Dert değil,hayatım değişim arefesinde ve kafam karışık.

aynı doktora hem burun hem fıtık ameliyatı mı olacaksınız?? sakın onu yapmayın ya
burun çok hassas uzmanlık gerektiriyor
bu arada ben ameliyat oldum burnumdan çok da memnunum ve artık fotoğraflarıma bakarken mutluyum çok şükür en önemlisi nefes alabiliyorum yani ameliyat olun derim özgüveniniz için..ama sakın sakın fıtık ameliyatı yapan birisine değil ikisi bir aradan çıksın derseniz kötü sonuç alabilirsiniz gibi geliyor doğrusu

Hayır, burun ve göğüs küçültme. Fıtığım göğüslerim yüzünden sırtta tam sütyen kopçasının altındaki kısmın omurlarında çıktı taşıyamadığım için.

Hayır, burun ve göğüs küçültme. Fıtığım göğüslerim yüzünden sırtta tam sütyen kopçasının altındaki kısmın omurlarında çıktı taşıyamadığım için.
bence siz ilk olarak göğüsleri hallettirin sonra elinizde olan ilk maddi imkanda da burun için araştırma yapın
burun cidden çok hassas her zaman kemik de kırılmıyor
burun yapınıza göre değişiyor onlar ve yeni alacağı hale göre kıkırdak eziliyor yeniden biçimlendiriliyor vs vs gerçekten hassas iş

Narkoz almisken ikisini birden ol ne demek ya. İyileşme sürecini de mi düşünmüyor bu doktor. Benim bildiğim göğüs küçültme sonrası büyütme estetiğinden daha zor geçiyor. Yani ciddi ağrılı ve hareketi kisitlayan bir dönem olacak birkaç hafta. Bir de burun agrisi eklenecek. Burun daha kolay diye biliyorum ama birlesince çok zor olur. Hem maddi olarak yeni işe niye borçlu giresiniz ki. Bu arada kendi işinizi kuracaksaniz kemerli burun başlangıçta daha ciddi gorunmenizi sağlar
İşiniz otursun kazandığınız parayla burnu yaptirin. Meme acil olan hem sağlık hem estetik açıdan.

Ha bir de gerçekten işinde iyi bir doktor ameliyatınızdan sonrasının da rahat geçmesini sağlayabiliyor. Ben burun ameliyatımdan 2 hafta sonra kardeşimin düğününe gittim yahu ehe bi hafta sonra da artık yice günlük hayata karışmıştım.

ya ama işte göğüsle burun da bir değil ki... ikisi farklı incelikler içeriyor bilmiyorum bence beraber aynı doktora yaptırma

Yaşadığım şehirde işinin ehli diyebileceğimiz Ankara ve İstanbul'daki hastanelere de gidip gelen iki estetisyen var zaten. Bu ikisi dışındaki diğer isimleri düşünmedim bile, aynı anda da olsa farklı farklı zamanlarda da olsa bu ikisinden birine yaptıracağım ikisini de.

ya ama işte göğüsle burun da bir değil ki... ikisi farklı incelikler içeriyor bilmiyorum bence beraber aynı doktora yaptırma

Bu arada haklısınız. Hepsini plastik cerrah yapiyor ama hepsi en çok bir konuya yöneliyor ve uzmanlasiyor. Hangisini iyi yapiyorsa onu yaptirmak lazim. Burun ayri meme ayri

Doktorun öyle deme sebebi sanırım genel anestezinin riskli bir durum olmasından dolayı. Ama şahsen ne derece bir risk var bilmiyorum.

Doktorun öyle deme sebebi sanırım genel anestezinin riskli bir durum olmasından dolayı. Ama şahsen ne derece bir risk var bilmiyorum.

