Dert degil ama sinir bozucu !

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
sabahları evde kahvaltı yaparken o reklamları görmek artık çok can sıkıcı ! ya tmm temizlik ürününü tanıtıyorsunuz ama x halı temizleme ürünü halıdan çıkan kir tozu gösteriyorlar tamda yemek yerken midem bulanıyor ailecek kötü oluyoruz yani bunlar için şikayette bulunulabilirmi? ilzmeyin diyeceksiniz ama çıkıyor işte sık sık o tarz reklamlar benim gibi düşünenler varmı

kesinlikle haklısın arkadasım ... rtuke şikayet edebilirsin mail at telden ara falan ... bi kaç arkadasına söyle onlarda arasın yogunluk olsun falan :44:

kesinlikle haklısın arkadasım ... rtuke şikayet edebilirsin mail at telden ara falan ... bi kaç arkadasına söyle onlarda arasın yogunluk olsun falan :44:

teşekkür ederim rtüge şikayette bulunacagım ama işte 5-6 kişiyle olacak iş degil maalesef :

İyi de adam ürününü tanıtmak için illa ki bir şeyler yapacak. Bu kadar rahatsız oluyorsanız yemek yerken tv yi açmazsınız olur biter. Böyle bir nedenden dolayı da rtük e şikayette bulunmak da kusura bakmayın ama biraz saçma.

neden saçma olsun ? eger saçma olsaydı rtuk diye bir kurum olmazdı ... rahatsızsam şikayet ederim tabiki ... yoksa kimse şikayetçi olmasın diye kimse tv izlemesin ... rtuk denen bişeyede gerek duyılmasın ... sizin dediğiniz saçma sanırım

Şikayet edeceğiniz şeye bakarsanız evet çok ama çok saçma arkadaşım. Ne yani birilerinin midesi bulanıyor diye insanlar reklam da mı yapamayacak? Neyse burada böyle bir konu yüüznden tartışmaya girecek değilim. Millet nelerle uğraşıyor, bir de bazı insanların uğraştığı şeye bak.

Son düzenleme:
evet cnım çok iğrenç bir reklam kurumuş böcekler ölü deriler böğğğ
milletin iyice midesi bulansın da ürünü alıp onlardan kurtulmak istesinler diye b..u çıkarılmış bir reklam.ben o ürünü kullanıyordum ama artık almıyorum sırf o reklama uyuz olduğum için.buradan da söyleyim onu alacağınıza kirçöz diye bi marka var onu alın hem daha hesaplı,hem daha iyi temizliyor hem tek ürünümüz satsın da isterse millet kussun gibi bir mantaliteye sahip değiller.

size saçma gelebilir sizinde düşüncenizin bana saçma geldiği gibi ... siz her ne kadar kabullenmesenizde bunu kabul gören bir kurum var .... şikayeti olan rahatsız olan beni arasın diye ... devlet resmi kurum açmış ... milletin neyle uğraştığı şuan eminim konu sahibesini ilgilendirmiyordur ... çünkü o bu sorundan şikayetçi ... isteyen istediği şey ile uğraşır ....

kesnlikle katılıormm canımm iğrenç yaa :S:S ölü deriler falan dio bakmıorm bile yemk yerken tv izlenio bizde de kafamı falan çeiviorm

Acılan konuyu beğenmeme hakkını kendinde görüp, beğenmemesine rağmen o konuya girip yorum yapanlar var..
amaç ne acaba
Nyse..
rtükün bunu önemsiyeceğini hic sanmıyorum canım

evet ya sadece o reklam değil onun gibi sürüyle var ben de bu konuda çok hassasım ve tetikteyim reklam çıkmadan tanıtımlarda hemen kanal değiştiriyorum aslında sadece reklamda değil film falan izlerkende bazı iğrençlikler oluyor bu yüzden yemeğe başlamadan önce kumandayı yanıma koyuyorum.maalesef rtük bu konuda hiç bir şey yapamaz diye düşünüyorum.çünkü her programda bu tür şeylerin olması kaçınılmaz.

bende su sigara reklamından rahatsız oluyorum..sigara kullanmayan biri olarak benim bile içim kalkıyo allah ım düsürmesin diyorum..hani su gırtlak kanseri olan mehmet nuhoglu bey..aslında cok yararlı bir reklam ama o ses benim midemi bulandırıyor korkuyorum da acıkcası..ama yapıcak bisey yok o reklam cıkınca degıstırıyorum oluyor bitiyor..

ne sinir bozucu insanlar var...
kafanı cevir tv acmaymış
sende hoşnut degilsen konuya cevap yazma kardeşim

ayrıca bende nefret ediyorum o reklamdan
ne igrenc bişeydir ya reklamında bi usturuplusu olur

ayyyyyyyyy sorma cnm o reklam benimde miğdemi bulandırıyo hem de çok ıyyyyy ögggg :) evde temizlik yapıyorum ölü deriler diyo ya SANKİ EV PİS gibi geliyo bana bu ne kötü reklam...

başlıktada belirttigimn gibi DERT degil bilyorum ama Allaha şükür çok önemli bir derdim yok benim içinde önemli bir şey bu ve fikir almak istedim Allah razı olsun arkadaşlarda ilgilendler boşuna olay çıkmasına gerek yok konuyla ilgilenmessiniz olur biter

bu konuyu açarkende böyle şeyler olacagını biliyordum ama işte açtım ama düşündügüm gibi olmadı bir çok kiş bana katıldı ve çok mutlu oldum gerçekten :) hepinize teşekkür ederim ya şeyi soracagım rahatsız olan arkadaşlar için rtügün mail adresini falan hazırlasam birde o reklara karşıt bir metin hazırlayıp isteyenlere özel mesaj atsam onlarda mail atsalar falan belki daha etkili oluruz . ama bunu yapmam forum kurallarına aykırımı ?

bilmemki canım yani buradan sorun olabilir herkez kendi kafasına göre bir şekilde yazıp yollasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…