DERT DEĞİL ASLINDA YARDIM İSTİYORUM :)

Güzel dilekleriniz ve yardımınız için teşekkür ederim :)

gayet başarılı ürüleri (annemim özel takımı narinden ) ama böyle buzlu mat metal ve sarı kaplamalı alma. cunku dökülme görülebiliyor. daha klasik birşeylere bak benceee

8 senedir kullanıyorum gayette memnunum.Ben Eminönünde ki (mercan yokuşunun bitiminden sonraki ara hanlardan birinde) yerinden almıştım.

Bende oraya bakacağım internet sayfasında indirim var bu arada c.tesi son kendi mağzasın da da varsa indirim oradan alacağım yoksa eve dönüp sayfadan sipariş edeceğim

benim takımın inter çelik ten - annemin özel takımı (16 yıl olmuştur ) narin den.ablamın günlük takımı narinden - özeli aryıldız.
bence bu markanın yorumlarının az olmasının nedeni : uygun fiyatlı olduğu için gelinler farklı düşünceler ile cok pahalı ve marka olan şeylere gidiyorlar. hal böyle olunca narin cige kim yorum yazsın :)

Şuan ceyiz işleriyle uğraşıyorum adını dahi duymamıştım. Reklam sen nelere kadirsin dedim şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…