Dert değil,fikir istiyorum..

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Slm hanimlar,

Cumartesi günü insallah abimin sevgilisinin ailesiyle ailecek tanismaya gidiyoruz. Dün abim evlilik teklifi yapmis ve kiz kabul etmis cok sükür:KK200::nazar:
Babamda kiz tarafini aradi,tanismaya gelmek istiyoruz müsaitseniz. Ne zaman gelelim dedi,cumartesi günü belirlendi.
Simdi annemle düsünmeye basladik ilk evlerine gidecegimiz ve müstakbel gelinimizde ilk tasinacagimiz icin ne götürebiliriz?
Klasik olmayan,güzel fikirlere ihtiyacim var.
Güzel gelinimizi cok mutlu etmek ve kendine deger verildigini göstermek istiyoruz..
Coooook heycanliyimmm:KK68:

Şaka bir yana bence cikolata gül demetlerinden çiçek zaten olur ayrica geline özel bir sey aklima gelmedi kiyafet alsaniz olmaz parfum felan hic olmaz yiyecek cikolata pasta zaten alincak cicekte zaten aliniyor bulamadım :(

Şaka bir yana bence cikolata gül demetlerinden çiçek zaten olur ayrica geline özel bir sey aklima gelmedi kiyafet alsaniz olmaz parfum felan hic olmaz yiyecek cikolata pasta zaten alincak cicekte zaten aliniyor bulamadım :KK43:
Bende abimin kirmizi güller ortasinada birtane beyaz güllü bir buket yaptirmasini düsündüm. Cikolataya gelecek olursak önceklikle cok özel bir tabak secip evde kendim süslü cikolata topcuklari yapicam ve folyoyla süslicem. Ve hazir güzel sunumlu cikolatada yaptircaz. Bide bol sevgi tabi:)
Bunlara rağmen yinede bana klasik geldi nedense:)

Bende abimin kirmizi güller ortasinada birtane beyaz güllü bir buket yaptirmasini düsündüm. Cikolataya gelecek olursak önceklikle cok özel bir tabak secip evde kendim süslü cikolata topcuklari yapicam ve folyoyla süslicem. Ve hazir güzel sunumlu cikolatada yaptircaz. Bide bol sevgi tabi:)

Aynen bak katildim bu fikre. Kendin ozenip guzel boyle tabakta cikolata topları yada daha baska seyler yapabilirsin boyle nettte tariflerde var nede olsa bu bence yeterli olur.

Bu işlerde klasikler çoğu kez daha iyi olur. Çünkü öyle görmüş anne babalar yeni şeyleri eleştirip ciddiye almayabilir.

Sende fazla sevgi pıtırcığısın :D inşallah karşılıklı olur, yoksa ben şunu ettim bunu ettim kız benle arkadaş olmadı diye bozulursun gibi duruyo.
Herşey dozunda güzel aslında, hadi hayırlısı

Cikolatalardan buket yapiyorlar o nasil olur sence var mi yakinlarinda yapan yerler bilmiyorum.
Ayy aklima kocamin sevgilimken tanismaya gelmesi geldi:)) O tek basina gelmisti:))

Benim görümcemde inşallah senin gibi olur :D
Bi tanıdığımızda duymuştum çicek,çikolata ve geline kolye almışlardı:110:

vay be ne görümceler var

bana denk gele gele anası kılıklılar gelmiş.
Sesli güldüm:)))
Aman yeterki abimle kendileri mutlu olsunlar. 13 senelik bir yengem daha var bugüne kadar hicbir kavgamiz olmamistir. Annem birsey dediginde hemen savunmaya gecmisimdir. Kizkardes gibiyiz cok sükür. Umarim yeni yengemizlede öyle olur :)

bu kadar sevgi pıtırcığı olmanın gereği var mı ya ne bileyim ben olsam istemem yani o_O:KK14:
Nedenki? Deger vermessin,deger vermiyor olur. Verirsin bu seferde istememmi olur? Anlayamadim acikcasi. Insan elbet sevilmek,deger verildigini hissetmek ister.. ben yakinlik gösteririm sonucta ailemize giriyor. Ha o istemesse ayri mevzu mesafeli oluruz ama yinede yengem diye severim,sayarim ve abimle yeterki mutlu olsunlar derim..

Back
X