- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
bakın belki niyetiniz kötü değildi fakat bana dedikodu çıktı haha falan yazmak yakışmamış size
sonuçta kim istemez güzel bir nikah yapmayı..
O Kızla ilgili nasıl bir tutumun var da ilk mesajı öyle yazdın?
kafamız karıştı bak şimdi; ne demek istediğin konusunda.
ALLAHIM NE HASTALIKLI DÜŞÜNCELER VAR YARABBİM
Valla kız yine saygılıymış da abisini ezip geçmek istememiş hani diyorsun ya “siz nişan yapın ben de yapacağım “ demesi. Demek ki ailede sıra önemli, şahsen benim açımdan hiç önemli bir mevzu değil..onun nikah yapmasından zerre rahatsız veya mutsuz değilim.sadece sürekli özel günlerimizi peşpeşe getirmesinden yakınmıştım.beni istemeye geldikleri günün ertesi günü ailelerini tanıştırdılar ve benim sözümde sürekli sürekli sürekli yakın zamanda nişan yapacaklarından o yüzden bizim bir an önce nişan yapmamız gerektiğinden falan bahsediyordu.bunun gibi bir çok sebepten dolayı zaten samimiyetimiz ve sohbetimiz 0.böyle bir şey duyduğumda aaa neden nikah salonunda yapmıolar dur bunu kk kadınları bilir hani salon fiyatları memur çağırma falan gibi detayları.ilk mesajımı pek dikkatli yazmamşım şimdi okuduğumda ben de farkettim biraz lakayt bir mesaj olmuş. :/
söyleyim deidm
eve nikah memuru cagırmak extra paraya bakıyor
öyle paraları yok hahaha ezikler demeyin yani.
evde sizi muhtemelen bir süpriz bekliyordur
hafta osnu nikah salonları tabıkı kapalı degıl
evlenmek üzeresin ve nikah salonlarını bedava mı sanıyorsun :)
evet daha hiç görüşmeye gitmedik :/ fiyatları ne kdar ki ?
milletin düğününün derdinden kendininkine odaklanamışsın. google bıle yazsan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?