dert değil ama tavsiyelerinize ihtiyacım var...

oz_duman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
181
3
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Dert değil benim ki ama tavsiyelerinize ihtiyacım var...

1 haftalık bir izinim var ve tek başıma tatil yapmayı planlıyorum. Fethiye'de 7 günlük aktivite tatili olacak. hergün bir aktivitesi olacak. yamaç paraşütü, dalış,safari,atv gezisi,katamaran gezisi ve 12 adalar tekne turu. yani her günü dolu dolu geçireceğim. tatile karar verdim ama tek başına tatile bundan önce hiç gitmedim ve asıl olacağını hiç bilmiyorum.
Bu tatile tek olarak kendimi hazırladım ancak genelde tek başına tatil yapmaya alışık olmadığımız bir çevrede yaşayınca insan şüpheye düşüyor.
tek başına tatile çıkmakla ilgili sizlerin düşünceleri neler ?
nasıl zorluklarla karşılaşabilirim. hiç fikriniz var mı?
bana önerileriniz ne olur? yardımcı olur musunuz?

hepinize teşekkürler :kkk:

bence güzel olacak..
illada herzaman birileriyle tatil yapılacak diye birşey yok
tatildeki amaç kafayı dağıtmak sorunlardan uzaklaşmak kendini dinlemek
e bundan güzel fırsat olamaz
bizde eşimle geçen senefethiye sultan motelde 7 günlük aktivite tatili yaptık
inanılmaz güzeldi
bence yerinde bir karar
keyfini çıkarın
tatil yerlerinde herkes kendi halinde
kimbilir belki yeni yeni arkadaşlıklar kurarak dönersiniz
şimdiden iyi tatiller keyfini çıkarın :)

Arkadaşlar merhaba,

Dert değil benim ki ama tavsiyelerinize ihtiyacım var...

1 haftalık bir izinim var ve tek başıma tatil yapmayı planlıyorum. Fethiye'de 7 günlük aktivite tatili olacak. hergün bir aktivitesi olacak. yamaç paraşütü, dalış,safari,atv gezisi,katamaran gezisi ve 12 adalar tekne turu. yani her günü dolu dolu geçireceğim. tatile karar verdim ama tek başına tatile bundan önce hiç gitmedim ve asıl olacağını hiç bilmiyorum.
Bu tatile tek olarak kendimi hazırladım ancak genelde tek başına tatil yapmaya alışık olmadığımız bir çevrede yaşayınca insan şüpheye düşüyor.
tek başına tatile çıkmakla ilgili sizlerin düşünceleri neler ?
nasıl zorluklarla karşılaşabilirim. hiç fikriniz var mı?
bana önerileriniz ne olur? yardımcı olur musunuz?

hepinize teşekkürler :kkk:

bence keyfini çıkar.. kimseyi dinlemek ayak uydurmak zorunda değilsin. kafana göre hareket edebileceğin bir tatil olucaktır. orada arkadaşlarda edinebilirsin :34:

tek başınıza kalmaktan keyif alıyor,sıkılmıyorsanız zorluklarla karşılaşmazsınız..ben tek başıma tatil yapamam,çok sıkılırım o yüzden zorlukları konusunda bir fikre sahip değilim....

bence güzel olacak..
illada herzaman birileriyle tatil yapılacak diye birşey yok
tatildeki amaç kafayı dağıtmak sorunlardan uzaklaşmak kendini dinlemek
e bundan güzel fırsat olamaz
bizde eşimle geçen senefethiye sultan motelde 7 günlük aktivite tatili yaptık
inanılmaz güzeldi
bence yerinde bir karar
keyfini çıkarın
tatil yerlerinde herkes kendi halinde
kimbilir belki yeni yeni arkadaşlıklar kurarak dönersiniz
şimdiden iyi tatiller keyfini çıkarın :)

teşekkür ederim...
bende güzel geçeceğini düşünüyorum. ama ne biliyim biraz tedirginlik var.

ama kararlıyım bir terslik olmazsa gidip tek başıma kafa dinleyeceğim ve belki de 5 yılda anca yapabileceğim aktivitileri yapıp daha mutlu olarak döneceğim.

Tek başıma alışverişee çıkmayaa bayılırımm
Amaaa tatil için birşey diyemeyeceğim
Tek takılmayı seviyorsanız sıkıntı olmaz gibii
Sonuçda sürekli aktivite içerisindesiniz.

bence keyfini çıkar.. kimseyi dinlemek ayak uydurmak zorunda değilsin. kafana göre hareket edebileceğin bir tatil olucaktır. orada arkadaşlarda edinebilirsin :34:

Bence de en güzeli kimseyi dinlemeden güzel vakit geçirmek. biriyle gidince hep elin ayağın bağlı oluyor bir şekilde. şunu mu yapsak bunu mu yapsak oraya gidelim gitmeyelim diyalogları hep oluyor. aynı şeylerden zevk alan yeni insanlarla tanışmak eminim çok güzel olacak.
teşekkürler

tek başınıza kalmaktan keyif alıyor,sıkılmıyorsanız zorluklarla karşılaşmazsınız..ben tek başıma tatil yapamam,çok sıkılırım o yüzden zorlukları konusunda bir fikre sahip değilim....

Yalnızlığı seviyorum ben ya. o yüzden problem olmayacaktır. zaten dolu dolu olacağı için ne biliyim sıkıntı yaşamam gibi geliyor.
teşekkürler

canım bence harika olacak bayıldım tatil planına:16:
yeni yeni insanlarla tanışırsın gezersin alışveriş yaparsın ohh:)
bende bayılırım kendi başıma alışverişe gezmeye:):)

canım bence harika olacak bayıldım tatil planına:16:
yeni yeni insanlarla tanışırsın gezersin alışveriş yaparsın ohh:)
bende bayılırım kendi başıma alışverişe gezmeye:):)

inş. canım dediğin gibi harika geçer... Gerçi öyle olmaması içinde sebep yok ama... ne biliyim bir kaç olumsuz yaklaşım olunca acaba mı dedim :)

Back
X