Normal hayatta topuklu giymeniz ne guzel, keske bende sizin gibi olabilsembende spor ayakkabilarim olmadan asla diyenlerdenim.
Spor ayakkabiniz siyahmis, oyle ucuk bir renk degil ki neden bu kadar taktiniz kafaniza. Ben siyah spor ayakkabimi kot,keten,kumas hepsinde giyiniyorumspor ayakkabim yuksek kosu ayakkabilari oluyo ya onlardan degil tabi ki. Siyah klasik modeller 3 cizgili olanlardan falan.
Ama tabi spor ayakkabi giydigimde kolye falan takmiyorum sacma duruyo.
Daha kafana takilan bir sey olursa yardimci olurum 😊
aslında aynen siyah normal bi renk ama ben nedense alışık olmadığım için heralde çok dikkat çekiyomuş gibi geldi aldığımızda klasik bi model canım yarın bişeyler uydurup giycem artık. sürekli klasik topukluda kötü bi takıntı canım sürekli tartışıyoruz artık babet falan giyiyodum ama spor ayakkabı en son ne zaman giydiğimi bile hatırlamıyorum
Bence topuklu ayakkabi spor ayakkabidan cok daha ilgi cekiyo. Bunun icin erkek arkadasin spor giyinmen tarafinda bence. Onun icin spor ayakkabiyla dikkat cekicegini hic dusunme
Bende topuklu ayakkabiyi dugunlerde zar zor giyiyorum. Eger o gun ki kombinime spor uymuyosa direk babet giyiyorum. Napiyim bende topukluyla rahat edemiyorum 😁
İnce tabanlı canım ayakkabı topukluda dolgu topuk falan giyerim düğüne gider gibi giymemeye özen gösteriyorum ama zaten artık izin vermediği için babet giyiyodum bu gün uydurdum giydim çok beyendi böyle artık spor ayakkabıyla doldurcam galiba dolabımıBen de topuklu ayakkabıyı çok az insana yakıştırırım. Topuklu özel durumlarda giyilir sadece bence. Onun dışında abartı geliyor. Hele kotun altına falan giyilince çok tuhaf görünüyor gözüme. Allahtan eşim de spor sevenlerden de sorun yaşamıyoruz.
Senin gibi bir arkadaşım vardı, hiç spor ayakkabısı yoktu hatunun. Benimle geçirdiği birkaç yıldan sonra sağlam bir koleksiyonu oldu. Ayakkabının modelini bilsem daha güzel yardımcı olurdum aslında. Ama ince taban bişşeyse her pantolonla olur. Taytla, kotla ya da bol paçalı keten pantolonla giyebilirsin. Dar paçalı her pantolonun altına olur. Renk zaten siyahmış, her şeye uyar.
Ben hep spor ayakkabi giyenlerdenim. Babet bile cok narin geliyor bana :))
Ayakkabinizin rengi de siyahmis her seyle giyilir. Bi tek fosforlu acik renkler veya beyaz pantolonun altinda siritabilir. Fakat ustunuze ona uygun birsey giyerseniz onu bile kaldirir
Fakat konunuzda takildigim sey,
siz bu cocukla tanisirken spor mu giyiniyordunuz?
Birliktelige baslayip tarzinizi degistirmeye ugrasmasi hos degil...
Onerilere acik olabilirsiniz tabi ama israrlarina taviz vermemenizi ve neyle mutlu oluyorsaniz onu giymenizi tavsiye ederim..
hımm onun amacı spor giyinmen değil bence. dikkat çekmemen.Haklısın aslında ama çok kavga ettik ondan sorun olsun istemiyorum dikkat çekme diyo spor devam etcem sanırım artık
Haklısın aslında ama çok kavga ettik ondan sorun olsun istemiyorum dikkat çekme diyo spor devam etcem sanırım artık
Yaa birak topuklu git canim yaa.Topukludan guzeli varmi? bende 1.80im ne zaman giysem cok dikkat cekiyo deve gibi oluyorum bitek ozel kokteyl dugun nisan filanda giyiyorum.Yada alcak topuklu giyiyorum mecburen gunduz.Spor ayakkabimda dolu renk renk ama topuklular cok baskaaaa
hımm onun amacı spor giyinmen değil bence. dikkat çekmemen.
seni kendi bakış açısına ve zevkine göre değiştirmek istiyor.
oysa sen böyle sensin.
onun istediği gibi olsan sen sen olmazsınki.
üstünde eğreti durur o tarz.ı
insanların tarzı,hayata bakış açısına,vücut yapısına,çevresine ve bulunduğu ortama ayrıca zevkine göre oluşur. kallkıp sana uymayan bir kıyafet sende hoş olmayabilir.
Sen tarzini degistirmek zorunda degilsin. Devamli klasik giyinen insan spor olmayi beceremez. Kiyafetlermzle kendi ic dunyamizi yansitiriz sevgilimizin kocamizin degil. Evet arada spor giyinebilirsin ama gardrobunu degistirme. Spor giyinen kiz da pekala bulabilirdi sevgilin. Benimki de topuklu giyyim diye bi yerini yirtiyo. Butun kisi camper ayakkabilarim ve lastik cizmemle gecirdim. Benim ki de zorla topuklu cizme aldirtti ama olmadi yani. Anca bi kere giyebildim ona uygun kiyafetle benim gardrobumun cizgisi belli.
Allah Allah niye giyimini onun için değiştireceksin ki?
Negüzel şık giyiniyomuşsun işte !
Herzaman kötü olan değil güzel olana uyulmalı o sana uygun giysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?