Dert değil,fikir istiyorum..

Sende fazla sevgi pıtırcığısın :KK70: inşallah karşılıklı olur, yoksa ben şunu ettim bunu ettim kız benle arkadaş olmadı diye bozulursun gibi duruyo.
Herşey dozunda güzel aslında, hadi hayırlısı
Biz ona bastan deger veririz,sever,sayariz. Isterse oda karsilik verir istemessede vermez,belirli bir mesafe olur. Ben bunu sirf gelinimiz icin yapmiyorumki. Abimle gelinimiz icin,mutluluklarinla mutlulandigim icin yaparim..
Yeterki mutlu olsunlar gercekten..

Nedenki? Deger vermessin,deger vermiyor olur. Verirsin bu seferde istememmi olur? Anlayamadim acikcasi. Insan elbet sevilmek,deger verildigini hissetmek ister.. ben yakinlik gösteririm sonucta ailemize giriyor. Ha o istemesse ayri mevzu mesafeli oluruz ama yinede yengem diye severim,sayarim ve abimle yeterki mutlu olsunlar derim..
Aferin kiz sana :KK9:bende gorumce'yim gelinimizi de cok severim,hic biseylerine karismam onlar mutlu olsun yeter:KK68:

O kadar kötü şeyler duyuyoruz ki, normal olan şeyleri alkışlar olduk..

İşte tam da böyle görümce olmalı insan:nazar:
İnşallah muhabbetiniz karşılıklı olur.

Herkesler mutlu olsun yaaaa:KK200:

Ve..
Çevremden gördüğüm kadarıyla tanışmaya giderken çiçek çikolata gitmez, istemeye giderken alınır..
Ama tabi herkesin kendi tercihi.
Çiçek, pasta, tatlı, özellikle kızın babasının sevdiği bir tatlı olabilir mesela ;)
Orjinal fikirler de çok güzel olur
Ama klasikleri de es geçmeyin, bu işlerde klasik olmak lazım biraz, laf filan olmasın boş yere

Çikolata konusunda harf çikolatalar var aranjman yapıyorlar kutunun içinde çikolatalardan yengenizin ve abinizin isimleri tanışma tarihleri olabilir yada ailemize hoşgeldin diye çikolatalarla yazdırabilirsiniz. Ek olarak anlamlı bir kolyede hediye edebilirsin

meyve buketleri cok guzel oluyor :kk77:
hem saglikli hem sevimliEn Büyük TÜRKİYE

O kadar kötü şeyler duyuyoruz ki, normal olan şeyleri alkışlar olduk..

İşte tam da böyle görümce olmalı insan:nazar:
İnşallah muhabbetiniz karşılıklı olur.

Herkesler mutlu olsun yaaaa:KK200:

Ve..
Çevremden gördüğüm kadarıyla tanışmaya giderken çiçek çikolata gitmez, istemeye giderken alınır..
Ama tabi herkesin kendi tercihi.
Çiçek, pasta, tatlı, özellikle kızın babasının sevdiği bir tatlı olabilir mesela :KK66:
Orjinal fikirler de çok güzel olur
Ama klasikleri de es geçmeyin, bu işlerde klasik olmak lazım biraz, laf filan olmasın boş yere
Evet haklisiniz.. kizin babasinin sevdigi tatli güzel fikir :D

Çikolata konusunda harf çikolatalar var aranjman yapıyorlar kutunun içinde çikolatalardan yengenizin ve abinizin isimleri tanışma tarihleri olabilir yada ailemize hoşgeldin diye çikolatalarla yazdırabilirsiniz. Ek olarak anlamlı bir kolyede hediye edebilirsin
Evet ama onu insallah istemede yapmak istiyoruz:) Simdi bu tanisma olcak insallah

bence baklava alabilirsiniz güzel kaliteli bir yerden yada pasta ,tanışmada çikolata gitmez , abin abartı olmayan bir buket çiçek yaptırabilir bana ne geldi hiç hatırlamıyorum senin gibi düşünceli bir görümcem olsaydı :( hiç yok eltim kaynım modunda takılıyoruz

bence baklava alabilirsiniz güzel kaliteli bir yerden yada pasta ,tanışmada çikolata gitmez , abin abartı olmayan bir buket çiçek yaptırabilir bana ne geldi hiç hatırlamıyorum senin gibi düşünceli bir görümcem olsaydı :KK43: hiç yok eltim kaynım modunda takılıyoruz
Insallah herseyini dört dörtlük yapabiliriz:)
Ben görümce olarak herseyini düsünsemde malesef cok iyi anlastigim yengemin kiskanmaya basladigini hissettim. Mesela bugün bana ne gerek var o kadar şeye bi cicek alir abin olur biter diyor. Ondada öyleymis-.- bu arada yengem gelin olali 14 sene oldu..
Ins kiskanmalar olmaz yaaa

