• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil ama merak ediyorum..

ben çalişyorum gelinim yanımdaaaa zemuszemus
bilmiyorum gelinim ev kızı ben çalışan kayınvalde aklinialirimsmile
her şeyde süper gidiyorrrrryerimseniben

arkadaşlar şimdi benim de başımda:((çalışıyorum tüm gün ve kayınvalimle kayınpederim kışı geçirmek için bana geldiler:((aynı şehirdeyiz.kaynımın biri alt katlarında oturuyor,evleri sıcak oluyor.neden geldiler anlayamadım ama inanın ki çok çoooooooookkkk zor oluyor!şu an imdat diye bağırmak istiyorum:((ne ayağını uzatabilirsin :(ne hastaysan rahat yatabilirsin:(eve koşa koşa gider yemek derdine düşersin
:((insan tek başına olunca gerekirse bir yumurta kırar öğünü geçirir :(kendi evinin düzenine karışır
:((birsürü misafir gelir:(her akşam bir kaynın ,görümcen gelir hele de kalabalık aileyse bizimki gibi ardına bakmadan kaçmak gelir içinden:))

nelit arkadaşım kendini beraber oturmaya mecbur hissetme laaleninde dediği gibi özel sorunlar neyse çözün öyle evlenin.inan böylesi daha rahat.mobilya çeyiz herşey tamam demişsin onları düşünme sen önemli olan senin mutluluğun.

oyyyy kızlar ben nişanlıyım ve nisanda düğünüm var mobilyalarımız aldık hemen hemen herşey tamam sayılır ve ben kayınvalidemlerle oturcam bazı özel durumlar var o yüzden
ama geçici bi süre tabi biz o sürenin kısa olması için elimizden geleni yapıcaz
off umarım bunları yaşamam ama herkesde aynı şeyi düşünüp söylüyosa vardır bi hikmeti tabi..
kayınvalidemi severim iyi kadın allah için ama zaman neler gösterir neler yaşatır bilemiyorum,off moralim bozuldu:sinifsinif:

ınşallah o geçici süre, bazılarında olduğu gibi sizde de kalıcı süreye dönüşmez..:)

Genelde hep geçici bir süre diye ikna edilir gelinler de :) ama o geçici süre bir türlü geçmez..Haberin olsun:) Bizden söylemesi..:)

Son düzenleme:
gecici bir süre olsa belki cekilebilir ama bu süre uzayabilir.ve erkekler evlendikten sonra nasilsa bu kadin benim diyerek öyle nazinizla eskisi gibi oynamayabilir.gerci bu kisiden kiseye degisir.bazi insanlar birlikte oturmaktan hosnut.ama ben asla tavsiye etmem.bir düsünün en cok tartistigimiz kisiler evimizdeki esimiz cocugumuz vs.cünki her zaman görüsüsüyoruz.ama ayni kisilerle biraz ayri kalinca özlüyoruz kavusunca daha özen gösteriyoruz.neden iyi olmak varken uzaktayken bile cogumuzun gecinemedigi kaynanalarla ayni evde oturup huzurumuzu bozalim.ayrica yeni evli insanlar yanliz kalmak isterler ve haklaridir da.siz beraber oturdugunuzda ev sizin olmus olacak isleride sizin dertleride sizin.hastalik olsa siz bakacaksiniz ama siz hasta olsaniz belki bakan olur.ayrica sizin ailenizde rahatca eve girip cikamayacak.eltiler görümceler cocuklari misafirler derken yipranan ezilen siz olursunuz aman ha nikahi erteleyin birlikte oturmayin sakin

Back
X