DErt değil ama fikrinize ihtiyacım var

Gagagall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
2.918
3.451
63
Kızlar dert değil ama ne yapacağına karar veremedim. Fikir almak amaçlı yazıyorum. Benim bir teyzem her derdime koşan annem gibidir. Ev taşıyacaktı bugün bana geçen hafta söyledi bugün taşınacağını ama yine de net birşey yok. Bende dün aradım naptın diye ev toparlıyorum vs dedi bugün taşınacağını söylemedi bende demekki yetişmedi işler dedim. Neyse bugün tesadüfen napıyorsun diye aradım yine daha yeni eve geldik yeşleştirecez dedi. Neden habet vermedin dedim ee ben söyledim sana geçend dedi çocukların hastaydı vs bişeyler söyledi.kim var dedim benim ailed n görüşmediğim konuşmadığım bir bayan var onu çağırmış . Tamm teyze akşam gelirim ben eşim işte şuan dedim ama teyzem bence beni istemedi ve onu çağırdı gitmicem diye düşünüyorum şuanda. Ama içim de huzursuz.Kardeşimi arar hergün ona bile söylememiş taşınacağını o da konuşmuyor çünkü.gidimi gitmeyimi

Bugün taşınacağını söyledi diyorsunuz nasıl net olmuyor anlayamadım?Nakliyecilerle anlaşıldıysa öyle yetişmedi diye bi şey olmaz ki.Bence o istemedi değil siz gitmek istememişsiniz yardım için.Bahane aramayın istiyorsanız gidin istemiyosanız gitmeyin

Benim gitmek istememem söz konusu değil , ben 1-2 haftadır kendimi ona hazırlıyorum. Ama klima işiydi vs halledemediler sorun çıkmıştı, işleri saydı saydı hallolursa cumartesi de taşınırım dedi net değildi

Eşiniz işte olduğu için mi gidemiyorsunuz? Anlaşılmıyor...
Sokağa tek başına çıkma korkunuz mu var? Niye topu eşinize attınız?

Eşiniz işte olduğu için mi gidemiyorsunuz? Anlaşılmıyor...
Sokağa tek başına çıkma korkunuz mu var? Niye topu eşinize attınız?
2 çocuğum var 3-5 yaşında onlarla iş yapamam o yüzden eşime bırakıp çıkacam.

Gidin bence.
Kadının istememe gibi bir durumu olduğunu göremedim ben. Kendi kendinize kuruntu yapmayın lütfen..

Gidin günahtır taşınma zor yardımcı olursunuz madem anneniz gibi

2 çocuğum var 3-5 yaşında onlarla iş yapamam o yüzden eşime bırakıp çıkacam.

Çocuklar da hasta diye kadın sizi çağırmamış işte

Öbür kişiyi çağırmış

Şahsen 3-5 yaşında iki çocuklu birini taşınmaya yardıma çağırmam

Sizinkiler bir de hasta imiş konuştuğunuz Zaman

Onun çağırmaması istememezlikten değil kibarlıktan ama sizin beni istemiyor düşünceniz garip

Düğüne değil işe çağırmamış kadın sanki eğlenceye herkesi çağırmış da sizi çağırmamış gibi bir tavrınız var

bende sizden bir sey istemezdim belki cocuklarla gelir ayak bagi olur diye dusunmustur

2 cocugunuz varsa ve teyzeniz norma bir insansa zaten sizi cagirmamali. Cocuklu birinden is beklenmez

Iyi de yardima gitmeniz kadinin da isine gelirdi.Niye sizi istemesin ki?
Istemediyse de canima minnet deyip oturun,yapacak bir sey yok.

çağırmama sebebi küs olduğum kişiyi çağırıp bana hiçbişey söylememesine üzüldüm.
evet gitmemeliydim, ama gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…