- 13 Şubat 2014
- 596
- 67
- 53
- 35
Kızlar varmı benim gibi karanfil yiyen. yoksa sadece ben miyim karanfil seven ..sabah kalkar kalmaz canım istiyor tutamıyorum kendimi akşama kadar 50 tane yiyiyorum oda kendimi kısıtlayarak az yiyiyorum yani..
.canım çektiği an hemem yemem lazım yoksa aklım hep karanfilde kalıyor kendimi engelleyemiyorum sanki bağımlı gibi...
bide karanfili çiğneyince yutuyorum oda mideme zarar verirmi..bi arkadaşın akrabasıda çok karanfil çiğnermiş midesi çürümüş herkes karanfili çok yediği için demişler ..bende korktum şimdi acaba benimde mideme zarar veririmi diye ...şimdi yine ağzımda yatarken bile uyumadan 2 tane çiğniyorum yastığımın altınada koyuyorum gece canım çekerse diye

bide karanfili çiğneyince yutuyorum oda mideme zarar verirmi..bi arkadaşın akrabasıda çok karanfil çiğnermiş midesi çürümüş herkes karanfili çok yediği için demişler ..bende korktum şimdi acaba benimde mideme zarar veririmi diye ...şimdi yine ağzımda yatarken bile uyumadan 2 tane çiğniyorum yastığımın altınada koyuyorum gece canım çekerse diye