" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

maşallah bacım sen de çok güzelmişsin yakışmışsınız allah ayırmasın amiiiin o tatlı minnoş kimdi ?

ben kalkıyom çocuğumu doyurcam iş yapcam zati bu kadında zayıf buna yüreğim dayanmaaz

Son düzenleme:

kız bnde kalkcam sımdı ıs yeek neyın yapcam bı usenıom
hadı kolay gelsın anam

Aşk çenberi sarmış dört bir yanımı
duymayan kalmadı bu feryadımı
bu gidişle bu aşk beni öldürür
kuluna bırakma sen al canımı
sen al canımı

Aşk çenberi sarmış dört bir yanımı
duymayan kalmadı bu feryadımı
bu gidişle bu aşk beni öldürür
kuluna bırakma sen al canımı
sen al canımı

iyi olduğuna çok sevindim birisine tel no verseydin iyiydi bizide habersiz bırakmazdın

sanki benim eltimi anlatıyosun benden nerdeyse 20 yaş büyük ama bi çekememzlik anlamadım gitti beni görünce yolunu değiştirmeler falan üstelik bütün haklarımı çiğnediği halde hiç laf söylememişimdir eşimede söyletmemişimdir ama yinede yaranamadım:26:

belliki seni çekemio terram bence takma umursama takıldığını farkederse inadına yaparrr.kendi çapında takılsın bırak

haklısın... bende artık umursamıyorum kendi kendine sinir oluyo iyi taktik terra

bidaha erken kalkma sen eniyisi yazık devreler karışıyo

Hayırlı cumalar arkadaşlar...

canım bizde memlekette yılda sadece en fazla 1 ay kalırız eltim 1 kere kapımdan içeri girmemiştir hep bahanesi vardır hatta kaynımı eltim evde yokken iftara çağırdık o bile işim var bilmem ne bahane uydurdu karısından çekindiğine...anlamadığım neyimizi çekemezlerki sesimiz çıkmadığı için heralde bizde altlı üstlüyüz ve kadın beni 1 ay bile çekemiyo kendi bilir

boğazlarım şişti ateş yaptı dişlerimde zonkladı kafamda çatladı süzüm süzüm süzüldüm dün:93:

çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak

lan terra oyarım senı topıgının basında olceksin
herkese selamlar gunaydınlar falan fılan
derın varmı bı gelısme

a.s canım nasılsın moraller nasıl

ve herkesesin cuması hayırlı olsun bugünün hürmetine işleriniz rast huzurunuz bol olsun

merhaba canım;
hoşgeldin öle işte iyi niyet her zaman kabul görmüyor....
ne isterdim biliyon mu daş galpli olmak

valla elti hanım beni sevsin diye daş kalpli olmaya niyetim yok kendisi nasıl istiyorsa öyle yapsın beni bu halimle seven çok insan var banada yeter ama ALLAH büyüktür kimsenin ahını kimsede koymaz en azından kırdığı kalbin karşılığını muhakkak görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…