• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert Değil Ama KARANFİL BAĞIMLILIĞI

selisya

olduğu kadar , Olmadığı KADER!!!..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
596
67
53
35
Kızlar varmı benim gibi karanfil yiyen. yoksa sadece ben miyim karanfil seven ..sabah kalkar kalmaz canım istiyor tutamıyorum kendimi akşama kadar 50 tane yiyiyorum oda kendimi kısıtlayarak az yiyiyorum yani..:53:.canım çektiği an hemem yemem lazım yoksa aklım hep karanfilde kalıyor kendimi engelleyemiyorum sanki bağımlı gibi...:27:

bide karanfili çiğneyince yutuyorum oda mideme zarar verirmi..bi arkadaşın akrabasıda çok karanfil çiğnermiş midesi çürümüş herkes karanfili çok yediği için demişler ..bende korktum şimdi acaba benimde mideme zarar veririmi diye ...şimdi yine ağzımda yatarken bile uyumadan 2 tane çiğniyorum yastığımın altınada koyuyorum gece canım çekerse diye :1:

• Beğen
Reactions: NFZ
Kızlar varmı benim gibi karanfil yiyen. yoksa sadece ben miyim karanfil seven ..sabah kalkar kalmaz canım istiyor tutamıyorum kendimi akşama kadar 50 tane yiyiyorum oda kendimi kısıtlayarak az yiyiyorum yani..:53:.canım çektiği an hemem yemem lazım yoksa aklım hep karanfilde kalıyor kendimi engelleyemiyorum sanki bağımlı gibi...:27:

bide karanfili çiğneyince yutuyorum oda mideme zarar verirmi..bi arkadaşın akrabasıda çok karanfil çiğnermiş midesi çürümüş herkes karanfili çok yediği için demişler ..bende korktum şimdi acaba benimde mideme zarar veririmi diye ...şimdi yine ağzımda yatarken bile uyumadan 2 tane çiğniyorum yastığımın altınada koyuyorum gece canım çekerse diye :1:

Ayyy acı olmaz mı o selisya yaa.

Ayyy acı olmaz mı o selisya yaa.

olmazmı canım ya ağzım yanıyor dilim uyuşuyor ama engel olamıyorum kendime çok seviyorum o tad ağzımda olsun istiyorum ...alışkanlık yaptı yiyince çok rahatlatıyor beni

olmazmı canım ya ağzım yanıyor dilim uyuşuyor ama engel olamıyorum kendime çok seviyorum o tad ağzımda olsun istiyorum ...alışkanlık yaptı yiyince çok rahatlatıyor beni

Allah ALlah ilk defa böyle bişi duydum :1: Hani bazı amcalar ağzında kürdanla konuşur ya seni de öyle hayal ettim :1:

Benim Esim senelr önce karanfil sayesinde sigarayi birakti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah ALlah ilk defa böyle bişi duydum :1: Hani bazı amcalar ağzında kürdanla konuşur ya seni de öyle hayal ettim :1:

ay bende cebimde taşırım yastığın altında olr çantamda olur her çantamda 15 tane vardır muhakkak ...şimdi bile ağzımda yanıyor ama bitanede daha yicem :52: aslında yemek istemiyorum ama canım çok istiyor

ay bende cebimde taşırım yastığın altında olr çantamda olur her çantamda 15 tane vardır muhakkak ...şimdi bile ağzımda yanıyor ama bitanede daha yicem :52: aslında yemek istemiyorum ama canım çok istiyor

Acaba bi psikologa mı gitsen altında yatan baska bir sebep fln mı var ki :)

Aahhaahhahahaha kusura bakmayin ama cok guldum yaa
cok pozitifiniz yemin ediyorum:52:
gece yatarken canim isterse diye yastigin altina koymaniza koptum:1::1::1:
agiz kokusunada cok iyi geliyomus bildigim kadariyla..onaylimidir??? :)))))):32:

Acaba bi psikologa mı gitsen altında yatan baska bir sebep fln mı var ki :)

psikolg değilde canım bende aşırı kansızlık var 6 ya kadar düşmüştü ...doktora karanfil çok yediğimi söyleyince toprak yeme hissin varmı demişti ....bi ara bırakmıştım yemeyi kanım yükselmişti ..şimdi yine düştü ve canım karanfil çekiyor ...

