:) hoşbuldum :) valla sabah işe ağlaya ağlaya geldim kaynana ile aynı evde yaşadığımdan sabah sabah ağlattı beni ii valla moral oldu yüzüm düşüktü ii geldi :) teşekkürler yani:)
coktandır yemedım bayılırı bnde
noldu saaa gı datlım
bende bi nohut yapmışım evlrere şenlik kaç gündür bitmedi 2 gündür yiyoz
bugün artık malesef yemicemm napsam fikrimde yokkk
selamun hello kızçelerrrrrrrr
burda bırlıkte aglıorz sonra bırlıkte cıldrıorz takıl bıze hayatını yasa:)
noldu anlatt bıze
saol tatlım da ben nohut almiYAYIM 1 ay falannap bılıonmu
ne kadarsa yetcek kadar yufka al
yemegın suyunu dok
nohutları ez borek yap ondan
hoşgeldin alya bacııım
reçel bacım sen de hoşgeldn aramıza tam yerine düştün vaktin oldukça takıl bize kah ağlıyoruz kah gülüyoruz burda sıcak kanlı gadınlarız uyarayım bu konuda hassasum
hoşgeldin alya bacııım
reçel bacım sen de hoşgeldn aramıza tam yerine düştün vaktin oldukça takıl bize kah ağlıyoruz kah gülüyoruz burda sıcak kanlı gadınlarız uyarayım bu konuda hassasum
ya aslında iyi bi kadın yemek temizlik falan bana bırakmaz sağ olsun ama başıma kakmadan da edemez yemek yapar yemezsek bi daha yapmıcam der anncim bırak ben gelince yaparım derim o saate yemek mi kalırmış der temizlik yapar 3 gün oram ağrıyor buram ağrıyor der annecim derim hafta sonu yaparım ben derim yok der duramam ben öle gören de evi afadersink b*k gtürüyor sanacak :) benim iç çamaşırı dolabımı dahı benden iyi bilen bir kaynanam var varın gerisini siz düşünün.. dün iş yerimden bi arkadaşım kedime mama kabı almış hediye eve götürdüm sabah bu görmüş sabahın 8 inde daha yeni uyanmışım bu ne dedei dedim iş yerinden hediye lmışlar kirliye bu kadar mama kabını bi yerimize mi sokcaz dedi dedim anne hediye atayımmı tabi biraz sinirlendim daha yeni uyanmışım dedi hep bölesin hem cevap veriyorsun dedim cevap vermek değil derdimi anlatıyorum dedi ben seni böle bilmezdim terbiyesizmişsin dedi dedim anne ne diyorun sana kötü bi lafımmı mı oldu? yok dedi hemen kızınca gözünü deviriyorsun offluyorsun dedim anne sabah sabah üstüme gelme kaçıncıya söyledim bi iştenm gelince birda sabahları gergin oluyorum diye dedi ben gergin olmuyorum sanki uyanınca tamam anne dedim haklısın bide tamam diyip ağzıma lafı tıkıyorsun dedi dedim anne ne diyeyim kavga mı edeyim afferin bide kavga etcen yani diyor anne tamam diyorum bak uzatmıyorum dedim o arada anahtarım düştü kafama atsaydın bari diyor ağlaya ağlaya çıktım evden yeminle boğucam birgün suusam kaale almıyor oluyorum susmasam saygısız konuşsam cevap veriyor oluyorum delirmemek elde değil kızlar anlıyacağınızzz ooof ne çok dert yandım bi an yaaa
ya aslında iyi bi kadın yemek temizlik falan bana bırakmaz sağ olsun ama başıma kakmadan da edemez yemek yapar yemezsek bi daha yapmıcam der anncim bırak ben gelince yaparım derim o saate yemek mi kalırmış der temizlik yapar 3 gün oram ağrıyor buram ağrıyor der annecim derim hafta sonu yaparım ben derim yok der duramam ben öle gören de evi afadersink b*k gtürüyor sanacak :) benim iç çamaşırı dolabımı dahı benden iyi bilen bir kaynanam var varın gerisini siz düşünün.. dün iş yerimden bi arkadaşım kedime mama kabı almış hediye eve götürdüm sabah bu görmüş sabahın 8 inde daha yeni uyanmışım bu ne dedei dedim iş yerinden hediye lmışlar kirliye bu kadar mama kabını bi yerimize mi sokcaz dedi dedim anne hediye atayımmı tabi biraz sinirlendim daha yeni uyanmışım dedi hep bölesin hem cevap veriyorsun dedim cevap vermek değil derdimi anlatıyorum dedi ben seni böle bilmezdim terbiyesizmişsin dedi dedim anne ne diyorun sana kötü bi lafımmı mı oldu? yok dedi hemen kızınca gözünü deviriyorsun offluyorsun dedim anne sabah sabah üstüme gelme kaçıncıya söyledim bi iştenm gelince birda sabahları gergin oluyorum diye dedi ben gergin olmuyorum sanki uyanınca tamam anne dedim haklısın bide tamam diyip ağzıma lafı tıkıyorsun dedi dedim anne ne diyeyim kavga mı edeyim afferin bide kavga etcen yani diyor anne tamam diyorum bak uzatmıyorum dedim o arada anahtarım düştü kafama atsaydın bari diyor ağlaya ağlaya çıktım evden yeminle boğucam birgün suusam kaale almıyor oluyorum susmasam saygısız konuşsam cevap veriyor oluyorum delirmemek elde değil kızlar anlıyacağınızzz ooof ne çok dert yandım bi an yaaa
hoş buldum bacım fark ettim zaten buranın hatunları hoşuma gitti :) vaktin oldukça mı? Sabah 08:30 akşam 6 pc başındayım :d vakitten bol ne var bende? :)
allah kolaylık wersın cingene gbı bısı
pekı bısı dıcem nıe bır kalıosnz
biraz herşeye maydanoz olmayı seven bir kaynanan var sanırım bacım allah sabır versin ki ben daha maydanoz olmayanını görmedim
neden beraber yaşıyonuz sanırım eşi vefat etmiştir sizinle kalıyodur zor bacım be karşı dairede oturaydı ama aynı evde yaşamasaydınız keşke
allah kolaylık wersın cingene gbı bısı
pekı bısı dıcem nıe bır kalıosnz
aslında bide görmüş geçirmiş bir kadındır bilgili eğitimli ona rağmen bunu yapıyor :S eşim tek oğlu dul ve 80 yaşında.. başka bi çarem yok artık bende rahatsız olmaya başladım ama en başından kabul eden bendim bi zararı olmaz dediydim ama nerdeeee
evet neden aynı evdesiniz ki? Yeni evliyim dedin hem nekadarlık evlisin?bu olanlara kocan ne diyo seni korumuyo mu? Terra sen sormadan ben sorayım bacım
derinim biz ona bacı demiyelim kurban diyelim en iyisi bu topiğe gelen yapışıyo kalıyı terramın gazabına uğruyo çünkü yani gelişin oluyo gidişin olamıyo malesef
ahh ahh reçel bacııım ne sen sor ne ben diyim ben de bi zamanlar böyle geldim bu topiğe
kız deriiinn o fıstığın resmini koyma nazar deycek kızzzz
bu arada reçel bacım senin kedişin mi vaarrr ne güzeeel benimde köpüşmmmm vaa r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?