Arkadaşlar merhaba,
Dert değil benim ki ama tavsiyelerinize ihtiyacım var...
1 haftalık bir izinim var ve tek başıma tatil yapmayı planlıyorum. Fethiye'de 7 günlük aktivite tatili olacak. hergün bir aktivitesi olacak. yamaç paraşütü, dalış,safari,atv gezisi,katamaran gezisi ve 12 adalar tekne turu. yani her günü dolu dolu geçireceğim. tatile karar verdim ama tek başına tatile bundan önce hiç gitmedim ve asıl olacağını hiç bilmiyorum.
Bu tatile tek olarak kendimi hazırladım ancak genelde tek başına tatil yapmaya alışık olmadığımız bir çevrede yaşayınca insan şüpheye düşüyor.
tek başına tatile çıkmakla ilgili sizlerin düşünceleri neler ?
nasıl zorluklarla karşılaşabilirim. hiç fikriniz var mı?
bana önerileriniz ne olur? yardımcı olur musunuz?
hepinize teşekkürler
Dert değil benim ki ama tavsiyelerinize ihtiyacım var...
1 haftalık bir izinim var ve tek başıma tatil yapmayı planlıyorum. Fethiye'de 7 günlük aktivite tatili olacak. hergün bir aktivitesi olacak. yamaç paraşütü, dalış,safari,atv gezisi,katamaran gezisi ve 12 adalar tekne turu. yani her günü dolu dolu geçireceğim. tatile karar verdim ama tek başına tatile bundan önce hiç gitmedim ve asıl olacağını hiç bilmiyorum.
Bu tatile tek olarak kendimi hazırladım ancak genelde tek başına tatil yapmaya alışık olmadığımız bir çevrede yaşayınca insan şüpheye düşüyor.
tek başına tatile çıkmakla ilgili sizlerin düşünceleri neler ?
nasıl zorluklarla karşılaşabilirim. hiç fikriniz var mı?
bana önerileriniz ne olur? yardımcı olur musunuz?
hepinize teşekkürler