Süper fikir arastircam. Tskler cnm:)Cikolatalardan buket yapiyorlar o nasil olur sence var mi yakinlarinda yapan yerler bilmiyorum.
Ayy aklima kocamin sevgilimken tanismaya gelmesi geldi:)) O tek basina gelmisti:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper fikir arastircam. Tskler cnm:)Cikolatalardan buket yapiyorlar o nasil olur sence var mi yakinlarinda yapan yerler bilmiyorum.
Ayy aklima kocamin sevgilimken tanismaya gelmesi geldi:)) O tek basina gelmisti:))
Biz ona bastan deger veririz,sever,sayariz. Isterse oda karsilik verir istemessede vermez,belirli bir mesafe olur. Ben bunu sirf gelinimiz icin yapmiyorumki. Abimle gelinimiz icin,mutluluklarinla mutlulandigim icin yaparim..Sende fazla sevgi pıtırcığısıninşallah karşılıklı olur, yoksa ben şunu ettim bunu ettim kız benle arkadaş olmadı diye bozulursun gibi duruyo.
Herşey dozunda güzel aslında, hadi hayırlısı
Aferin kiz sanaNedenki? Deger vermessin,deger vermiyor olur. Verirsin bu seferde istememmi olur? Anlayamadim acikcasi. Insan elbet sevilmek,deger verildigini hissetmek ister.. ben yakinlik gösteririm sonucta ailemize giriyor. Ha o istemesse ayri mevzu mesafeli oluruz ama yinede yengem diye severim,sayarim ve abimle yeterki mutlu olsunlar derim..
Evet haklisiniz.. kizin babasinin sevdigi tatli güzel fikirO kadar kötü şeyler duyuyoruz ki, normal olan şeyleri alkışlar olduk..
İşte tam da böyle görümce olmalı insan
İnşallah muhabbetiniz karşılıklı olur.
Herkesler mutlu olsun yaaaa
Ve..
Çevremden gördüğüm kadarıyla tanışmaya giderken çiçek çikolata gitmez, istemeye giderken alınır..
Ama tabi herkesin kendi tercihi.
Çiçek, pasta, tatlı, özellikle kızın babasının sevdiği bir tatlı olabilir mesela
Orjinal fikirler de çok güzel olur
Ama klasikleri de es geçmeyin, bu işlerde klasik olmak lazım biraz, laf filan olmasın boş yere
Süper fikir tskler:)meyve buketleri cok guzel oluyor
hem saglikli hem sevimli![]()
Cok güzel bir fikir,tskler:)meyve buketleri cok guzel oluyor
hem saglikli hem sevimli![]()
Evet ama onu insallah istemede yapmak istiyoruz:) Simdi bu tanisma olcak insallahÇikolata konusunda harf çikolatalar var aranjman yapıyorlar kutunun içinde çikolatalardan yengenizin ve abinizin isimleri tanışma tarihleri olabilir yada ailemize hoşgeldin diye çikolatalarla yazdırabilirsiniz. Ek olarak anlamlı bir kolyede hediye edebilirsin
Insallah herseyini dört dörtlük yapabiliriz:)bence baklava alabilirsiniz güzel kaliteli bir yerden yada pasta ,tanışmada çikolata gitmez , abin abartı olmayan bir buket çiçek yaptırabilir bana ne geldi hiç hatırlamıyorum senin gibi düşünceli bir görümcem olsaydıhiç yok eltim kaynım modunda takılıyoruz
Benimde eltim çok karıştı ne alındıysa aynısı alındı gram hak geçirtmediler 10 yıllık gelindi çok kıskandı hemen kıyaslardı kaynanam çok korkar ondan hiç bişe diyemedi.Daha çok şeye karışcaktı ama eşim asla muhatap etmedi.Ufak tefekte olsa unutulmuyor ve evet yengen kıskanmışInsallah herseyini dört dörtlük yapabiliriz:)
Ben görümce olarak herseyini düsünsemde malesef cok iyi anlastigim yengemin kiskanmaya basladigini hissettim. Mesela bugün bana ne gerek var o kadar şeye bi cicek alir abin olur biter diyor. Ondada öyleymis-.- bu arada yengem gelin olali 14 sene oldu..
Ins kiskanmalar olmaz yaaa
Keske böyle yapmasa ya.. elbette altin konusunda yengeme ne takildiysa yeni gelinimizede o ama simdi kalkip cikolata veya kiyafetin adini etmek hic hos degil bence..Benimde eltim çok karıştı ne alındıysa aynısı alındı gram hak geçirtmediler 10 yıllık gelindi çok kıskandı hemen kıyaslardı kaynanam çok korkar ondan hiç bişe diyemedi.Daha çok şeye karışcaktı ama eşim asla muhatap etmedi.Ufak tefekte olsa unutulmuyor ve evet yengen kıskanmış![]()
Nedenki? Deger vermessin,deger vermiyor olur. Verirsin bu seferde istememmi olur? Anlayamadim acikcasi. Insan elbet sevilmek,deger verildigini hissetmek ister.. ben yakinlik gösteririm sonucta ailemize giriyor. Ha o istemesse ayri mevzu mesafeli oluruz ama yinede yengem diye severim,sayarim ve abimle yeterki mutlu olsunlar derim..
Ben biraz soğuk nevaleyim 'zamanla' samimiyet kurulmasından yanayımBiz ona bastan deger veririz,sever,sayariz. Isterse oda karsilik verir istemessede vermez,belirli bir mesafe olur. Ben bunu sirf gelinimiz icin yapmiyorumki. Abimle gelinimiz icin,mutluluklarinla mutlulandigim icin yaparim..
Yeterki mutlu olsunlar gercekten..
Gelinimiz ablamin arkadasi taniyoruz yani:)ben değer vermiyorlar diyen,diyecek olan sınıftan değilim de ondan öyle yazdım yanlış anlaşılmasın. siz güzel düşünmüşsünüz ama karşı taraf aynı yakınlığı size göstermezse bu sefer de siz üzülürsünüz yani fazla değer vermiş olursunuz. o yüzden tam tanımadan özel şeyler yapmak, düşünmek bana garip geldi sonuçta tanımıyorsunuz(öyle anladım)
onun dışında elbette sevilmeli, sayılmalı. abiniz için değerli biri sizin için de öyledir muhakkak.