- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
kusura bakma ama bana sen onu bekliyorsun gibi geldi,
durduk yere bir insan neden eski sevgilisinin sevgilisini face de ekler.
ben sana söyliyeyim,hala unutamamışsın ama kendine bile kabul ettiremiyorsun.
senin o vicdan dediğin şeyde yanlızca intikam duygusu arkadaşım.
hissettiklerini vicdan duygusu arkasına gizliyorsun.
Size gelenler yanlış gelmiş :) Bir daha dönüş yok maalesef. Bir önceki konumda yazdım. Ben sırf kendime engel olmak için, en değerli varlığım üstüne yemin ettim.Bunu dile getirdim. Artık geri dönüş söz konusu değil. Beklemek ... Beklemiyorum. İnanın. Beklemek, kendini kapatıp başka insanlara kendini kapatıp kısmetini kapamaktır. Ben bunu yapmıyorum 2 haftadır. Çünkü 2 hafta önce bir şeyler bitti tam anlamıyla adi bir şekilde. Durduk yerde de değil maalesef. Biz o zaman çıkıyorduk ben o kızı eklediğimde. Bir şeylerden şüphelendim. O profili zaten kapatacağım. Ben aslında, X in o kızla çıkmadığını bana yalan söylediğini bir oyun oynadığını düşünüyordum. Ama kız dün gece isim geçirmese de bir şekilde çıktıklarını gösterdi bana. Yani çıkmışlar X yalan söylememiş bana. İnanamamıştım çünkü.
Ya aslında kızıyorum biliyor musunuz ? Yanlış anlamayın terslemek değil, neden iyiniyete inanmıyorsunuz ?
Ne intikamı ALLAH aşkına. Ben ki bana gelip "intikam almam lazım" diyen kız arkadaşlarıma bile ALLAHA havale et, intikam iyi bir şey değil diye yollayan biriyim.
Buradaki bir çok konuda da intikamla ilgili hep sert durdum. Benim yapım öyle şeylere müsait değil. Ama siz bunu beni tanımadığınız için bilemezsiniz. Belki tüm konularımı okumanız lazım bunu biraz anlayabilmeniz için.
Bakın, salak yerine kondum anlatabiliyor muyum ? Ve başka bir iyi insanın da salak yerine konmasını istemiyorum ben. Çünkü salak yerine konmaya tahammül edemiyorum.
İntikam isteseydim, bu şekilde davranmazdım. İntikam isteseydim, elimde kozum varken buraya konu açmak yerine gider direk kozumu oynardım. İntikam ... Gereksiz bir şeydir. Beni tanımıyorsunuz bu yüzden vicdan dediğimin ne olduğunu , neyi neyin arkasına gizlediğimi bilemezsiniz. Bu beni kötü niyetli ilan etmektir.
Kötü niyetli biri olsaydım, kalkıp bu kızla X çıkarken, X bana gelip sevgi dolu msjlar attığında kıza söylerdim. Kız o zaman TC'deydi. Kızla buluşup her şeyi söylerdim.
İntikam bana ne kazandırır ki ? Bu düşünceler bana göre saçma düşünceler, sizin böyle düşünmenize demiyorum . İntikam bana göre saçmadır.