Insallah herseyini dört dörtlük yapabiliriz:)
Ben görümce olarak herseyini düsünsemde malesef cok iyi anlastigim yengemin kiskanmaya basladigini hissettim. Mesela bugün bana ne gerek var o kadar şeye bi cicek alir abin olur biter diyor. Ondada öyleymis-.- bu arada yengem gelin olali 14 sene oldu..
Ins kiskanmalar olmaz yaaa
Benimde eltim çok karıştı ne alındıysa aynısı alındı gram hak geçirtmediler 10 yıllık gelindi çok kıskandı hemen kıyaslardı kaynanam çok korkar ondan hiç bişe diyemedi.Daha çok şeye karışcaktı ama eşim asla muhatap etmedi.Ufak tefekte olsa unutulmuyor ve evet yengen kıskanmış :(

Benimde eltim çok karıştı ne alındıysa aynısı alındı gram hak geçirtmediler 10 yıllık gelindi çok kıskandı hemen kıyaslardı kaynanam çok korkar ondan hiç bişe diyemedi.Daha çok şeye karışcaktı ama eşim asla muhatap etmedi.Ufak tefekte olsa unutulmuyor ve evet yengen kıskanmış :KK43:
Keske böyle yapmasa ya.. elbette altin konusunda yengeme ne takildiysa yeni gelinimizede o ama simdi kalkip cikolata veya kiyafetin adini etmek hic hos degil bence..

biz tanismaya normal cicek buketi ama kocaman tum kucagini doldurdu(gul buketini istemede ) götürdük

baklava cesitleri ve pasta götürdük.

istemeye de

gul buketi kocaman bi buket. ve gumus kaplama gondolda çikolata götürdük.

cok guzel oldu cok mutlu oldu .
klasik ama :)

nisacim neden kirmizi guller icinde bir beyaz ? bütünlüğü bozmaz mi ? siz bilirsiniz tabi ? gecen gun su esya almayim diyen yengen mi? konulari minkaristirdim ben :/

Nedenki? Deger vermessin,deger vermiyor olur. Verirsin bu seferde istememmi olur? Anlayamadim acikcasi. Insan elbet sevilmek,deger verildigini hissetmek ister.. ben yakinlik gösteririm sonucta ailemize giriyor. Ha o istemesse ayri mevzu mesafeli oluruz ama yinede yengem diye severim,sayarim ve abimle yeterki mutlu olsunlar derim..

ben değer vermiyorlar diyen,diyecek olan sınıftan değilim de ondan öyle yazdım yanlış anlaşılmasın. siz güzel düşünmüşsünüz ama karşı taraf aynı yakınlığı size göstermezse bu sefer de siz üzülürsünüz yani fazla değer vermiş olursunuz. o yüzden tam tanımadan özel şeyler yapmak, düşünmek bana garip geldi sonuçta tanımıyorsunuz(öyle anladım)

onun dışında elbette sevilmeli, sayılmalı. abiniz için değerli biri sizin için de öyledir muhakkak.

Biz ona bastan deger veririz,sever,sayariz. Isterse oda karsilik verir istemessede vermez,belirli bir mesafe olur. Ben bunu sirf gelinimiz icin yapmiyorumki. Abimle gelinimiz icin,mutluluklarinla mutlulandigim icin yaparim..
Yeterki mutlu olsunlar gercekten..
Ben biraz soğuk nevaleyim 'zamanla' samimiyet kurulmasından yanayım
Her yoruma 'sevgi dolu' yazınca ben biraz tırstım mesela
Soğuk insanlar o kadar erken sevgi gösterisinden hoşlanmaz
Ama yenge adayında senin gibi sevgi pıtırcığıysa kolay kaynaşırsınız
Hayırlısı

Kendini koy yerine sana nasıl bi şekilde gelinseydi değerli hissederdin memnun olurdun :)
Kendi düşüncem normalin dışında ufak bi kaç hediyenin bulunduğu bir çanta kutu vb bişey olabilir. Mesla gelin hanım kapalıysa güzel bir eşarp gibi jest yapmış olursunuz hoş olur yani :)

ben değer vermiyorlar diyen,diyecek olan sınıftan değilim de ondan öyle yazdım yanlış anlaşılmasın. siz güzel düşünmüşsünüz ama karşı taraf aynı yakınlığı size göstermezse bu sefer de siz üzülürsünüz yani fazla değer vermiş olursunuz. o yüzden tam tanımadan özel şeyler yapmak, düşünmek bana garip geldi sonuçta tanımıyorsunuz(öyle anladım)

onun dışında elbette sevilmeli, sayılmalı. abiniz için değerli biri sizin için de öyledir muhakkak.
Gelinimiz ablamin arkadasi taniyoruz yani:)

Back
X