Dert Değil ama bir şey sorucam .

Seal- love's divine
Celine Dion- To love you more
Jayne Collins- If you ever had a broken heart
Crystal Gayle- Somebody loves you
Lionel Richie- Hello
Nat King Cole- L-O-V-E
Sonuncu şarkıyı hep Meg Ryan filmlerinde duyup aradım ama bir türlü bulamamıştım .
Sevgileeerr

Bi de benim cok sevdigim fransizca bi sarki var. Vanessa Paradis - "Il y a" 2009 da yaptigi bi konserin görüntüleri var siyah elbiseli canli söyledigi, cok cok hos bence

Bu arada sirf sarki tavsiyelerimden taninabilirim, umarim beni taniyan kimse yoktur buralarda :D

Leonard Cohen -Famous Blue Raincoat
Leonard Cohen- Dance Me To The End Of Love
Sade- Ordinary Love
Mono-Life in Mono
Tori Amos-Sort A Fairytale

Ordinary LOve a ben de bayiliyorum.

Dance me to the end of love 'in The Civil Wars yorumunu da siddetle tavsiye ederim :)

Placebo - Without You I'm Nothing , Dawid Bowie dueti olacak :) Bayagi damar bir sarkidir, dikkat.

Unbreak My Heart - kim soyluyoru hatirlayamadim :)

Shape of My Heart- Sting

Giden askimin arkasindan aglarken dinledigim sarki tek ve biricik , Korsakov - Scheherazade , 8/dkdan baslayarak dinlerim genelde.

• Hindi Zahra - The Man I Love
  • Iyeoka - Simply Falling
  • Leonard Cohen - Dance me to the End of Love
  • Nicole Kidman&Robbie Williams - Something Stupid (Aslında Frank Sinatra parçası ama ben Robbie Williams&Nicole Kidman ikilisinden dinlemeyi seviyorum , öneririm:)
  • Elton John - Your Song
  • Jason Mraz - I'm Yours
  • Peyroux - You're Gonna Make Me Lonsesome When You go
  • Alicia Keys - Fallin'
  • Sinead O'Connor - Nothing Compares 2 You
  • Frazey Ford - One More Cup of Coffee ( Orjinali Bob Dylan ama ben bu hanım kızın kadife sesinden seviyorum)
  • Total Touch - Somebody Else's Lover (zamanında başkasının aşkından hoşlaşan her gencin müptelası olduğu başka bir nadide eser:)
  • Roberta Flack - Killing me Softly
  • Noora Noor - Forget What I Said
  • Hooverphonic - Mad About You
şimdilik ilk aklıma gelenler her moddan :KK50:

Berlin take my breath away
Metallica nothing else matters
Sting shape of my heart
Nightwish while your lips are still red

Milow - "Ayo technology"
Oy oy oy sen bi harika çıktın yaa ..
Teker teker yazma kız topluca yaz da indiriym :KK53:
bu şarkıyı justin timberlake ve 50 cent de söylemişti sanırım.

Ordinary LOve a ben de bayiliyorum.

Dance me to the end of love 'in The Civil Wars yorumunu da siddetle tavsiye ederim :)

Placebo - Without You I'm Nothing , Dawid Bowie dueti olacak :) Bayagi damar bir sarkidir, dikkat.

Unbreak My Heart - kim soyluyoru hatirlayamadim :)

Shape of My Heart- Sting

Giden askimin arkasindan aglarken dinledigim sarki tek ve biricik , Korsakov - Scheherazade , 8/dkdan baslayarak dinlerim genelde.

Aynen çok seviyorum Civil Wars'u diğer şarkıları da çok güzel.

Summe sana rahmetli Jeff Buckley'i de öneririm. Lilac Wine, Calling You şahanedir.

Back
X