- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi turkkadini
-
Aa cikmis piyasaya kalitelidir bunun camlari ince guzel.SİTESİNDE SATIŞ VAR HALA
Ya simdi baktim eski degil heralde cikmislar yeniden piyasaya.abkadanın internette satışı var şuan
aryıldız da akba da kapanmadı. şöyle aryıldız bir dönem kapandı dendi. şimdi gene piyasada.Abkada aryildizda kapandi suan kendimi cok buyuk hissettim bunlari bildigim icin
Ya simdi baktim eski degil heralde cikmislar yeniden piyasaya.
Hoş değil bence, yemek takımında niye isim yazar ki?
Konu sahibi daha zarif bişeyler bulabilirsiniz sanki. Komik bunlar bence birazcık.
Herkesin kendi düşüncesi sonuçta bende isimli alacağım. Herkesin zevki bir olmaz..
Zevk meselesi bana da gayet hoş ve romantik geldi
İsim yerine başka bir şey yazılması bana eğlenceli geldi. Takım olarak değilde ekstra alacağım,
Öbür türlü fazla pıtırcıklı oluyor
Eki Görüntüle 1826761
narin yok bende :) annem ve ablamda varİnter değil mi bu narini atmayacak mıydınız :)
Aryildizi jumbo almis.Abkada bi tanidigima demistim iki uc sene once guzel diye eminonundekiler kapandi demis yoktu bir ara cok guzel cami ince kaliteli.aryıldız da akba da kapanmadı. şöyle aryıldız bir dönem kapandı dendi. şimdi gene piyasada.
http://www.aryildiz.com/products.php?id=3&t=4
http://www.abkakristal.com/index.ph...miz/kadehler/44866-ayakli-bardak-filiz-detail
benim bardak deseni buna cook benziyor.
böyle ürünleri alma silinirler.
Hisar ve Bernardo tabaklarim var onlarinki silinmedi 5 yıl olacak neredeyseya zaten bu tür şeylerde desen narinde olsa karaca da olsa silinir. kiminde cok kısa sürece kiminde uzun sürede.
maksat her heşeye gelen bir ürün bulmak.
böylece ıuzun yıllar kullanabiliyorsun. annemin kullandığında 6-7 tane kabartma damla tanesi var. silinmedi
peki.Hisar ve Bernardo tabaklarim var onlarinki silinmedi 5 yıl olacak neredeyse
böyle ürünleri alma silinirler.
Benim zaten desensiz büyük takımım var. bunları alırsam günlük için öylesine alacağım gittiği kadar yani.Çok tatlılar.
Benim zaten desensiz büyük takımım var. bunları alırsam günlük için öylesine alacağım gittiği kadar yani.Çok tatlılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?