Niye dert ettin diyen arkadaş evli değilsin galiba ya da ceyizini annen babanın parasıyla yaptığı için sana basit gelmiş. .ben öğretmen maaşimla sıkıştım çünkü. ..herşey dört dörtlük ama son harcamalara para kalmadı kızlar sağolun tavsiyeler için de desenli değil düz olmalı. İlkin önemi de yataği ceyiz dizmeye gelen arabalar yapacak...
kimsenin avukatı değilim lakin hocam, konu başlığında dert değil diyen zaten sizsiniz, arkadaşda taksitle alabilirsin neden sıkıntı yapıyorsun demiş ,(dert etmek)size çözümde sunmuş,neden hemen evli değilsin heralde yada çeyizini baba parasıyla yaptın demek ki diyorsunuz ki?öğretmen maaşıylaa diyorsunuz ya e ben misal asgari ücretle çalışıyorum, bende çeyiz yapıyorum, işci maaşıylaa!ve çok mantıklı bir çözüm getirilmiş taksitle alıntutumunuzu yanlış buluyorum , kaldı ki baba parasıyla da çeyiz kurulur bunda yanlış birşey yok
Niye dert ettin diyen arkadaş evli değilsin galiba ya da ceyizini annen babanın parasıyla yaptığı için sana basit gelmiş. .ben öğretmen maaşimla sıkıştım çünkü. ..herşey dört dörtlük ama son harcamalara para kalmadı kızlar sağolun tavsiyeler için de desenli değil düz olmalı. İlkin önemi de yataği ceyiz dizmeye gelen arabalar yapacak...
taksitle alabilirsin niye bu kadar kendine dert ettin anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?