" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

he göstercem emme rüyalarına girerse garışmam,ama yemeğe gidip geleeem ondan sonra kerecezim..

Adamın kellesini keserim hele bi denesin

o atmadan ben onu atı atı veririrm
sende dünden razısın hemiiiiiiiiiiii
gizemli ol gadın gizemli

gadııın geldiğiin belli oldu aklına iş salma su bekar kızın bu evli gadınların sonra gudurdular ben ne ettim diyosun

siz heeç gonuşmayın hala çarşamba günkü laflarınız aklımda çın çın çınlıyooo..doğu batı

ben ne kocesini ne kendisini gördüm habu hatunun
kocesini değildi bu ataşlı hatun için çok meraq içersindeyimm

gösteririm bugün ama yemeğe gidip gelem kuşum hemi

aç ayu oynamaz

gerçi hiç birinizi daha görmek nasip olmadı 7511mmm hariç o çok fıstıq bi hatunn adamın başını döndürü döndürü verir

arkadaşımız değilsen görememişsindir. eklemessen böyle olur işte
lan terra oyarım senı topıgının basında olceksin
herkese selamlar gunaydınlar falan fılan
derın varmı bı gelısme

nbr tatlım hoşgeldin
ayşefatma

o zaman saat 2 de koy ki ben şimdi kalkcam iş yapcam 2 de gelip bakcam ben kaçırıyom sonra gecemavisi bacım sende koy kendini bacım

lan terra oyarım senı topıgının basında olceksin
herkese selamlar gunaydınlar falan fılan
derın varmı bı gelısme

kuşummm çok hastalandım yataklara düştüm...bileydimmmmmmmm sana gönül vermezdim bileydimmmmmmmm

evet 7511 im afeti devran maşallah terramda böyle hani bazan fındıkların içinden bir kurt süzülü süzülü verir ya öle bi hatun fındık kurdu gibi onu çok beeniyom ben

amaniin kızardım leynn

sen sen seksipalitesi yüksek gadın

kız o resimden öle gördün sen ben kiiim seksapalite kimm evde çızgılı picamalarlan dolanan bi gadınım ben gaffur picamam var benim kapri şeklinde kestridim anama çok boldu belinede lastik taktı belime olsun deyi aha öyle dolanıyom çok rahat aha öle hayal et bi de beni olsa olsa yağlarım yüksek olur benim

lag ben artık aysefatma deılı ozel adresım war sızlerı ekledım hatta ve hatta ayıtr solemesı

terram gecmıs olsun nazara mı gelsın sen gadınım yerım senı

gucağındaki kopişini okşarkenki foton öyle demiyor ama

sinsi gadın

gadının alcak gonullusu buda
kızım senın havan yeter suratının guzellıgı yetr
ben senı cok begenıom vallaha bıllaha cok datlusun

lag ben artık aysefatma deılı ozel adresım war sızlerı ekledım hatta ve hatta ayıtr solemesı

terram gecmıs olsun nazara mı gelsın sen gadınım yerım senı

anam ya size ayak uyduramaaktan korkuyom ayşeler fatmalar sen bu oyundan çok pis çocuk oldum resmen

len garılar benim adresim falan yok

bir tek bu topiğim var..siz nerelerde geziyonuz ne muhabbetler ediyonuz

ayyy bana bişler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…