kardeş gibinen mi yatıyonuz ya anlayamıyorum bu adamları ben ya
solduracaklar çiçekleri
Ozge 3577 neden morarmış?????????????????
aynen öle kardeş gibi yatıyoruz neden böle diye sorduğumda içimden gelmiyor bu aralar görev gibi de yapamam dedi çok kırılmıştım daha da elleşmiyorum oda elleşmiyor kardeş kardeş yatıyoruz3-4 aydır var bu probelm de arada bi kıpraşıyordu da artık o da yok 1 aydan fazladır valla tarihini bende hatırlamıyorm en son ne zmn icraat vardı :)
aynen öle kardeş gibi yatıyoruz neden böle diye sorduğumda içimden gelmiyor bu aralar görev gibi de yapamam dedi çok kırılmıştım daha da elleşmiyorum oda elleşmiyor kardeş kardeş yatıyoruz3-4 aydır var bu probelm de arada bi kıpraşıyordu da artık o da yok 1 aydan fazladır valla tarihini bende hatırlamıyorm en son ne zmn icraat vardı :)
bencil yaratıklar afedersin ama
bna dokunanda onlar ıstedımı bız ıstemesekte oluyo
nıe
nıe nıe
bnde ıstemıcem artık
ama nasıl
o saldrsn bı gun ben ıstemıcem ama o saldrdımı krtulamıom napmm lazm
bencil yaratıklar afedersin ama
bnde hatrlamıorm kardes
kurtuluşrmuş gibi yap ama kurtulma fantaaazi olur
evet sadece kendilerini düşünüyorlar da benim daha ilk evliliğim ilk deneyimim gelde anlat sonra afadersiniz adınız başka bişeye çıkar
Çükleri düşsün onların... :) daha ne diyeyeim
evet sadece kendilerini düşünüyorlar da benim daha ilk evliliğim ilk deneyimim gelde anlat sonra afadersiniz adınız başka bişeye çıkar
Çükleri düşsün onların... :) daha ne diyeyeim
bna dokunanda onlar ıstedımı bız ıstemesekte oluyo
nıe
nıe nıe
bnde ıstemıcem artık
ama nasıl
o saldrsn bı gun ben ıstemıcem ama o saldrdımı krtulamıom napmm lazm
bir yolu olmalı illaki olmalı çalıştırın saksıları:44:
bence buldun mu kaçırma
bnde duydum alım dıodm unuttum hetabi öle yaparsan da gözümüz dışarı kayar bahanesine sığınıyorlar hemen nasıl kadınsın görevleri yap diyiverirler valla hiç acımazlar :/
hergün bi kaşık keçi boynuzu pekmezi demişlerdi amadenemedim deneyenler de sonuç almış soğukta iyi gelir için ısınır ona faydalı buna faydalı diye kakalayacakmışsın :) senin amacını bilmicekmiş ama :)
töbe töbe öle demeee:26:
bırak o ısı
ulan adam 2 oynas
2 kıpras
yooookkk
mubarek korkuluk
allah ıcın ısten gelıo naber nasılsın dıo gel bı sarılım dıo toplamda 1 dk kadarvalla bi işe de yaradığı yok hani
aynen aynı eskiden sarılırdı öperdi falan aşkım canım derdi seni seviyorum lafını her fırsatta sölerdi laf diyorum gerçekten lafmış yani bu olanlara bakınca
ama ama ama hhanı vermıcektın kı
Ozge 3577 neden morarmış?????????????????
kurtuluşrmuş gibi yap ama kurtulma fantaaazi olur
artık o ıstedgındeede sankı bana olan gorevını yapmak ıcın ıstıomus
gbıme gelıo bılıomusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?