Dert değil aslında üzüntü

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
30
2015 senesinde evlendim hiç korunmadik bebek istedik daha nasip olmadı hayırlı bir evlat. Benden 1 yıl sonra eşimin abisi evlendi. 4 ay sonra hamile kaldı. Görümcem var ben nisanliyken doğdu 3 yaşında şuan. Kayınvalidemler beşiğini pusetini hepsini bana verdi kullanmadı hiç. Eltim doğum yapacak 2 ay sonra benden beşiği istediler bende zaten söyleyecektim siz kullanın diye. bugün götürdüler. Ama niyeyse içimi hüzün kapladı bebeğim olsaydı kullanirdik ne bileyim. Kesinlikle kıskançlık yok Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Beşik gidince boş kaldı yeri üzüldüm işte. İnşallah Rabbim banada benim gibi isteyenlerede hayırlı evlatlar verir. Bunları niye buraya yazdım bilmiyorum içimi dökmek istedim galiba. Dert değil elbet ama ne bileyim işte psikolojim bozuk şu aralar.

İnşallah yakın zamanda bebeğiniz olur
Üzülmeyin dua edin
Beşiğin gitmesi bence daha iyi olmuş
İkizlerim küvözde kaldılar 1 ay boyunca
Evde boş beşiklerine baktıkça daha çok üzüldüm

İnşallah yakın zamanda bebeğiniz olur
Üzülmeyin dua edin
Beşiğin gitmesi bence daha iyi olmuş
İkizlerim küvözde kaldılar 1 ay boyunca
Evde boş beşiklerine baktıkça daha çok üzüldüm
Allah hayırlı uzun ömürler versin yavrularına. Her gördüğümde bebeğim gelince içinde yatacak diye hayaller kurarken gitti işte. Alınır yenisi ama bebeğin yokluğu yine üzdü beni. Hayırlısı böyledir diyorum hep.

2015te ne zaman evlendiniz?

bi de doktorlar ne diyo, problem neymiş?

Allah hayırlı uzun ömürler versin yavrularına. Her gördüğümde bebeğim gelince içinde yatacak diye hayaller kurarken gitti işte. Alınır yenisi ama bebeğin yokluğu yine üzdü beni. Hayırlısı böyledir diyorum hep.
Daha güzelleri olur senin
Hele bı Allah nasıp etsin de

iki yıl olmamış daha. umudunu kaybetme. bi de 21 yaşında mısın gerçekten, çocuk için çok küçüksün.
:) Evet 22 yaşındayım. Hep hayalimdi erken yaşta anne olmak. Evlip evlenmeyecegimide bilmiyordum tabi. Nasip oldu evlendik bebis inatçı çıktı biraz. Benden sonra benle beraber evlenenler hep hamile yada doğum yaptı.

Kendimi gördüm bi an sende bende 24 yaşındayım pko var bende bebeğim olsun istiyorum kuzenim askerdeyken evlenmistim çocuk askerden geldi evlendi bebeği oldu ama benim hala yok çokta kıskanıyorum da acikcası inşallah olur seninde benimde canım zor bi durum allah bizide görür insallah : (

:) Evet 22 yaşındayım. Hep hayalimdi erken yaşta anne olmak. Evlip evlenmeyecegimide bilmiyordum tabi. Nasip oldu evlendik bebis inatçı çıktı biraz. Benden sonra benle beraber evlenenler hep hamile yada doğum yaptı.

çok matah bişey değil ki erken olmak, yani kimine kısmet kimine değil.

Kendimi gördüm bi an sende bende 24 yaşındayım pko var bende bebeğim olsun istiyorum kuzenim askerdeyken evlenmistim çocuk askerden geldi evlendi bebeği oldu ama benim hala yok çokta kıskanıyorum da acikcası inşallah olur seninde benimde canım zor bi durum allah bizide görür insallah : (
Amin inşallah cnm. Ne kadardır evlisin. Bizim bebisler nazlı birazcık. Vaktinden önce yaprak kıpırdamazmis. Hayırlı zamanlarda ansızın çıksın gelsin yavrular inşallah

3 buçuk yıllık evliyim canım yaz tatili yapıp tekrar tüp denicem Allah nasip ederse

Hayırlısı olsun inşallah cnm. Rahim filmi çektirdin mi. Aşılama falan yaptırdın mı?
Yeni rahim filmi cektirdim sıkıntı yok şükür 1 kerede aşılama oldm ilk tüp bebek denememde tuttu eve geldik pasta kestik esim cicekler aldi ne kadar mutluyduk ama kan değerlerim düşmeye başladı kimyasal gebelik olmuş çok zor gunlerdi

Back
X