Dert degil ama sinir bozucu !

benim aklıma hiç gelmemişti ama düşüncenize saygım var
ama bunu engellerlermi bilmem

bencede çok saçma ürün satsın diye o pislikleri gösterip insanların miğdelerini bulandırmaları ne yani hijyenik ped reklamlarında da kanlı pedlermi gösterilmeli ozaman çocuk bezi reklamındada bebekler kakalarını yapsın sonra bakalım hangisinin kakası bezden taşacak sızdıracak yani o reklamları yapanlar dikkat ediyorsa temizlik ürünü reklamındada pekala dikkat edilebilir o bölüm kesilebilir gerçi ben reklam çıkınca izlemiyorum kanal değiştiriyorum çünkü bütün reklamları saçma sapan buluyorum bütün bisküvi çikolata vb reklamlarında da kadınlar yerken aklı başından gidiyor ıımmmm falan gibi sesler çıkarıyorlarya tam bir saçmalık yaa

yanii yaniii

evet bisküvi reklamlarıda o şekilde ama o en azından etik degil bu mide bulandırrıcı örneginize kesinlikle katılıyorum yani bir sürü temizlik ürünü reklamı var ama hiç biri onu göstermiyorlar ayrıca izleme diyen arkadşalara söylüyorum sabahları sabah haberleri için kahvaltıda izliyoruz ne yapalım yani dünyadan bir habermi olalım ve çıkyor işte bir anda hırsıızın hiçmi suçu yok yani?

aynı temizlik ürününden bizde aileck nefret ediyoruz.ölü deri, kıl vs gösteriyor.acayip abartı var.hiçbir halıdan(düzenli temizlene halıdan)okadar pislik çıkmaz.o üründe çıkarmıyor zaten.ped reklamlarıda sinirimi bozmaya başladı.sıvıyı pede döküyor sonra beyaz pantolonla sıkıştırıyr falan.ne kadar gerksiz.bencede reklamlarda daha iyi incelenmeli.birde bir cips reklamında da bir
erkek eline cips alıyor bayanda erkeğin parmaklarını yalıyor.çok iğrenç.
ürünler reklamsız satılmaz ama adam gibi reklam yapsınlar.

kesinlikle .. ben konuyu açarken halı temizleme ürünün bahsettim ama tabiki onun dışında daha niceleri var seviyesiz reklamlar dizboyu hani dizi olsa film olsa izlemessin ama reklamlar çok sık tekrarlanıyor maalesef

Rtük kuralları dahilinde aslında düşündüğünüz konu hakkında haklı görünüyorsunuz..

Yani verilen reklamlarda 3 boyutlu, çizgifilmvari şeklinde yayınlama gereklilikleri var.. Göze kötü gelen reklamların yanında, göze çok hitap eden reklamlarda yasak.

Mesela ; sucuk, salam reklamlarıda bir ara yasaklandı , yoğun şikayet üzerine, sahte maketler kullanıldı..
Sonra satışlar düştü diye bu firmalar, mahkeme kararıyla bu rtük yasağını bozdu 1-5 sene sonra..

bazı reklamlar gerçekten abartılı. ben de öyle görüntüden rahatsız olurum ama burada konu açacak kadar da takılmıyorum!
bu kadar hassassanız televizyonu hiç açmayın.
zaten son günlerde "derdim var"da açılan konular daha çok "canım sıkılıyor" bölümüne uygun!

Belki sadece bir konu için açtığından dolayı sizi rahatsız etti..
Fakat hak aramak, toplumca rahatsız olunabilecek konularda ne yapılmalı, hakkımızı nasıl aramalı diye tartışıp bilinçlenmeliyiz..

Çok fazla susan, ya da oturduğumuz yerden '' aa böylede yayın olmaz ki'' deyip kanalı değiştirmekle yitiniyoruz.

Bu yüzden gerek mail gerek telefon , gerekse daha yuksek mercilere baş vurarak hakkını araması gerekiyor.

Gerekirse toplumu arkasına alarak..

bakın arkadaşım benim burada açtıgım bir konu size battımı anlamyorm ? istemesseniz iligilenmessiniz bu kadar basit . sizi bilmem ama ben rahastsız oldugum bir şeye ses çıkarmayıp kabullenecek bir degilim ve bunun içinde elimden ne geliyorsa yapacagım

mesela domestos reklamlarında klozetin içindeki mikropları çizgi film karateri gibi gösteriyorlar o şekilde daha iyi oluyor mide bulandırmıyor yani yeni silinmiş halıdan o kadar pislik çıkıyorsa yeni yıkanmış klozetten neler çıkmazki

yani evet sonuçta klozetteki tabiki mikrop var ama onu sevimli hale getirmişler ve o bir simge mide buladnırıcı degil ama bu reklamlarda illa onu göstermelerine gerek yok yani

benim reklamalrdaki tek sikintim hani o salamlar sucuklar insanin agzinin suyunu akitan reklamlar varya iste onlara gicik oluyorum alan var alamayan var hatta onlarin tadini hic bilmeyen cocuklar var onlar geliyor aklima uzuluyorum hani orucluyken iciniz gider ya olmayanlar ne yapiyorlardirki

evet haklısınız yani ben diyetteyim canım çekiyor ama allaha şükür istedigimde yerim ama yiyemeyenlerde var yani zaten bir ara o reklamlar kaldırılmıştı ama gene yayınlanıyorlar :;7((

ben de reklamlardan rahatsız olduğumu söyledim destek de sonuna kadar olurum ama bunun derdim var bölümünde açılması bana garip geldi.
son günlerde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum derdim var bölümü o kadar saçma sapan konularla dolu ki..
belki size böyle bir tepki vermemem gerekirdi.

konunun içeriğiyle ilgili yazmıcam.sadece bazı arkadaşlar konunun buraya açılmasını saçma bulmuş ama 'bir derdim var' başlığı altındaki yazıyı okuyunca konu sahibinin buraya yazması hiçte yadırganacak bi durum değil.işte o yazı
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

şimdiye kadar derdim var bölümünde evet daha büyük sorunlar paylaşıldı ama bu demek degildirki benim sorunum burada olamaz . arkadaşta belirtmiş zaten forumun kurallarına aykırı bir şey yoksa . sizde destekliyorsanız problem yok demekttir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…