- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi turkkadini
-
çok güzellermiş şöyle bi baktım da:)Günaydın kızlar
Aslında konunun burası ile ilgisi yok ama diğer tarafta yorum yapan olmadı konu taşınanana kadar yorumlar gelir belki. Narin metalden kaşık seti almayı düşünüyorum. Kalitesi hakkında sizlere de sorayım dedim. Aranızda kullanan var mı ? Ben aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler
Ekli Dosyalar:
benim takımın inter çelik ten - annemin özel takımı (16 yıl olmuştur ) narin den.ablamın günlük takımı narinden - özeli aryıldız.
bence bu markanın yorumlarının az olmasının nedeni : uygun fiyatlı olduğu için gelinler farklı düşünceler ile cok pahalı ve marka olan şeylere gidiyorlar. hal böyle olunca narin cige kim yorum yazsın :)
Bağcılardan daha kolay teşekkür ederim.
hiç mi duymadın ? cok da kalitelidir ürünleri. bir daha set alacak olsam kesinlikle ya inter çelikten veya narinden alırım.Şuan ceyiz işleriyle uğraşıyorum adını dahi duymamıştım.Reklam sen nelere kadirsin dedim şuan.
hepimiz cok memnunuz. hatta bennimkini çekeyim de göndereyimABLANIZ MEMNUN MU TAKIMINDAN
hiç mi duymadın ? cok da kalitelidir ürünleri. bir daha set alacak olsam kesinlikle ya inter çelikten veya narinden alırım.
gerekten cok şaşırdım...
ablamın çeyizine almışlardı İNTER ÇELİK sonra memnun kalınca bende çeyizime almıştım.
annemin NARİNİ tamam tesadüf ve uygun fiyatlı olduğu için alındı ve cok güzel cıktı
çelik tencerem de ALPİN markasından ve gerçekten coook coookk güzel. pırılllarr halaaa.. gerçi ben tencereleri tavayı hep cok iyi kullanırım. sapları hala ilk sapları, dışı pırıl pırıl sararma yok.
5 yıldan beri küçük tefal tavam var. ayıptır söylemesi dış yüzüyi hala ilk gunki renginde desem yalan olmaz yani
hepimiz cok memnunuz. hatta bennimkini çekeyim de göndereyim
hiç mi duymadın ? cok da kalitelidir ürünleri. bir daha set alacak olsam kesinlikle ya inter çelikten veya narinden alırım.
gerekten cok şaşırdım...
ablamın çeyizine almışlardı İNTER ÇELİK sonra memnun kalınca bende çeyizime almıştım.
annemin NARİNİ tamam tesadüf ve uygun fiyatlı olduğu için alındı ve cok güzel cıktı
çelik tencerem de ALPİN markasından ve gerçekten coook coookk güzel. pırılllarr halaaa.. gerçi ben tencereleri tavayı hep cok iyi kullanırım. sapları hala ilk sapları, dışı pırıl pırıl sararma yok.
5 yıldan beri küçük tefal tavam var. ayıptır söylemesi dış yüzüyi hala ilk gunki renginde desem yalan olmaz yani
Vallahi duymadım. Gerçi gidip araştırmak gibi meraklarımda yok sanırım ondanda olabilir. Ne narini ne inter çeliği duydum.
Şu çeyiz işlerinde havlu banyo takımı falan onlar nereden alınır
Yoksa gidip özdilekten alıp çıkacağım.
gerekten cok şaşırdım...
EMİNÖNÜNDE KÜRKÇÜ HAN VAR ORADA ÇOK ÜRÜN VAR DİYE DUYDUM HAVLU VB..
Bence narinin sayfasına bi uğra derim özel isimli serisini görüdüğünde bayılıcaksın ctesi indiriminin son günü bakmadan geçme bence :)Şuan ceyiz işleriyle uğraşıyorum adını dahi duymamıştım.Reklam sen nelere kadirsin dedim şuan.
Kürkçü hana bir kaç kere gittim ben neden göremiyorum bunları
Yorumlardan sonra kaliteli olduğuna karar verdim :) Ctesi gününden sonra konu taşınsa bile ürün ile ilgili yorumlarımda sizleri etiketleyeceğimbu marka tasarım konusunda kendini çok geliştirdi.. Ürünleri sağlammı bilmem ama göze hitap ediyor cidden benimde bir kaç parça bir şey alasım var buradannn
Ah canlarım benim... Çeyiz ile alakalı sorularınızı bana yöneltin cevaplayayım diyorum dinlemiyorsunuz.
Bence narinin sayfasına bi uğra derim özel isimli serisini görüdüğünde bayılıcaksın ctesi indiriminin son günü bakmadan geçme bence :)
bulş. makinesine, lavabonun içine ve kaşıklığın içinde uzaktan atış yapıyorumfırlatıyorum atıyorum 10 yıldır sağlam dedin ya bundan daha sağlam referans olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?