dert değil de merak

aklıma hiçbir şey gelmediği için buraya yazdım hani tahmin ettiğim bir şey yok.sadece hani nikah salonu kapalı oluo diyince acaba öyle bir şey var mı diye burdaki hanımlar bilir diye yazdım.
Sana açıklama yapmak istememiş işte bu kadar net.

Bizim burda hafta ici mesai saatleri icinde okan nikahlar ücretsiz. Düğün salonuna yada baska bir yere götürmek istersen haftaici haftasonu farketmez 100tl, ama haftasonu nikah salonunda olsun dersen belediyenin bir baska salonunu aciorlar ora 400 lira misal.yani boyle bir durumda haftasonu nikah istediklerinden evde kiymayi uygun görmüşlerdir.burasi icin söylüyorum aradaki 300lira arkamdan başka başka şeyler düşünen esimin ablasindan daha önemli olursu benm icin :-D

Sana açıklama yapmak istememiş işte bu kadar net.

zaten bana açıklama yapmasını istemedim ki.benim kendisiyle hiç muhabbetim yok yani hiç konuşmayız zaten.nişanlım böyle anlattı bana da garip geldi.size sordum ben de.ki haklısınız bana normal gelecek diye bir şey yok.aslında merak ettiğim nikah salonları haftasonu kapalı mı çok mu pahalı falan.kendimde kısa süre nikah yapacağım için merak etmiştim bunları.

büyük ihtimal sebep budur.teşekkür ederim mesajınız için. :)

Peki neden senden önce nikah yapmasını bu kadar içerliyorsun?

Tek sorun senden önce nikah yapacak olmaları değil mi?

Sen haftasonu salonda nikah yaparsan kendince bir adım önde olacaksın onlardan, güya

Tek sorun senden önce nikah yapacak olmaları değil mi?

Sen haftasonu salonda nikah yaparsan kendince bir adım önde olacaksın onlardan, güya

hayır ne yazıkki sorunum bu değil.ki kendisiyle kırkışamayacak kadar farklı hayatlar yaşıyoruz.bu kadar kötü düşüncelerle yazmamıştım ki kendisi sadece atama için bu nikahı yapıyor.zaten her şekilde bizim düğünümüzü bekleyecek bunu kendi ailesi böyle talep ediyor.kimseden bir adım önde olma telaşında değilim gerçekten.

Elmy çek nerede izinde mi?
Yok cnm buralarda, öğlen ya da öğleden sonra geliyor yoğun biraz sanırım

Sırf tayin icin yapılan basit bir nikahı bu kadar deşmeseydiniz biz de bunları düşünmezdik.

İlk mesajında yazdıklarından hiç de öyle anlaşılmıyor.

“eski konularımda nişanlımın kardeşinin bizden önce evlenme çabalarından bahsetmiştim.” Bu senin cümlen..

Yani kız atama yapmak için nikah yapıyor ve senin düğününü bekleyecek ayrıntılarını vermeden böyle bir cümle kurmuş olman ne anlam çıkarır?

elmy....
Hiç göremiyorum da..

Topikler karışınca eskisi gibi sohbet de olmuyor..

Senin de son haftalar artık iyice ağırlaşmışsındır..

Hayırlısıyla doğur elmy konu dışına çok zıplamadan..

e gelsene biz akşama kadar geyik topiğindeyiz, ağırlaşmak ne kelime duba gibi oldum : )

aslında o meseajı kızla ilgili tutumumu göstermek için yazmıştım.

hani nikah salonları bu işler için yapılmış ücretsiz falan filan bir şey değil mi bana biraz mantıksız geldi memuru eve getirirp o kadar kişiyi eve çağırıp yapmak.

Hayır ücretsiz degil maalesef... Biz de nikah işlemleri için gittimizde oda nikahı, salon nikahı,ve memur çagırmak için ayrı ücretleri vardı...Ayrıca evi çagırmasıda tercih meselesi ben merak edilecek birşey göremedim...

anlıyorum bizde haftasonu gidip öğrenicez umarım çok yüksek değildir fiyatlar.merakımda yersiz olmuş cevaplarınızdan farkettim zaten.çok teşekkür ederim yorumunuz için.

peki size bir soru nikah salonları haftasonu kapalı oluyor mu?? bunu kendim için soruyorum biz haftasonu için planlıyoruz ama daha gün almadık.
haftasonu olmaz ama belki saatleri doludur cunki hafta sonları en erken 10'da başlayıp aksam 6'da nikah bitiyor kücük bir ilçe ise saatleri doludur olamaz mi niye bu kadar merak ettınız onuda anlamadım

Nikahı salonda yapmak için ayrı bir ücret ödeniyor. Belki o ücret fazla gelmiştir. Oda nikahında da istediği insanları çağıramayacaktır. Bu kadar basit. İlle altında neden birşey arıyorsunuz ki. Unutmayın bugün siz eltinizi dedikodu malzemesi yaparsanız, yarın o da sizi yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…