kaybetmişti yavruydu bende aldım attım arabaya götürdüm eve :) şimdi 10 aylık oldu emeksiz avladım o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…