he göstercem emme rüyalarına girerse garışmam,ama yemeğe gidip geleeem ondan sonra kerecezim..oyyy oyy kıyamaam terrraam
keşke senin gibi bi eltim olsaydı benden büyük hiç çıkmazdım yanından yapışık gezerdik pazarlara neyim gezerdiik terram gezgin gadınım
terraaaa bu gadınlara gocanın resmisini göstermişsin ben görmediiimçok merak ediyodum dün söledim biz gördük dediler
sende dünden razısın hemiiiiiiiiiiiiAdamın kellesini keserim hele bi denesin
o atmadan ben onu atı atı veririrm
gadııın geldiğiin belli oldu aklına iş salma su bekar kızın bu evli gadınların sonra gudurdular ben ne ettim diyosun
ben ne kocesini ne kendisini gördüm habu hatunun
kocesini değildi bu ataşlı hatun için çok meraq içersindeyimm
evet 7511 im afeti devran maşallah terramda böyle hani bazan fındıkların içinden bir kurt süzülü süzülü verir ya öle bi hatun fındık kurdu gibi onu çok beeniyom ben
gerçi hiç birinizi daha görmek nasip olmadı 7511mmm hariç o çok fıstıq bi hatunn adamın başını döndürü döndürü verir
lan terra oyarım senı topıgının basında olceksin
herkese selamlar gunaydınlar falan fılan
derın varmı bı gelısme
lan terra oyarım senı topıgının basında olceksin
herkese selamlar gunaydınlar falan fılan
derın varmı bı gelısme
evet 7511 im afeti devran maşallah terramda böyle hani bazan fındıkların içinden bir kurt süzülü süzülü verir ya öle bi hatun fındık kurdu gibi onu çok beeniyom ben
o zaman saat 2 de koy ki ben şimdi kalkcam iş yapcam 2 de gelip bakcam ben kaçırıyom sonra gecemavisi bacım sende koy kendini bacım
arkadaşımız değilsen görememişsindir.eklemessen böyle olur işte
nbr tatlım hoşgeldin
ayşefatma
kız o resimden öle gördün sen ben kiiim seksapalite kimm evde çızgılı picamalarlan dolanan bi gadınım ben gaffur picamam var benim kapri şeklinde kestridim anama çok boldu belinede lastik taktı belime olsun deyi aha öyle dolanıyom çok rahat aha öle hayal et bi de beniolsa olsa yağlarım yüksek olur benim
kız o resimden öle gördün sen ben kiiim seksapalite kimm evde çızgılı picamalarlan dolanan bi gadınım ben gaffur picamam var benim kapri şeklinde kestridim anama çok boldu belinede lastik taktı belime olsun deyi aha öyle dolanıyom çok rahat aha öle hayal et bi de beniolsa olsa yağlarım yüksek olur benim
lag ben artık aysefatma deılı ozel adresım war sızlerı ekledım hatta ve hatta ayıtr solemesı
terram gecmıs olsun nazara mı gelsın sen gadınım yerım senı
anam ya size ayak uyduramaaktan korkuyom ayşeler fatmalar sen bu oyundan çok pis çocuk oldum resmen
len garılar benim adresim falan yok
bir tek bu topiğim var..siz nerelerde geziyonuz ne muhabbetler ediyonuz
ayyy bana bişler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?