Dert değil de fikir almak istiyorum kızlar... Banada fikir verirmisiniz?

sanırım bnde senn gbiyim hem kimseyle görüşmek istemem hemde kimse gelip gtmezse dellenirim
aileme karşıda arkadaşlarıma karşıda böleyim bn
doğumgünü olayına gelince boşver zoraki kutlayacağına hç kutlamasınlar
belliki sana gıcık oluyolar bırak olsunlar
ayrıca gelmeleri için ısrar et ama yalandan et sırf eşinin gönlü olsun diye
gelmek isteyen insan 3 ayda çoktan gelirdi zaten

kızlar kaynanalarda ne yapsın her gezmeye çağırsalar offff rahat vermiyo olur... çağırmasalar bidert gidilmek istenmez ama .... doğumgünümü kvdem hiççç kutlamadı gerçi sizinkilerde gelenekmiş benim eşim bile unutabiliyor anasının unutması koymaz heralde takma güzelim ya ne güzel işte hiçde ısrar etme gelene kapın açık gelmeyene ugurlar olsun eşinin yanında bi iki teklif et gitsin insanları fazla dikkate almaya değmez...

gelmek istemeyen insanı zorla getiremezsin.madem eşin illa gelsinler diyor kendi ikna etsin

sen misafirlikten ve misafirden hoşlanmıyorsun ama kaynananlar çağırsın da ben kabul etmeyeyim diye düşünüyorsun sanırım.:44:
yoksa neden sorun edesinki ne güzel mesafelisin ve seni oturmalara mecbur etmiyorlar.burada kaç kişi bu konudan muzdarip biliyormusun

bana kalırsa doğum günü kutlamasını da sorun etme.onlar kutlamıyorsa bir daha sen de kutlamazsın

bence sen bi çocuk yap o zaman ısrar etmene gerek kalmaz.artık gelmesinlerrrrr biraz rahat versinler dersin:)

seni sıkmıyorlar.keyfine bak.ne güzel işte.

doğum günü olayına gelince kv kutlamış kutlamamış çok umrumda olmazdı doğrusu.

işaretlediğim cümleyi okuyunca yok tövbe demişim... tabiki öle değil... kendi annem içinde öleyim ben. bende onu diyorum o düşünce arada oluyor sizinde öle saçma sapan şeyler aklınıza gelir mi diye

doğum günümü dün akşam kutladılar... geç kaldılar ama olsun. gittiğimizde kutlayacaklarmış onun için aramamış... ertesi günde hasta olunca gidememiştik.

ben onları sevmesem üzülmezdim zaten... işte dalgalanma yaşıyorlar, tencere kapak gibi bende duygu dalgalanmaları çok yaşarım....

ozmanda geleceklerini pek sanmıyorum. bebek ağlama sesine kafası götürmüyormuş. bebek büyüyecekmiş babanne diyecekmiş. ozaman bakarmış. gelirmiş.. yada bırakırmışız...

psikolojileri bozukta. o konuda suçlayamam haklı olabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…