- 21 Nisan 2011
- 1.495
- 1.178
- 333
- Konu Sahibi turkkadini
-
Gule gule guzel gunlerde kullanin Insallah
Cok eski bir marka sanirim daha cok otellere restaurantlara calisiyorlar ama gercekten kaliteli yalniz kahvalti bicaklarinda hafif cillenme oldu bir bicakta bir benek gibi kurulayinca gecer gibi oluyor ama bicaklarda gorulen bir durum bu o kadar senede onuda gelistirmislerdir zaten garantiside cok uzun diye biliyorum.
Afiyet olsun simdiden
Sayenizde keşfettim yorumlarda güzel ihtiyacım vardı ilaç gibi geldi konunuz, sağolun.
Kişiye özel ve bird serisine bayıldım. Ondan alacağım.
8 senedir kullanıyorum gayette memnunum.Ben Eminönünde ki (mercan yokuşunun bitiminden sonraki ara hanlardan birinde) yerinden almıştım.
gayet başarılı ürüleri (annemim özel takımı narinden ) ama böyle buzlu mat metal ve sarı kaplamalı alma. cunku dökülme görülebiliyor. daha klasik birşeylere bak benceeeGünaydın kızlar
Aslında konunun burası ile ilgisi yok ama diğer tarafta yorum yapan olmadı konu taşınanana kadar yorumlar gelir belki. Narin metalden kaşık seti almayı düşünüyorum. Kalitesi hakkında sizlere de sorayım dedim. Aranızda kullanan var mı ? Ben aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler
Ekli Dosyalar:
Rica ederim baska marka sormak isterseniz bir mesaj uzakliktayim hala ayni marka ve modeller var sakin eskidir demeGüzel dilekleriniz ve yardımınız için teşekkür ederim :)
8 senedir kullanıyorum gayette memnunum.Ben Eminönünde ki (mercan yokuşunun bitiminden sonraki ara hanlardan birinde) yerinden almıştım.
Teşekkürler bende düz sade bi model düşünüyorumgayet başarılı ürüleri (annemim özel takımı narinden ) ama böyle buzlu mat metal ve sarı kaplamalı alma. cunku dökülme görülebiliyor. daha klasik birşeylere bak benceee
Oooo super :)25 sene garantili :)
Teşekkür ilginiz içinRica ederim baska marka sormak isterseniz bir mesaj uzakliktayim hala ayni marka ve modeller var sakin eskidir deme
süpermiş :)25 sene garantili :)
Gitmişken ona da bi göz atayım o halde :)ben güneşlideki mağazasından aldım bu arada. çay setim de ondan şimdi hatırladım :)
Aaa yeri neresi bende gidip canlısını göreyim istiyorum.Bende bayılıyorum o seriye . Hafta sonu gidip canlı canlı yerinden inceleyeceğim o zaman tam emin olacağım :)
Aaa yeri neresi bende gidip canlısını göreyim istiyorum.
eminönünde istanbul üniversitesi beyazıt kampüsünün orada :)
benim takımın inter çelik ten - annemin özel takımı (16 yıl olmuştur ) narin den.ablamın günlük takımı narinden - özeli aryıldız.
bence bu markanın yorumlarının az olmasının nedeni : uygun fiyatlı olduğu için gelinler farklı düşünceler ile cok pahalı ve marka olan şeylere gidiyorlar. hal böyle olunca narin cige kim yorum yazsın :)
http://www.hepsiburada.com/inter-bahar-model-60-prc-kasik-catal-takimi-p-MTEMR135
bak benim ki bu. ama benim aldığım cookkk sene oldu (10 yıl dan fazla ) çeyize almıştım.
bulş. makinesinde elimde yıkıuyorum atıyorum kaldırıyorum fırlatıyorum...benim ki full takım ama. cay kasıgından çatalına kadar 12 adet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?