- 21 Nisan 2011
- 1.495
- 1.178
- 333
- Konu Sahibi turkkadini
-
çok teşekkür ederim :)Günlük çatal-kaşık setim Narin'in. 2,5 senedir kullanıyorum gayet memnunum, herhangi bir kararma veya matlaşma olmadı. Sürekli de bulaşık makinesinde yıkarım.
internetten araştırdım ama kimse yorum yapmamış bi bilgi bulursak birbirimizle paylaşalım ayşegül hanımmerhaba,
bende bu setten almayı düşünüyorum. görünüş olarak çok hoş ama gerçekten kaliteliler mi bende merak ediyorum açıkçası :)
internetten araştırdım ama kimse yorum yapmamış bi bilgi bulursak birbirimizle paylaşalım ayşegül hanım
Ben kullanıyorum. günlük takımım da diğeri de narinin. gayet memnunumGünaydın kızlar
Aslında konunun burası ile ilgisi yok ama diğer tarafta yorum yapan olmadı konu taşınanana kadar yorumlar gelir belki. Narin metalden kaşık seti almayı düşünüyorum. Kalitesi hakkında sizlere de sorayım dedim. Aranızda kullanan var mı ? Ben aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler
Ekli Dosyalar:
Ben kullanıyorum. günlük takımım da diğeri de narinin. gayet memnunum
Yorum için teşekkürlerBen kullanıyorum. günlük takımım da diğeri de narinin. gayet memnunum
ben üç senelik evliyim üç senedir kullanıyorum. ama iki ablam da kullanıyor uzun yıllardır şikayet etmediler hiçkaç senedir kullanıyorsunuz acaba
ben üç senelik evliyim üç senedir kullanıyorum. ama iki ablam da kullanıyor uzun yıllardır şikayet etmediler hiç
ben üç senelik evliyim üç senedir kullanıyorum. ama iki ablam da kullanıyor uzun yıllardır şikayet etmediler hiç
açıkcası fiyat farkı coktu o zaman diğer markalarda. kıyamadım :) narinden aldım. ömürlük olmasın cok da önemli degilsizi referans alarak almayı düşünüyorum
açıkcası fiyat farkı coktu o zaman diğer markalarda. kıyamadım :) narinden aldım. ömürlük olmasın cok da önemli degil
On yildir birsey olmadi hep bulasik makinasinda kendileri :)
On yildir birsey olmadi hep bulasik makinasinda kendileri :)
Teşekkürler :) Kesin alıyorum ben hatta keşke misafir için olanları da bu marka alsaydım demeye başladım :)
Gule gule guzel gunlerde kullanin Insallah10 yıl süper bir zaman :) en bilindik markalar bile bikaç yıkamaya paslanırken böyle çok duyulmamış bir markanın senelerce kullanılması çok güzel bişey. pek duyulmamış ama eski bir marka gerçi.
Günaydın kızlar
Aslında konunun burası ile ilgisi yok ama diğer tarafta yorum yapan olmadı konu taşınanana kadar yorumlar gelir belki. Narin metalden kaşık seti almayı düşünüyorum. Kalitesi hakkında sizlere de sorayım dedim. Aranızda kullanan var mı ? Ben aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler
Ekli Dosyalar:
Gule gule guzel gunlerde kullanin Insallah
Cok eski bir marka sanirim daha cok otellere restaurantlara calisiyorlar ama gercekten kaliteli yalniz kahvalti bicaklarinda hafif cillenme oldu bir bicakta bir benek gibi kurulayinca gecer gibi oluyor ama bicaklarda gorulen bir durum bu o kadar senede onuda gelistirmislerdir zaten garantiside cok uzun diye biliyorum.
Afiyet olsun simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?