Karanfil kötü değildir yani çantamizda olur bizim hani arada insan kokan birşey yer öyle elinin altında olsun diye tabi seninki gibi degilde ağız hoş koksun diye. .ama 20lik disim çıkarken acısını almışti..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ben de bir ara boyleydim. Agzim, dilim uyusa uyusa yerdim. Cok guzel ama. Zamanla gecti. Simdi dolabimda duruyor ama hic aklima gelmiyordu yemek. Ta ki bu konu acilana kadar. Gidip atayim agzima bir tane.

Son düzenleme:
Aahhaahhahahaha kusura bakmayin ama cok guldum yaa
cok pozitifiniz yemin ediyorum:52:
gece yatarken canim isterse diye yastigin altina koymaniza koptum:1::1::1:
agiz kokusunada cok iyi geliyomus bildigim kadariyla..onaylimidir??? :)))))):32:

ağız kokusuna çok iyi geliyor canım hatta vücuduma bile etkisi var diyebilirim yanımdan geçenler sen yine mi karanfil yedin diyor :27:yastığımın altında durur 2 tane o derecede bağımlıyım yani :1:tv izlerken canım çeker hiç üşenmem alırım 5 tane felan peş peşe yerim 5 dk sonra yeniden yerim :1:

Ben de bir ara boyleydim. Agzim, dilim uyusa uyusa yerdim. Cok guzel ama. Zamanla gecti. Simdi dolabimda duruyor ama hic aklima gelmiyordu yemek. Ta ki bu konu acilana kadar. Gidip atayim agzima bir tane.

nasıl bıraktın canım ...bak şimdi benimde canım çekti 51. karanfil tanemi yiyeyim bari :27:

ağız kokusuna çok iyi geliyor canım hatta vücuduma bile etkisi var diyebilirim yanımdan geçenler sen yine mi karanfil yedin diyor :27:yastığımın altında durur 2 tane o derecede bağımlıyım yani :1:tv izlerken canım çeker hiç üşenmem alırım 5 tane felan peş peşe yerim 5 dk sonra yeniden yerim :1:

Allaah allahh ilk defa duyuyorummm :27::27::27:
Bazen restoranlarda yemekten sonraa gelirdi bende atardim birkac tane ama aci geliyor bana :s
İcin curumez bence ama yinede cok yeme :D:9::9::9::9:

Karanfil kötü değildir yani çantamizda olur bizim hani arada insan kokan birşey yer öyle elinin altında olsun diye tabi seninki gibi degilde ağız hoş koksun diye. .ama 20lik disim çıkarken acısını almışti..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

ben çantama koyuyorum 20 tane felan gezmeye giderken gelene kadar yiyiyorum hepsini ...2 kilo yemişim annem çok kızıyor miden çürüyecek diye:41:

Babam getirirdi eve. Getirmeyi birakinca ben de biraktim ama dadaninca tutamiyorum kendimi. Simdi deli gibi yiyecegim.

annem almıştım umreye gidince mekkeden 2 kilo hepsini yedim ..kadın saklıyordu bulamasın diye ama ben bulup yine yiyiyordum gizli gizli :27:

Allaah allahh ilk defa duyuyorummm :27::27::27:
Bazen restoranlarda yemekten sonraa gelirdi bende atardim birkac tane ama aci geliyor bana :s
İcin curumez bence ama yinede cok yeme :D:9::9::9::9:

tadı çok güzel ama peş peşe yiyince acı oluyor ...arkadaşlada hayret ediyor gittiğim yerde karanfil varmı diye soruyorum :1:çok yememeye çalışıcam artık

Back
X