nbr cnm yoktun dün?
walla ne olursa olsun ben sormandan yanayım karnının ağrısını öğrenirsin terramm belkide bi yanlış anlaşılma olmuştur... he baktın sebep çok komik yalan sölüyo yada olmayan bişeyi abartıyosa hıı doğrusunu söyler bırakırsın nasıl istiyosa öyle olsun sende nasıl davranıyosan devam edersin bence ... böyle kendi kendine sinir olmaktansa terram... benim fikrim bu terram kafası bulanık gadınım
Terram budunun dediği gbi konuş madem bakalım ne dcekk eger öenmzi bişise sende bundan böle onu önemsemezsinn bence onu dolduran biri var bana öle geldi anlattıklarından
dün rahatsızdım canım işe gelemedim..sen nasılsın
ya belkide kendi kendini dolduruyo bu kadın.. belki küçücük bişeyden alındı büyüdü.. yada çaçaron beter aklı sıra hava yapıyo diyelim.. ama bence güzelce konuşup öğrenmekten bişey kaybetmez heleki terra gibi iyi bir kadınsa.. zaten o ha vaar ha yok devam edersin hayatına senki o eşi idare eden kadınsız bunu yaparsın terram insanlık sende kalsın büyüksün madem....
derin sende bana yazdığın o konuyu kocana sor deki sen ne dersen onu yapcam kuaför konusunu diyorum ....şimdi o seni deniyo olabilir kafanın dikine mi gidiyosun onun fikrini önemsiyo musun ?
Günaydın yawru ceylanlar kefiyler nasıl
budum işden güçten kafamı kaldıramıyorum kızz
teram geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine
derinim güzel haberlerini duymak istiyorum
Geçmiş olsn cnm neyin vr
sağoll canikooom sen nasılsın sevgulünle aran nasıl
sefgilimle aram eyü hayatummm bu ara beni sinirlendirmenin peşinde takmış araba alcam diyo yaaa diyomm alma düğün yapcaz :26:alcam sen sağ yanımda oturursun diyo yokya öyle bişey olursa sol yanında oturmayı tercih ederimm dedim
boğazlarım şişti ateş yaptı dişlerimde zonkladı kafamda çatladı süzüm süzüm süzüldüm dün:93:
kı bu arabayı alıp atı atı vermesin seni kuytu köşelere:26:
kı bu arabayı alıp atı atı vermesin seni kuytu köşelere:26:
oyyy oyy kıyamaam terrraam
keşke senin gibi bi eltim olsaydı benden büyük hiç çıkmazdım yanından yapışık gezerdik pazarlara neyim gezerdiik terram gezgin gadınım
terraaaa bu gadınlara gocanın resmisini göstermişsin ben görmediiimçok merak ediyodum dün söledim biz gördük dediler
ben ne kocesini ne kendisini gördüm habu hatunun
kocesini değildi bu ataşlı hatun için çok meraq içersindeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?