Anne acısı dedik erteledik düğünü demek sizce de çok gaddarca bir cümle değil mi?Merhaba kızlar... Bilenleriniz bilir, 31 Ağustostaki düğünüm canım kayınvalidem vefat etti diye 19 ekime erteledik. Herşeyimiz hazırdı,ev,düğün salonu, gelinlik, davetiyeler basılmış ama dağıtılmamıştı...
Her neyse anne acısı dedik ve kabul ettik ertelenmesini. Hem her şerde hayır vardır derler ya görümcelerimle aram o kadar güzelleşti ki anneleri vefat ettikten sonra. Neyse buraya kadar herşey tamam.
Eşimin abisi bekar ,atanamadığı için evlenme sırasını bizimkine vermiş. Ve işte benim zoruma giden kısım başlıyor,benim aileme herşey hazırken "eşim ölüd düğünü erteleyeceğiz" diyen sevgili kayınpederim, büyük abiye bizim ertelenen düğün tarihinde nişan yapıyorSorun nişan yapılması değil yemin ederim ki onlar adına seviniyorum hatta bir an önce kavuşsunlar diyordum ama bizim düğünü cenazemiz var diye erteleyip şimdi diğer oğlana nişan yapmalarını kaldıramıyorum
Üstelik benim eşime ne nişanda ne ne düğün için 1 lira bile vermeyen baba ,bırak vermeyi "oğlum sen bu düğünü nasıl yapıyorsun " bile demeyen baba diğer oğlan için açtı musluğu... Açsın elbet ama en azından nezaketen de olsa benim aileme durumu söylemesini,eşime en azından "oğlum abin atanamadı ondan ona yardım edecem sende başının çaresine bak" demesini beklerdim
Gereksiz yere mi kafama takıyorum,ya da büyütüyor muyum ?
Anne babalarin buyuk cocugu once evlendirme telasi olyyor. Sizde sira degistigi icin strese girmis demek ki firsat cikinca da durumu dengeliyir kendince. Bosverin. Esiniz bu haksizligi unutmasin yeter.Merhaba kızlar... Bilenleriniz bilir, 31 Ağustostaki düğünüm canım kayınvalidem vefat etti diye 19 ekime erteledik. Herşeyimiz hazırdı,ev,düğün salonu, gelinlik, davetiyeler basılmış ama dağıtılmamıştı...
Her neyse anne acısı dedik ve kabul ettik ertelenmesini. Hem her şerde hayır vardır derler ya görümcelerimle aram o kadar güzelleşti ki anneleri vefat ettikten sonra. Neyse buraya kadar herşey tamam.
Eşimin abisi bekar ,atanamadığı için evlenme sırasını bizimkine vermiş. Ve işte benim zoruma giden kısım başlıyor,benim aileme herşey hazırken "eşim ölüd düğünü erteleyeceğiz" diyen sevgili kayınpederim, büyük abiye bizim ertelenen düğün tarihinde nişan yapıyorSorun nişan yapılması değil yemin ederim ki onlar adına seviniyorum hatta bir an önce kavuşsunlar diyordum ama bizim düğünü cenazemiz var diye erteleyip şimdi diğer oğlana nişan yapmalarını kaldıramıyorum
Üstelik benim eşime ne nişanda ne ne düğün için 1 lira bile vermeyen baba ,bırak vermeyi "oğlum sen bu düğünü nasıl yapıyorsun " bile demeyen baba diğer oğlan için açtı musluğu... Açsın elbet ama en azından nezaketen de olsa benim aileme durumu söylemesini,eşime en azından "oğlum abin atanamadı ondan ona yardım edecem sende başının çaresine bak" demesini beklerdim
Bana da çok ruhsuz geldi yazılnlar ..Anne öldü görümcelerle aram düzeldi filan sanki kv. Ölmesi çok normal bir olay olmuş gibiAnne acısı dedik erteledik düğünü demek sizce de çok gaddarca bir cümle değil mi?
Nişan bile yapılmamalı ama düğün hele hiç olmaması gereken bir şey böyle bir zamanda.
Allah korusun ya sizin anneniz olsaydı?
Ben inanamıyorum ya.
kibar olmaya çalışsanız da bence böyle biri değilsiniz. anne acısı dedik ne demek sen kendini koyar mısın onların yerine bi. ve düğünle nişan arasındaki farkı bilmek istersen sor birilerine.Merhaba kızlar... Bilenleriniz bilir, 31 Ağustostaki düğünüm canım kayınvalidem vefat etti diye 19 ekime erteledik. Herşeyimiz hazırdı,ev,düğün salonu, gelinlik, davetiyeler basılmış ama dağıtılmamıştı...
haklısın canım mutlaka söylemelisin nişanlına yada kayınpederine çok alındım, ben düğün istemiyordum ama bu nişan neden yapıldı çalgılı eğlenceli, , ayıp ama bu. diğer para mevzusunda sende hak veriyosun zatenSanırım çoğunuz beni yanlış anladınız... Kayınvalidemi öz annemden asla ayırmadım ben. Düğün tarihi sırasında kayınvalidem vefat edeli 4 ay olacaktı. Ayrıca düğünüm ertelendi diye değil üzüntüm, yada abi için harcanmsında değil,ben 50 milyar borcun altındayken eşime abine yardım et bizim işimiz var dedim. Zoruma giden madem yaslıyız erteledik düğünü evet hakkıda buydu zaten,ama neden aynı tarihte sazlı sözlü oyunlu nişan yapılıyor. Bizim düğünümüz ilahili kuranlı olacaktı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?