Dert değil,hayatım değişim arefesinde ve kafam karışık.

Hayır olmadım. Daha önce bi kere depresyon tedavisi geçirmiştim yeniden ilaç kullanmak istemedim tam terapi görmeye karar verdiğim dönemde is buldum vaktim kalmadı çünkü 6 gün çalışıyorum ve izin alamazdım. Dediğinize katılıyorum bu arada ama ortaokuldan beri burnum alay konusu olduğu için (gerci şimdi o zamanlardaki kadar büyük gorünmüyor çunkü yüzüm oturdu) psikolojimden bağımsız bir burun sorunu yaşıyorum.

İkisini de yaptıranlar oluyor ve anladığım kadarıyla bu durum sizin için artık acillikten çıkmış durumda ...bence maddi olarak biraz sikintiya girin ama ruhunuz rahatlasin

İkisini de yaptıranlar oluyor ve anladığım kadarıyla bu durum sizin için artık acillikten çıkmış durumda ...bence maddi olarak biraz sikintiya girin ama ruhunuz rahatlasin

Aynı anda ikisini de yaptıranlar var evet, aslında çekeceğim kredi çok çok büyük bir miktar değil işe devam edecek olsaydım hiç düşünmezdim bile, ama aralıkta iş değiştiriyor olmak bir miktar kafamı kurcalıyor.

Mutlu olacaksan yaptırmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…