Her ameliyatta ölüme götürecek kadar risk vardır elbette ama işinin ehli olduktan sonra bu risk çok azdır. Bunun korkusundan iyileşme süreci çok sıkıntılı iki ameliyatı tek seferde olmak bana mantıklı gelmedi. Ama zaten aynı doktora yaptiracagim diyorsanız tek seferde yaptirmak düşünülebilir tabii bir de kredi çekip borca girmesi var. Bu arada atiyorum meme bir saat burun bir saat sürecekse ameliyatın suresi iki saat olacak ve narkoz altindaki süre uzayacak ki bu da iyi bir şey değil. Diğer doktora danışın sonra tekrar yazın buraya onun ne dediğini lütfen. Merak ettim o ne diyecek. Ben sanırım hâlâ sadece meme diyorum.

Asıl ameliyat olmak istediğim doktor Kasım'da muayene olacağım kişi zaten, yani onun ne diyeceği benim için bir nebze daha önemli. Uzun süre narkoz altında kalmanın dezavantajları benim de aklıma geldi itiraf etmek gerekirse.

Kasimda gideceğiniz doktorun ne söyleyecegini merakla bekliyorum. Hayırlısı olsun.

İkisinide borçlada olsa yaptırın özgüven önemli. kendi işinize başlayınca zaman ayırmak daha zor olur diye düşünüyorum.

Canım öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Maddi açıdan para biriktirdim derken fıtık çıktı demişin ya bu ameliyatları devlet yapmıyor mu. Göğüs küçültme senin sağlığını direkt etkilediği için çünkü fıtığa bile yol açmış sende devlet karşılar diye biliyorum. İkisini birden yaptırma konusuna gelince bana kalırsa yaptırma çünkü ikisi de ağır ameliyat yani biri bari ufak bir operasyon olsa neyse. İyileşme süreci de zor ameliyatlar yani vücudun toparlanmakta zorlanabilir. İlk önce göğüs küçültmeyi ol derim senin sağlığın herşeyden daha önemli. Sonrasında yine burun ameliyatını olursun. Doktor narkoz almışken demiş ama bu seferde alacağın narkoz süresi uzayacak.

Çok teşekkür ederim. Devlet meme küçültmeyi karşılıyor evet ama ben devlette istemiyorum, mutlaka iyi doktorlar vardır ama açıkçası güvenemedim. Narkoz konusunda haklısınız.

Çok teşekkür ederim. Devlet meme küçültmeyi karşılıyor evet ama ben devlette istemiyorum, mutlaka iyi doktorlar vardır ama açıkçası güvenemedim. Narkoz konusunda haklısınız.

Tıp fakültesi veya araştırma hastaneleri de var tabi ki yine de sizin bulunduğunuz yere göre en iyisini siz bilirsiniz. Yine de farklı zamanlarında olursanız daha sağlıklı gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Burnun durumu nasil? Yani illa cerrahi mudehaleye gerek yok artik. Dolguyla ne burunlar kurtuluyor hem de ameliyattan daha ucuz ve bes dakikalik bi islem
İnstagramda @draliduman sayfasini bi inceleyin derim

Depresyon geçirdiğiniz dönemde psikolojik olarak tedavi oldunuz mu?
Burnunuzla ilgili düşünceleriniz tamamen psikolojik.
Bu alt yapıyı tedavi etmeden burnunuzu yaptırsanız bile sonuçtan memnun olmamanız ihtimal dahilinde.
Bu tip operasyonları yaptırıp bir türlü memnun olmayan daha doğrusu olamayan çok hasta var.
Sizin esas probleminizin burnunuz olmadığını düşünüyorum.

Göğüslerde fıtık nedeniyle operasyon gerekiyorsa ona bir şey diyemem ama göğüs küçültme operasyonu silikonla büyütme operasyonuna göre daha komplike ve zor bir ameliyat.
Öncesinde hastane ve doktoru çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim.
Şimdiden geçmiş olsun.

Fıtık bel de mi boyunda mi?
Göğüs dediginiz icin boyunda diye düşünüyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…