" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

walla ne olursa olsun ben sormandan yanayım karnının ağrısını öğrenirsin terramm belkide bi yanlış anlaşılma olmuştur... he baktın sebep çok komik yalan sölüyo yada olmayan bişeyi abartıyosa hıı doğrusunu söyler bırakırsın nasıl istiyosa öyle olsun sende nasıl davranıyosan devam edersin bence ... böyle kendi kendine sinir olmaktansa terram... benim fikrim bu terram kafası bulanık gadınım

Terram budunun dediği gbi konuş madem bakalım ne dcekk eger öenmzi bişise sende bundan böle onu önemsemezsinn bence onu dolduran biri var bana öle geldi anlattıklarından

ŞU KAFAM NE ZAMAN İYİ OLCAK YA ANAM HERŞEY BENDE AZILI BİR KOCA

PROBLEMLİ ELTİ

ALTLI ÜSTÜ KAYNANA

SORUNLU PATRONLAR:18:

HAYATIM İNİŞLİ ÇIKIŞLI ŞÖLE ORTALARDA OLAMIYOM HEEEEEEEE

ben herkezi idare edecem

kimse beni etmeyecek

valla küstüm oynamıyom artık ya

şu ocem şu evi taşısa kendi kendimize kalsak

binde bir gitsek gelsek

ayrı bir kapımız olsa

çek babam çeeeeeeeeeeeek

Terram budunun dediği gbi konuş madem bakalım ne dcekk eger öenmzi bişise sende bundan böle onu önemsemezsinn bence onu dolduran biri var bana öle geldi anlattıklarından

yengesi ve annesi...

zaten hep süzüyolar beni süzüm süzüm

ne bekliyorlardı öle bakımsız salaş bir yengemi kendi halinde anlamadım

ya belkide kendi kendini dolduruyo bu kadın.. belki küçücük bişeyden alındı büyüdü.. yada çaçaron beter aklı sıra hava yapıyo diyelim.. ama bence güzelce konuşup öğrenmekten bişey kaybetmez heleki terra gibi iyi bir kadınsa.. zaten o ha vaar ha yok devam edersin hayatına senki o eşi idare eden kadınsız bunu yaparsın terram insanlık sende kalsın büyüksün madem....

derin sende bana yazdığın o konuyu kocana sor deki sen ne dersen onu yapcam kuaför konusunu diyorum ....şimdi o seni deniyo olabilir kafanın dikine mi gidiyosun onun fikrini önemsiyo musun ?

Günaydın yawru ceylanlar kefiyler nasıl
budum işden güçten kafamı kaldıramıyorum kızz

teram geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine

derinim güzel haberlerini duymak istiyorum

demi ya böyle bir goceden sonra elti sadece bir çerezdir yi onu terra yiii

boğazlarım şişti ateş yaptı dişlerimde zonkladı kafamda çatladı süzüm süzüm süzüldüm dün:93:

oyyy oyy kıyamaam terrraam

keşke senin gibi bi eltim olsaydı benden büyük hiç çıkmazdım yanından yapışık gezerdik pazarlara neyim gezerdiik terram gezgin gadınım

terraaaa bu gadınlara gocanın resmisini göstermişsin ben görmediiim çok merak ediyodum dün söledim biz gördük dediler

ben ne kocesini ne kendisini gördüm habu hatunun
kocesini değildi bu ataşlı hatun için çok meraq içersindeyimm

lan terra oyarım senı topıgının basında olceksin
herkese selamlar gunaydınlar falan fılan
derın varmı bı gelısme

evet 7511 im afeti devran maşallah terramda böyle hani bazan fındıkların içinden bir kurt süzülü süzülü verir ya öle bi hatun fındık kurdu gibi onu çok beeniyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…