DERT DEĞİL ASLINDA YARDIM İSTİYORUM :)

çok güzellermiş şöyle bi baktım da:)

ABLANIZ MEMNUN MU TAKIMINDAN

Şuan ceyiz işleriyle uğraşıyorum adını dahi duymamıştım. Reklam sen nelere kadirsin dedim şuan.
hiç mi duymadın ? cok da kalitelidir ürünleri. bir daha set alacak olsam kesinlikle ya inter çelikten veya narinden alırım.
gerekten cok şaşırdım...
ablamın çeyizine almışlardı İNTER ÇELİK sonra memnun kalınca bende çeyizime almıştım.
annemin NARİNİ tamam tesadüf ve uygun fiyatlı olduğu için alındı ve cok güzel cıktı
çelik tencerem de ALPİN markasından ve gerçekten coook coookk güzel. pırılllarr halaaa.. gerçi ben tencereleri tavayı hep cok iyi kullanırım. sapları hala ilk sapları, dışı pırıl pırıl sararma yok.
5 yıldan beri küçük tefal tavam var. ayıptır söylemesi dış yüzüyi hala ilk gunki renginde desem yalan olmaz yani

herkes hep bilindik markalara yoğunlaşmış durumda. bende tesadüfen instagramda görmüştüm bu markayı ve gerçekten ürünleri çok kaliteli duruyor. burrdaki yorumlarda zaten belli ediyor :)

Vallahi duymadım. Gerçi gidip araştırmak gibi meraklarımda yok sanırım ondanda olabilir. Ne narini ne inter çeliği duydum.

Şu çeyiz işlerinde havlu banyo takımı falan onlar nereden alınır
Yoksa gidip özdilekten alıp çıkacağım.

EMİNÖNÜNDE KÜRKÇÜ HAN VAR ORADA ÇOK ÜRÜN VAR DİYE DUYDUM HAVLU VB..

Çelik tenceleri nasıl?

Kürkçü hana bir kaç kere gittim ben neden göremiyorum bunları

kürkçü handa çok var diye duydum isterseniz internetten sizde bir bakın. ama eminönünün heryeri zaten çeyizlik mağaza çok rahat bulursunuzkürkçü handa taçın outleti var diye biliyorum birde sarevin

bu marka tasarım konusunda kendini çok geliştirdi.. Ürünleri sağlammı bilmem ama göze hitap ediyor cidden benimde bir kaç parça bir şey alasım var buradannn
Yorumlardan sonra kaliteli olduğuna karar verdim :) Ctesi gününden sonra konu taşınsa bile ürün ile ilgili yorumlarımda sizleri etiketleyeceğim

Herşey bir yana, iyi bir markadır.
Ben daha önceki konularımda sıralamıştım çelik markalarını:
Hisar - Hala türkiyede üretilmektedir.
Korkmaz - artik çinde üretimi yapılıyor
Jumbo - Çinde üretim yaptırıyor.
Nazar - bildiğim kadarı ile Türkiye'de üretimi yapılıyor, değişmedi ise.
Shaffer - Çin üretimlidir

fırlatıyorum atıyorum 10 yıldır sağlam dedin ya bundan daha sağlam referans olmaz
bulş. makinesine, lavabonun içine ve kaşıklığın içinde uzaktan atış yapıyorum nerelere kaçıyorlar bir bilsen o arada..
tek buzlu olması sorun. az da olsa aşınıyor...şimdi ki aklım olsa mat saplı almazdım..

Eklentiler

• IMG_20160505_105747.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20160505_105806.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…