" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kardeş gibinen mi yatıyonuz ya anlayamıyorum bu adamları ben ya

solduracaklar çiçekleri

aynen öle kardeş gibi yatıyoruz neden böle diye sorduğumda içimden gelmiyor bu aralar görev gibi de yapamam dedi çok kırılmıştım daha da elleşmiyorum oda elleşmiyor kardeş kardeş yatıyoruz 3-4 aydır var bu probelm de arada bi kıpraşıyordu da artık o da yok 1 aydan fazladır valla tarihini bende hatırlamıyorm en son ne zmn icraat vardı :)

bnde hatrlamıorm kardes

bencil yaratıklar afedersin ama

bna dokunanda onlar ıstedımı bız ıstemesekte oluyo
nıe
nıe nıe
bnde ıstemıcem artık
ama nasıl
o saldrsn bı gun ben ıstemıcem ama o saldrdımı krtulamıom napmm lazm

tabi öle yaparsan da gözümüz dışarı kayar bahanesine sığınıyorlar hemen nasıl kadınsın görevleri yap diyiverirler valla hiç acımazlar :/

bir yolu olmalı illaki olmalı çalıştırın saksıları:44:

hergün bi kaşık keçi boynuzu pekmezi demişlerdi ama denemedim deneyenler de sonuç almış soğukta iyi gelir için ısınır ona faydalı buna faydalı diye kakalayacakmışsın :) senin amacını bilmicekmiş ama :)

bnde duydum alım dıodm unuttum he
yarın ıncem markete ınsallh unutam

töbe töbe öle demeee:26:

valla bi işe de yaradığı yok hani

bırak o ısı
ulan adam 2 oynas
2 kıpras
yooookkk
mubarek korkuluk

aynen aynı eskiden sarılırdı öperdi falan aşkım canım derdi seni seviyorum lafını her fırsatta sölerdi laf diyorum gerçekten lafmış yani bu olanlara bakınca

allah ıcın ısten gelıo naber nasılsın dıo gel bı sarılım dıo toplamda 1 dk kadar
sımdı hakkını yemıyım yanı
ayda yılda bırde senı sewıorm der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…