DERT DEĞİL ASLINDA YARDIM İSTİYORUM :)

İnter değil mi bu narini atmayacak mıydınız :)

Az önce baktım intere aynı model hala var annemin modeline benziyor güzel. :)
İnterin tenceresi nasıl? Büyük çelik tencerem eksik oraya bakayım

Jumbo o kadar pahalıki kapısının önünden geçmeye korkuyorum.

Jumbo o kadar pahalıki kapısının önünden geçmeye korkuyorum.
Evet malesef ki pahalı.
O yüzden ben Hisar aldım mesela.
Fakat çay takımım nazar, küflenme, paslanma, buğulanma gibi dertlerim olmadı ki çay takımı en çok kullanılanlar arasında.
Çay kaşıkları özellikle. Memnunum kısaca.

Ama çatal kaşık bıçak takımı kullanmadım. Bir ara almayı düşünüyorum yeni bir takım, bende bir araştırmaya gireyim en iyisi...

Çelik tenceleri nasıl?
çelik tencerem alpin. düdüklü tencerem taç eski tip yamuk kapak (9lt-100 tl ), tefal clipso düdüklüm var iğreenncc hiç beğenmedim o kadar boşa çöpe gitti resmen.
özel bir cay takımın ve tepsim var onlar Jumbo ( cok özenmiştim )
cam su takımlarım akba cam dan. ve cok memnunum. eminönünde mercan yokuşunu tamamlayın sag tarafta cam cılar var orada fabrika satış yeri var oradan almıştım.
ablamında akba cam dır cam setileri. günlüklerimiz filan..
çaydanlık ve cezve takımlarımız aryıldızdı ama ibikleri cok kötü cay ve kahve bir türlü adam gibi fincana dökülmüyordu ben verdim ihtiyacı olan birine kurtuldum.

kesinlikle Özdilek hatta bulabilrisen eminteks in havluları var bende mükemmel yıka yıka hala taş gibiler..
bambular 5 yıl sonra sertleşiyor diyim. ama ilk seneler cok güzeller yumuşş yumuşşş..

Günlük yemek takımım Narin ama pek memnun degilim çünkü desenleri 1 yılda silindi gitti.
Belki kaşık takımı güzeldir.
Güle güle kullan

Abkada aryildizda kapandi suan kendimi cok buyuk hissettim bunlari bildigim icin

Kürkçü hana bir kaç kere gittim ben neden göremiyorum bunları
bak bu tencere cam kaşık işleri için o kürkçü hanının yokuşu vareya orayı geçeceksin en tepeye doğru çıkarken sağlı solu ara sokaklar var oaralara bak.
kürkçü hanında bir cacık yok.. ben düğün arabası için havluları oradan almıştım. annemminn zoru illeee...

Günlük yemek takımım Narin ama pek memnun degilim çünkü desenleri 1 yılda silindi gitti.
Belki kaşık takımı güzeldir.
Güle güle kullan
ya zaten bu tür şeylerde desen narinde olsa karaca da olsa silinir. kiminde cok kısa sürece kiminde uzun sürede.
maksat her heşeye gelen bir ürün bulmak.
böylece ıuzun yıllar kullanabiliyorsun. annemin kullandığında 6-7 tane kabartma damla tanesi var. silinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…